Noutăți

Lucrăm la un proiect de excepție: filmul artistic COMOARA LUI DECEBAL

 •  
 •  
 •  

Ceea ce visam de ceva vreme se petrece acum: realizarea unui film artistic de lung metraj, cu un buget consistent, care va valorifica istoria geto-dacilor.

Proiectul, pe care îl aveam în minte de vreo doi ani, a intrat în linie dreaptă și datorită faptului că trei dintre marii actori ai scenei și cinematografie românești s-au lăsat seduși de ideea lui generoasă și incitantă.

Astfel, am început munca la realizarea filmului COMOARA LUI DECEBAL având susținerea maeștrilor Dorel Vișan, Florin Zamfirescu și Mihai Gruia Sandu.

Foto actori

Ținând cont de anvergura la care ne propunem să realizăm acest film artistic, el urmează să fie lansat în anul 2018, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire.

Pentru început, vă invit să vizitați site-ul oficial al filmului COMOARA LUI DECEBAL, ca să descoperiți mai multe despre acest proiect. Voi reveni cu detalii…
http://comoara-lui-decebal.ro/

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

9 Comments on Lucrăm la un proiect de excepție: filmul artistic COMOARA LUI DECEBAL

 1. Exceptionala idee!!! Ma bucur pentru faptul ca inca mai sunt oameni care iubesc istoria neamului nostru si care, prin intermediul cinematografiei nationale incearca sa aduca in fata publicului romanesc si international pagini din trecutul stramosilor nostri, geto-dacii, chiar si prin intermediul filmului artistic de fictiune. Inca mai avem actori mari, artisti redutabili ai teatrului si filmului romanesc ceea ce este o premisa importanta in realizarea unui mare succes cinematografic. Nu pot sa-mi reprim gandul ca, totusi, ne lipseste un urias al cinematografiei romanesti, Sergiu Nicolaescu. Poate va aparea si cel care, prin exprimare proprie, va fi intr-un fel,continuatorul acestuia…

 2. Aproape ca nu imi vine sa cred…Mai e posibil asa ceva,acum,aici? Cinste marilor actori care au dorit sa se implice si tuturor celor care lucreaza la acest proiect!

 3. Felicitari si multumiri pentru acest minunat
  proiect! 🙂

 4. Eu sunt sceptic,dar sper din suflet sa fie un proiect sustenabil si realizabil

 5. E X C E P Ţ I O N A L !!! De 26 de ani aşteptam o astfel de veste !
  Este Timpul pt. Deşteptare din somnul cel de moarte în care ne adâncesc hienele Noii Ordini Mondiale neomarxiste pt. care, un lung metraj COMOARA LUI DECEBAL va fi mai mult ca sigur de-a dreptul insultător ! Am convingerea fermă că un astfel de film realizat cu o distribuţie de calibru greu şi efecte speciale pe măsură, va avea un rezultat extrem de tonic asupra conştiinţei de neam în curs de atrofiere ! Dacă se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte, atunci un astfel de film bine realizat şi cu o promovare pe măsură va avea impactul a 1.000.000 de imagini !
  Recomand deschiderea unui cont pt. donaţii(mai ales prin SMS, mult mai eficiente decât deplasările la bancă) ce vor suplimenta bugetul filmului, care, va fi mai mult ca sigur extrem de atacat/criticat din toate poziţiile, cu spume la bot, de la impotentul Minister al deculturalizării dezidentificatoare şi Ministerul spălării creierelor prin pseudoeducaţie până la haitele boiste !!!
  MULT MULT MULT SUCCES !

 6. Excelent proiect. Felicitari, multa sanatate si putere de munca dvs si colaboratorilor.
  Anul trecut exista o forma de sponsorizare prin care pentru o suma oarecare in euro prin SMS primeai o suita de carti electronice, dar mai ales fotografiile Placutelor de la Sinaia. Din pacate am aflat prea tarziu de aceasta sponsorizare.
  Anul acesta mai aveti acest program de sponsorizare ? cu siguranta se vor gasi multi romani care sa sprijine acest proiect cu mica lor contributie.

 7. Felicitari, Daniel! Doresc intregului colectiv, sanatate si multa putere de munca! Trebuie sa aratam lumii ca se poate si desteptarea va veni de la noi! “Prin noi insine!” trebuie sa fie sloganul desteptarii. Nu e rea ideea unui comentator de a se constitui si un cont pentru donatii, fiindca trebuie sa ne aducem aminte cum s-a construit Ateneul Roman. Eu , unul, voi sponsoriza cat pot.

 8. Cetățeanul // 3 martie 2016 at 10:55 // Răspunde

  2018? Sper să mai rezistăm până atunci în republica cucutenian/capitalistă Românica!

 9. Speram la mai multe proecte de asa fel,bafta!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii