AIM radionica curs online

Noutăți

Legile Belagine și spiritualitatea Zalmoxiană. E posibil să renască?

Spiritualitatea Zalmoxiană a influențat lumea mai mult decât am putea crede, mai mult decât lasă să se vadă istoria oficială. Din Arcul Carpatic și până în cele mai îndepărtate zone ale Europei, principiile religiei Zalmoxiene, legile care i-au dat direcția, au hrănit multe generații de oameni…

Așa numitele Legi Belagine sau Legile Frumoase sunt amintite de nenumărați învățați, din antichitate și până în Epoca Modernă. Nu întâmplător Pitagora recomanda adesea, acum 2.500 de ani, ca lumea să ia învățătură de la geți…

Deși pe internet circulă o serie de texte (unele chiar inspirate) care se pretind a fi Legile Belagine, știm noi oare dacă acestea au cu adevărat rădăcini în legile insiprate de religia Zalmoxiană?

Și cum un subiect atât de incitant nu putea să lipsească din emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE (difuzată la Nașul Tv) vă invit să urmăriți acest episod dedicat Legilor Belagine și spiritualității Zalmoxiene.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Legile Belagine și spiritualitatea Zalmoxiană. E posibil să renască?

  1. Nicolette Orghidan // 4 decembrie 2016 at 20:23 // Răspunde

    Interesantă emisiune, ciudate afirmațiile. Dau mult, mult de gândit, și cum la români starea de „meditație” este mai toto timpul prezentă, iată încă un subiect, la care s epoate medita. Da, uneori, citind sau scultând așa ceva mai că-ți vine să spui:b „Nu iese fum fără foc”!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii