AIM radionica curs online

Noutăți

Mihai Grăjdeanu, colaboratorul nostru pentru benzi desenate cu teme istorice geto-dacice, a primit premiul “Cartea Anului”, la Brașov

Consorțiul Cultural Corona a acordat luni seară (26 februarie 2018) Premiile Anului 2017 în Cultură, la Brașov. Gala s-a defășurat la Centrul Multicultural al Universității Transilvania. Au fost nominalizate organizațiile, proiectele și evenimentele care au mișcat în cea mai mare măsură viața culturală a Brașovului în 2017. 

Câștigătorii au fost desemnați pe baza opțiunilor publicului, cu o pondere de 50%, și ale unui juriu format din personalități ale artei contemporane și ale managementului cultural din afara Brașovului (50%). Cartea Anului: „Brașov 15 Noiembrie 1987 – doi ani prea devreme”, Mihai Grăjdeanu, Muzeul Județean de Istorie Brașov.

Mihai Grăjdeanu s-a făcut remarcat în decursul timpului prin mai multe lucrări remarcabile: Revista Legendele Dacilor, Albumul de bandă desenată Pășunile de Aur, cărțile Dacia Preistorică Ilustrată și Mandale Dacice sau broșura Lumea Geto Dacilor. (O parte dintre aceste lucrări le găsiți pe site-ul Dacia Art, aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html). Ca urmare a acestei munci susținute și deosebit de creative, premiul CARTEA ANULUI decernat la Brașov nu este o surpriză, ci o confirmare firească a talentului său!

cartea anului

pasunile de aur

mandale_dacice_coperta1

lumea geto dacilor

legendele nr 4


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii