Noutăți

Mădălina Ghenea, în ie, alături de Jane Fonda, la Cannes

Fotomodelul şi actriţa Mădălina Ghenea a participat, miercuri, 20 mai 2015, la premiera celui mai recent film al lui Paolo Sorrentino, “Youth”, din a cărui distribuţie face parte. Cu aceasta ocazie, Mădălina Ghenea a purtat o superbă ie!

Photocall of the movie - Youth-Pe de altă parte, publicaţia The Hollywood Reporter scria, marţi, că Mădălina Ghenea a atras atenţia la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes cu posteriorul său, care apare pe afişul lungmetrajului aflat în competiţia oficială a evenimentului cinematografic.

Totodată, Ghenea a declarat pentru The Hollywood Reporter că nu o deranjează atenţia acordată afişului filmului “Youth”. “Nu cred că este vulgar, mi se pare frumos”, a spus ea, adăugând că speră ca pe viitor prestaţia sa actoricească să fie în centrul atenţiei.

Tânara romancă a filmat alături de legendarul actor britanic Michael Caine pentru pelicula “La giovinezza/ Youth”, în regia lui Paolo Sorrentino. Tabloidul britanic Daily Mail prezenta, în iulie 2014, fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei, în care Mădălina Ghenea apare defilând în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine. Alți actori din film sunt: Jane Fonda, Harvey Keitel, şi Rachel Weisz.

e8037a30052b4cbfab0796557e59042d-15e9cb73482c496792d86622c2bd2fb0-4Filmul spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

“La giovinezza” este al doilea film la care regizorul italian Paolo Sorrentino lucrează cu actori de limba engleză, după “Rocker Hit: Ochi pentru ochi/ This Must Be the Place”, cu Sean Penn.

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a debutat pe 13 mai şi se va încheia duminică. Juriul competiţiei oficiale este prezidat de cineaştii americani Joel şi Ethan Coen.

ghenea-film-crew-photocall-youth-fdc-thomas-leibreich-465x390foto: FDC – Thomas Leibreich / Cannes

Nota: Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul “Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană “I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul “Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul “Razzabastarda” de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

surse: mediafax, facebook

 

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii