Noutăți

Lupta pentru România. De vorbă cu actorul Florin Zamfirescu

În acest proces global de neantizare identitară, de jefuire a națiunilor lumii, România a fost deja pusă pe butuci din punct de vedere economic. Toată industria a fost distrusă, aproape toate resursele au fost pierdute.

Ultimul bastion al românilor a rămas identitatea, tradițiile și istoria dar și aici dușmanii noștri au stricat multe prin cozile de topor care nu mai prididesc să ne scoată istoria adevărată din manuale, să ne ponegrească valorile.

Tocmai de aceea, mai mult ca niciodată, românii trebuie să se adune în jurul adevăratelor repere naționale și nu doar să își apere identitatea, ci să iasă la atac și să își impună valorile.

În această emisiune, împreună cu maestrul Florin Zamfirescu, vorbim despre lupta pentru România, căutând soluții practice.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Lupta pentru România. De vorbă cu actorul Florin Zamfirescu

  1. cetățeanul tulburat // 22 februarie 2016 at 22:48 // Răspunde

    Ma bucur să aflu de existența grupului pentru România…ideea formării unui grup am avut-o și eu în urmă cu 20 de ani când dezastrul economic era la început, nimeni din prietenii și cunoștințele mele cu care vorbeam nu vedeau că lucrurile în țară merg intr-o direcție greșită și eram luat peste picior, unii crezându-mă nebun…anii au trecut iar lapte și miere n-a curs vreodată în economia țării…Când a afirmat Maestrul Zamfirescu la sfârșitul emisiunii că trebuie să trăim intr-o lume(societate) egalitară
    exact asta trebuie instaurată în România, o societate egalitară…În care banul să nu conteze, în care toată lumea respectă pe toată lumea, toată lumea ajută pe toată lumea din inimă, fără să aștepte o răsplată financiară, eventual o îmbrățișare și un zâmbet drept de mulțumire…Iar cu toții să ne exploatam creierii să ne descoperim secretele corpului nostru… să ne preocupe invențiile și să ne facem traiul frumos pe planeta asta și de ce nu, să explorăm spațiul și să luăm contact cu entități care spre dezamăgirea multora care au trăit și trăiesc în întuneric, există.

  2. da frumoasa utopie, cred insa ca Dumnezeu permite sa trecem prin intuneric si suferinta spre maturizarea noastra si cainta.Noi suntem predestinati de catre Dumnezeu Tatal sa conducem peste ingeri nu doar sa luam contact cu entitati extraterestre care desigur exista. Si desigur daca nu se stie Dumnezeu a pregatit pentru noi niste trupuri superioare eterne.

  3. eu sunt sigur ca se intampla ceva pe dedesupt inca de la rapirea ziaristilor in iraq. normal! tot nebun!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii