AIM radionica curs online

Noutăți

Legea antilegionară ar putea să fie CEA MAI MARE DIVERSIUNE a acestor ani. Află de ce!

Scandalul generat de legea antilegionară ar putea să fie unul programat și dorit de cei care stau în spatele acesteia. Așa cum deja mulți s-au prins până acum, și așa cum au subliniat o serie de evrei onești (și aici îl amintesc pe rabinul Eli Caufman), adepții sionismului au nevoie de antisemitism pentru că antisemitismul este combustibilul acțiunilor lor. Dacă lumea nu ar fi antisemită, ei și-ar pierde o parte din obiectul muncii, nu ar mai avea cum să se victimizeze. Și atunci crează contextul și provoacă atitudini antisemite.

În logica acestei abordări, am putea privi legea antilegionară, ca și tupeul cu care Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, cere interzicerea unor mari personalități ale românilor, ca pe niște provocări deliberate al căror scop este crearea unui curent antisemit, cel mai bine pentru ei a unei mișcări antisemite radicale care să-i blesteme pe evrei în gura mare, pe străzile României. Acest lucru le-ar permite să arunce anatema la nivel intenațional asupra României, mai ales că unele țări, printre care și SUA, se știe că au “capitala” la… Tel Aviv și le-ar da tot concursul mediatic și nu numai!…

În același timp, o lege abuzivă, antiromânească, provocatoare, cum este această lege așa-zis antilegionară, mai poate avea rolul de identificare a rezistenței românești, de detectare a patrioților adevărați, pentru a ști și ei cu cine urmează să se lupte acum și în viitor…

Desigur, unii s-ar putea întreba ce fel de luptă și pentru ce? Ei bine, acest lucru ni-l spune foarte direct și clar Shimon Peres, fost președinte al Israelului între anii 2007-2014, care se lăuda într-o conferință publică, cu o aroganță extremă, că Israelul a CUMPĂRAT Manhatanul, România, Ungaria și Polonia (vezi video mai jos). Cu Ungaria și Polonia nu prea le-a mers, totuși. În schimb, America e toată a lor, la fel cum se pare că urmează să devină și România!!!

Tocmai de aceea, interesul lor cu această diversiune ar putea să fie provocarea apariției unei mișcări antisemite radicale, pentru a compensa în sens negativ imaginea de popor tolerant care a votat în fruntea țării un etnic sas (e drept că unul care ne-a înșelat total așteptările!) și, în același timp, așa cum spuneam, identificarea rezistenței românești!

În concluzie, atenție la reacțiile extreme! Legea trebuie blocată, dar fără a face jocul marilor sforari. În același timp, le cerem evreilor onești din România să se solidarizeze cu noi împotriva acestor acțiuni care urmăresc să creeze ură și dezbinare, și să ia atitudine publică față de abuzurile pe care această lege le permite. Interesul este comun!

Daniel Roxin

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on Legea antilegionară ar putea să fie CEA MAI MARE DIVERSIUNE a acestor ani. Află de ce!

 1. Sunteti mereu o persoana onesta si demna de urmat, domnule Daniel Roxin!

 2. Eu cred ca evreii astia isi dau prea multa importanta! Sa fim seriosi, nu au cumparat ei nimic! E o gluma aroganta, dar o gluma!
  PS- dar este ciudat ce cauta in comisia asta Iliescu, Constantinescu si Basescu! Mi se pare foarte revoltator si sunt foarte dezamagit!

 3. foarte corect, de la un timp jidovii chiar nu au a se plange de antisemitism, i-au speriat si saracit pe toti care aveau ceva cat de mic de spus inpotriva lor, acum e timpul sa nascoceasca iara tot felul de baliverne….ce bine ar fi daca ar fi si ei un popor normal care sa-si vada de treaba lui modest si constructiv…..(ma refer la sionisti nu la tot poporul evreu)

 4. D-Ta n-ai aflat ca sunt evrei?

 5. Eu am credinta ca adevaratii papusari, nu se mai afiseaza de multe sute de ani, de cand au fost izgoniti din Europa, gasind teren fertil in State ; ei sunt in spatele tuturor nelegiuirilor, in spatele corporatocratiei, in spatele sistemului draconic bancar, dar ii imping in fata pe masono- sionisti, care vor capata toate bobarnacele natiunilor. Ei sunt un ordin calugaresc negru, inchinatori la satana, dar sustin ca sunt de sorginte crestina, au un Papa negru si vor sa instaureze domnia satanei pe pamint ; noroc ca noi, romanii, suntem mai caltosi, mai nonconformisti, noi le vom da planurile peste cap…

 6. vasea din vaslui // 20 august 2015 at 22:40 // Răspunde

  Evreii ar trebui sa se gandeasca foarte bine de ce s-a ajuns la antisemitism in lume .Oare ei nu au contribuit la aceasta atitudine aproape internationala? Un lucru e sigur, pentru mine ei nu reprezinta poporul ales, poate in mntea lor. Ar fi cazul sa existe niste limite in aceasta atitudine . Ei au omorat toti canaaneitii cand au ajuns in Canana. Ar fi cazul sa raspunda .

 7. Pai exista o solutie foarte simpla. Legea totusi mentioneaza ca scopul este combaterea miscarilor totalitare si care au produs genocide, etc. Sa se porneasca o miscare in intreaga tara, prin care se cere guvernului sa aplice aceasta lege impotriva celor in drept – criminali comunisti. O campanii care sa nu cedeze decat cand se retrage legea! Se poate deturna planul lor.

 8. Fraierul roman // 23 august 2015 at 18:43 // Răspunde

  Cu tot respectul, interviul cu Shimon Perez e o facatura, sunetul nu corespunde cu imaginea, apoi nu era ala asa fraier sa spuna asta, chiar daca e adevarat.

 9. Am adaugat un comentariu. De ce nu l-ati publicat?

 10. Nici nu-mi mai aduc aminte cand a fost ultima oara cand am vomitat! Nu sunt xenofob, rasist si nici ultranationalist! Ma ghidez pur si simplu dupa una dintre legile nescrise (si lasate de providenta omenirii) in care familia si casa mea sunt sfinte, pentru mine! Dupa credinta si putinta gandirii mele. Asta inseamna sa-mi respect si sa omenesc musafirul, iar el cu aceleasi ganduri curate ca si-ale mele, intorcandu-mi consideratia si respectul, si sa-l poftesc pe cel calic, invidios care vrea sa-mi distruga valorile dupa care traiesc, sa paraseasca proprietatea! Acelasi lucru se intampla si cu tara mea, nu e nici o diferenta! A-mi interzice sa-mi iubesc tara e ca si cum mi-ai interzice sa-mi iubesc familia! Fara familie sunt un nimeni, fara tara si mai rau!
  Ce ipocrizie!!! Daca sunt un om liber, asa cum a vrut cel care m-a plamadit, atunci daca nici Dumnezeu nu-mi impune cum sa gandesc si sa simt, cum sa-mi poata impune un seaman? Dar daca acest “seaman e un slujitor “al raului”, nu e de datoria mea sa ma apar pe mine si adevarul care ma calauzeste? Ce spune sfanta scriptura? Degeaba-mi impune cineva pe cine sa iubesc si sa slavesc daca sufletul meu, care-i al Lui, nu poate? Aaaa, cu respectul e altceva. Asta depinde de nivelul fiecaruia dintre noi! Si si-aici intervine o problema: daca spun adevarul despre ceva sau cineva asta insemna lipsa de respect? Intreb, fiindca eu cred ca diplomatia e prima minciuna si baza pe care s-a creat politica in acest colt de univers. Si primul dusman de luat in serios al omenirii. Caci Iisus daca era “diplomat” n-ar mai fi fost rastignit si schingiuit. Ce intelegem din pilda lui, in afara ca ne-a iubit? Ca adevarul e mai presus decat viata fizica si materiala!
  Ce credinta sau confesiune de pe acest pamant e bazata pe sau promoveaza minciuna? Ca sionistii nu sunt aceeasi cu evreii ar trebui sa stie oricine intre timp! Si ca acesti sionisti au impanzit lumea cu cele mai diavolesti minciuni si subterfugii pentru a conduce TOATA POPULATIA PAMANTULUI este deasemenea un adevar pe care ei il ascund de secole. Acesti… cum sa le spun, sionisti, ca oameni vine de la om iar om la noi, la romani e lucru mare, iar ei nu prea intrunesc conditiile pentru a merita acest epitet, ma rog, acesti “extraterestrii” se presupune ca sunt niste psihopati (altfel cum sa poti explica dorinta asta de subjugare a semenilor lor, mai ales ca au mai mult decat merita o fiinta pe acest pamant) care n-au intelegere pentru aceasta civilizatie si nici n-ar trebui sa faca parte din ea. Marele nostru Eminescu spunea: “Am inteles ca un om poate avea totul neavand nimic si nimic avand totul!” Nu pretind a fi un “invatat” dar nu sunt de vina cu nimic ca simturile-mi functioneaza la unison cu gandirea si nu pot fi pacalit “de slugile intunericului”, atat cat pot cuprinde.
  PS: Alexandru Florian ar trebui sa aiva aceeasi soarta ca Radu Gyr, sa vada cum e sa fi victima! Ce om abject!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii