Noutăți

Lege nouă: Vom fi obligați să ne vaccinăm!!! De ce?

 •  
 •  
 •  

Ministerul Sănătaţii împreună cu Societatea Română de Microbiologie, se ocupă cu mare atenţie de o lege a vaccinării! Trebuie sau nu trebuie să ne vaccinăm copiii? Sau mai bine zis… vrem să acceptăm vaccinul impus de Uniunea Europeană, produs cine ştie unde pentru a ne “înţepa” copiii, doar de dragul normelor impuse de occident?

Pe vremea când Institutul Cantacuzino producea vaccinul neaoş românesc, pe care l-au folosit generaţii după generaţii, dând rezultate bune, părinţii şi medicii nu aveau nici o problemă. Ba din contră, şi unii şi alţii erau liniştiţi fiind încrezători în producţia institutului românesc. De când însă nimic din ce se produce în România nu mai este de bună calitate din punct de vedere al standardelor şi normelor impuse de Uniunea Europeană, Institutul Cantacuzino nu mai are voie să producă nici un vaccin; defapt nu mai are cum să producă, pentru că a fost falimentat în mod voit pentru a se putea aduce în ţară vaccinuri de import. Ca urmare a acestor probleme, mulți părinţi şi medici refuză să vaccineze copiii, pe motivul că nu au încredere în producţia dinafara ţării sau pentru că,pur și simplu, nu au încredere în vaccinuri, indiferent de unde ar fi.

vaccin-publimedia1
“Personalul medical care se manifestă împotriva vaccinării copiilor, ar putea să piardă dreptul de liberă practică. În acest context, şi părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea pot fi sancţionaţi”, transimite Romania TV.

Că sunt părinţii împotriva vaccinării, este de înţeles, dar de ce sunt medicii împotriva vaccinării? Ce ştiu ei şi nu pot spune? Ce conţin defapt aceste vaccinuri? Ce ni se impune de iubita noastra mamă Uniunea Europeană?

Legea vaccinării obligatorii care este pe masa guvernanţilor noştri, pare să fie una destul de ciudată şi categoric cu ceva ascunzişuri: dacă faci vaccinul, eşti liber! Dacă nu-l faci… te sanctionează! De ce să fiu sancţionat dacă nu vreau să ma vaccinez şi dacă nu vreau să-mi vaccinez copilul? Este riscul meu şi mi-l asum. De ce atâta încrâncenare în acceptarea acestor vaccinuri?

“Sunt diverse discuţii, dacă o să existe o sancţiune administrativă sau limitarea accesului în colectivitate a copiilor care nu sunt vaccinaţi. Trebuie să înţelegem că vaccinarea nu oferă numai protecţie individuală, oferă şi protecţie colectivităţii. Dacă vrei să fii într-o colectivitate trebuie să respecţi nişte reguli ale acelei colectivităţi. Încă sunt discuţii pentru eventualele sancţiuni”, a declarat, pentru RomaniaTV, prof. dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie.

“Proiectul de lege urmează să fie pus în dezbatere publică în perioada următoare. Probabil ca într-o săptămână-două urmează să fie finalizat. În ceea ce priveşte sancţiunile, acestea nu sunt lucruri care să fie stabilite în vreun fel. Eu referirea nu am făcut-o la sancţiuni în primul rând. Scopul legii este să încurajeze vaccinarea. Nu plecăm de la ideea de sancţiune. Şi asta înseamnă că pui la dispoziţie vaccin fără să existe sincope în aprovizionare, că oferi consiliere şi consultanţă medicilor care doresc informare suplimentară. Ideea acestei legi este să ofere un cadru în care toată lumea care are nevoie de informaţie să poată să o obţină şi vaccinul la rândul lui să fie furnizat fără niciun fel de discontinuităţi pentru că trebuie să existe o rezervă de vaccin la nivel naţional care să asigure chestiunea asta. Ideea este că legea trebuie să încurajeze vaccinarea. Nu sancţiunile sunt importante, ci să vedem cum putem să oferim întreaga asistenţă părinţilor sau personalului medical ca să încurajăm vaccinarea”, a declarat, prof. dr. Alexandru Rafila pentru RomâniaTV

“Am luat această decizie întrucât există o campanie foarte agresivă antivaccinare, a scăzut mult numărul doritorilor şi a crescut opoziţia părinţilor. În acest context, există riscul reapariţiei unor boli foarte grave, mortale chiar, după cum a sesizat şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Să nu uităm că poliomielita, o boală eradicată prin vaccinare, reapare prin refuzul vaccinării”, spunea în luna aprilie 2015, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, citat de mediafax.

noua_schema_nationala_de_vaccinare.pngÎntrebat săptamâna aceasta dacă Ministerul Sănătăţii ar achiziţiona vaccin de la Institutul Cantacuzino, în cazul în care acesta îşi va relua producţia, Bănicioiu a răspuns: “Dacă Institutul Cantacuzino reia producţia, vom face comenzi numai dacă vaccinul va fi conform. Nu este conform, nu îl vom lua, pentru că nu vom da populaţiei un vaccin dacă nu are toate avizele. Nu vrem să punem viaţa niciunui om în pericol.”

“… nu vom da populaţiei un vaccin dacă nu are toate avizele”… spune Bănicoiu. Dar până acum, până să apară zâna bună Uniunea Europeană, cum avea un vaccin românesc toate avizele şi toată lumea accepta acel vaccin? Aşa, deodată, acest vaccin nu mai este bun? Şi cine ne spune că avizele date vaccinului European sunt bune?

“Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă o acoperire vaccinală de peste 95% pentru scăderea riscului de epidemii. Cu toate acestea, țara noastră înregistrează în ultimii ani, sub 75% vaccinare pentru mai multe tipuri de vaccinuri”, relatează România TV. „În anumite județe (în special cele „sărace”) sunt procente îngrijorătoare de 68%, 72%, în medie este cam pe la 90%, 88% pe anumite vaccinuri, la cele care sunt administrate la naștere sau în prima parte a copilăriei acoperirea este mai bună, în schimb, în privința celor administrate mai târziu am constatat o scădere”, avertizează dr Victor Olsavszky, reprezentantul OMS în România.

În concluzie: ce se ascunde în spatele acestei legi? De ce ni se impune, ca la închisoare, sau ca la o turmă de animale, acceptarea unui vaccin? Și mai ales, de ce refuză mulți medici folosirea acestor vaccinuri?

IMPORTANT: “Proiectul Ministerului Sănătăţii privind vaccinarea copiilor este lovit de neconstituţionalitate încă din faza de lucru. Învăţământul este obligatoriu, ceea ce înseamnă că sancţiunea propusă de minister, potrivit căreia copiii să nu poată fi incluşi în colectiv dacă nu sunt vaccinaţi, nu se poate aplica”, informează România TV.

Mădălina Corina Diaconu

Surse: Romania TV, mediafax, Ministerul Sănătăţii, Societatea Română de Microbiologie


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

19 Comments on Lege nouă: Vom fi obligați să ne vaccinăm!!! De ce?

 1. In Roma it.o eleva ce taicasau era medic ce vaccina colegii ea a fost salvata.De ce oare?..

  • industria farmaceutica este foarte profitabila ,daca in urma vaccinurilor se mai imbonlavesc copii acestia devin clienti siguri, sa nu uitam ca sant alocate mii de miliarde pentru cercetare si inca nu au pus pe piata leacul pentru cancer care de fapt se gaseste in anumite “ierburi” in natura ,si gratis

 2. “de ce sunt medicii împotriva vaccinării?” — sunt prea putini, iar in cazul lor raspunsul e cat se poate de simplu: pentru ca sunt si medici tampiti — n-o sa fie chiar toti specialisti buni.

 3. Ceea ce nu intelege cel care a scris acest articol e urmatorul lucru !!! In tari ca SUA, au reaparut boli care se credeau eradicate de 50 ani!! Mai cititi si voi stiri externe. Anul asta a fost o epidemie (scuzati nu mai retin boala) pornita la Disney US. Vi se pare normal ca din cauza unui grup de copii sa se imbolnaveasca si copii care au facut vaccinurile ?? Vaccinurile nu il fac imun pe copil daca exista o sursa el va face o varianta mai usoara a bolii!! Statul roman a falimentat Institutul Cantacuzino. Nu sunt de acord cu sanctionarea celor care nu vor sa-si vaccineze copii, insa acestia trebuie pusi la plata daca copii lor se imbolnavesc si imbolnavesc si alti copii!!! Chiar si la inchisoare trebuie sa se ajunga!!

  • domnule draga …. daca citea si dumneata stirile cum trebuie ai fi aflat ca : 1 . e vorba de banalul pojar
   2 . l-a raspandit un turist adult strain nevaccinat
   3 . de ce va e frica daca sunteti vaccinati ?

 4. @Sergiu

  Sergiu, la Disney a fost vorba despre rujeola, o banala boala a copilariei. Chiar in halul asta au ajuns unii dintre noi incat sa se lase inspaimantati cu atata usurinta pentru orice boala a copilariei pe care si noi am facut-o, imunizandu-ne pe viata impotriva ei? Stii ca vaccinul impotriva rujeolei nu-ti asigura imunitate pe viata, in timp ce boala iti asigura imunitate pe viata? Iti dai seama ca teama ta ca se pot imbolnavii copiii vaccinati inseamna de fapt o recunoastere a faptului ca vaccinurile inoculate copiilor sunt ineficiente? Propui tu ca parintii care nu-si vaccineaza copiii (deoarece nu mai au deloc incredere in actualii producatori externi de vaccinuri) sa fie pusi la plata daca acei copii se imbolnavesc. In acest caz, Sergiu, te rog sa sustii cu aceeasi virulenta ca fumatorii sa fie pusi la plata pentru orice boala provocata de tigari, alcoolicii sa fie pusi la plata pentru orice boala sau tratament legat de consumul de alcool, dependentii de alte droguri sa fie pusi la plata pentru orice tratament de care au parte pentru dependenta lor. Te rog sa te informezi si sa descoperi singur ce sume uriase de bani sunt consumate anual de la bugetul de stat pentru tratarea bolilor de care sufera fumatorii. Abia dupa ce isi vor plati totii acestia singuri tratamentele si nu se vor mai cheltui bani de la buget pentru ei sa ai pretentia ca parintii sa fie obligati sa plateasca tratamentul unei boli in cazul in care copilul lor face acea boala. Vei spune tu ca trebuie sa plateasca deoarece boala respectiva ar fi putut fi evitata (ca asa spune dogma vaccinurilor) daca copilul era vaccinat. Cu tot respectul iti atrag atentia ca si bolile de care sufera fumatorii, alcoolicii si drogatii ar fi putut fi evitate daca ei nu ar fi fumat, nu ar fi consumat alcool in nestire sau nu s-ar fi drogat. Iar in ceea ce priveste aberatia ta cf careia ar trebui sa ajunga la inchisoare parintii care nu isi vaccineaza copiii pe motiv ca “le fac rau” din moment ce nu-i vaccineaza, nici macar nu are sens sa iti mai arat cat de aberanta este o asemenea idee. Daca tot sustii tu asa ceva, atunci de ce nu sustii si ca fumatorii, alcoolicii si drogatii sa intre la inchisoare? In special fumatorii, care nu isi fac rau doar lor ci fac rau si celor din jur? Ti-ar placea sa traiesti intr-o lume in care sa fie puse in practica asemenea aberatii? Nu cred. de aceea te rog sa te abtii de la a mai veni cu asemenea propuneri. In plus, te rog sa ne spui si noua cine a platit pentru zecile de copii care au facut TBC ganglionar (una dintre cele mai agresive forme de TBC) dupa ce au fost vaccinati cu vaccinul BCG importat din Danemarca. Cine a platit Sergiu pentru imbolnavirea acestor copii? Iti spun eu, NIMENI! Iar tu vii cu propunerea aberanta ca parintii care nu-si vaccineaza copiii sa fie trimisi la inchisoare deoarece, spre deosebire de altii, se informeaza in legatura cu componente vaccinurilor si nu se prefac ca nu vad cazurile in care vaccinurile imbolnavesc copiii?

  • Tocmai ca nu e normal ca cei care au facut vaccinurile sa se imbolnaveasca. Inseamna ca le da imunitate zero si pe deasupra isi dau le afecteaza si sistemul imunitar. Intreaba-i pe cei care fac vaccinurile de ce nu functioneaza. Si nu accept teoria cum ca trebuie vaccinata 95% din populatie ca altfel nu are efect pentru ca este impotriva logicii. Oamenii nu mai au incredere in vaccinurile produse azi de diferite companii farmaceutice avide doar dupa bani pentru ca vad efectele negative pe proprii lor copii. Iar Institutul Cantacuzino, ale caror vaccinuri le-am primit noi, cei din generatiile trecute, a fost falimentat.

 5. Sa ne intelegem de la inceput.Romanul nu a fost anti vaccinare,cat timp se faceau la noi..De cand nu mai producem noi..Romanul a cam devenit un fel de “anti” si pe buna dreptate..Vaccinurile[habar nu am daca e corect scris..insa…la 8 clase ale mele.si facute acum prea multi ani…nu se pune]Vaccinurile de afara au mai mereu probleme..creeaza necazuri..boli..incidente..Nu mai conteaza ca un medic azi lauda un medicament sau vaccin..acel mdic este PLATIT la greu sa laude acel produs..nu o face ca asa crede el..asa ca azi nu mai putem avea incredere..nici in medicamente/vaccinuri etc..nici in medici..Am facut de curand analize[ceva banal] si din 4 centre ..doua au fost TOTAL ..diferite..ma scoteau bolnav de tot felul de boli..si sunt inca verde..bunic ,batranel..da sanatos..Insa dupa ei..trebuia sa intru pe medicatie ..si inca de aia serioasa..CUM sa mai avem incredere..Nici un scuipat nu merita astia ce azi isi spun doctori..ca medici nu sunt nici cat ii haul

  • da imunizare pe 2 ani ;si au tupeul sa spuna ca daca acelasi om face acelasi vaccin inca o data, va avea alt rezultat! adica imunizare pe 10 ani! pai acelasi vaccin la acelasi om va avea exact acelasi efect! adica tot 2 ani maxim imunizarea. Cat de prost trebuie sa fie poporul asta sa inghita absolut tot rahatul strainilor? Ei ne vad lumea a 3a si vor sa scape de noi ca consumam resursele cand de fapt adevarul e ca ne fura mai rau ca in sclavagism. Si un vaccine din ala penta are 5 vaccine in el, eu daca inghit deodata 5 pastille de algocalmin ajung la dializa! si daca ai scapat mai repeat peste 2 luni acceeiasi doza de otrava. tot nu ai murit?ia mai ia inca o data! asta e cu NOILE VACCINE!

 6. o bunica ingrijorata // 11 septembrie 2015 at 21:16 // Răspunde

  nu am cea mai mica incredere in vaccinurile aduse de afara mai ales ca am avut posibilitatea sa ma informez de efectele negative ale acestora ele fiind neverificate de nimeni de la noi care i-au de bun orice debiteaza ue .eu am trait si crescut copiii pe timpul cin institutul cantacuzino mergea din plin si nu au fost nici un fel de probleme din contra parintii mergeau cu incredere sa-si imunizeze copii stiind ca nu e nici un risc . in ziua de azi trebuie sa te gindesti bine inainte de a folosi ceva neverificat si de multe ori netestat si lansat cu surle si trimbite lucru ce ascunde multe pericole

 7. o bunica ingrijorata // 11 septembrie 2015 at 21:21 // Răspunde

  p.s. o lege de genul asta seamana a conspiratie si un atentat la democratie. pt cei care nu stiu chiarr daca se fac vaccinari din cind in cind apar pusee de boli contagioase care ne arata cit de”eficiente” sint de fapt

  • si medicamentele sunt in acceeasi situatie cu “noile vaccine” contin aluminiu si provoaca Alzeimer si multe alte boli distrugeri neuronale sa devenim handicapati ca sa ne fure ei tot. Nu mai sunt cele de pe vremea lui Ceausescu. Acum e adevaratul GENOCID nu atunci!

  • da, si gratis, ne invita.Normal ca e foarte suspect nu suspect!In ziua de azi cand toti sunt INECATI dupa bani, cine iti face un cadou si it da ceva bun cu adevarat, asa pe gratis? In India a paralizat copiii cu vaccinele noi. Suntem si noi carne de tun la fel ca aia.

 8. “dusmanie voi pune intre tine si intre femeie, intre samanta ta si samnta ei; aceasta iti va zdrobi capul iar tu ii vei intepa calcaiul” (facerea, cap. 3, vers. 15)

  Aaa, ii va intepa calcaiul!?…
  Doamnelor! …!
  🙂
  Desigur ca nu e de gluma.

 9. roxana celestina // 23 septembrie 2015 at 13:46 // Răspunde

  DEPOPULARE, MINA PE RESURSE SI PAMINT, CE NU VA ESTE CLAR?
  PSIHOPATI NU AU IN DEAJUNS VOR DIN CE IN CE MAI MULT. AGENDA 21.GERGIA STONES. CITESTE CERCETEAZA SI GINDESTE.

 10. roxana celestina // 23 septembrie 2015 at 13:47 // Răspunde

  MA SCUZAT -GEORGIAN STONES

 11. Vaccinarea obligatorie ascunde alte interese de orice natura ar fi ele. Anul acesta o grupa intreaga de copii vaccinati contra rubeolei au facut rubeola.Unii copii chiar au facut forme grave.Cine a raspuns pentru ei? Nimeni.Ce se mai aude de vaccinul ce trebuia “neaparat facut fetitelor”? Nimic.
  Prin vaccinare obligatorie este incalcat flagrant dreptul constitutional al copilului de a spune daca vrea sau nu sa fie intepat impotriva unor boli pe care oricum le va face;uitati-va putin in schema de vaccinuri…de cate cazuri de oreion ati auzit in ultima vreme? de difterie? avand in vedere ca toate vaccinurile sunt productie externa ne-am putea trezi ca o astfel de incalcare a drepturilor nu ar avea succes nici la cedo. Oare pe acest fapt se bazeaza MS?
  Daca exista vreo petitie online impotriva vaccinarii obligatorii SEMNEZ! Exista pericolul ca acest proiect sa treaca foarte bine ca multe altele.

 12. sa se vaccineze gunoiul ala de banicioiu de la minsterul sanatatii sa se vaccineze cu forta basescu ( in ochiul ala inchis ) ponta , blaga elena udrea , antonescu etc etc toti lacheii care conduc Romania de ani si ani NU MA VOI SUPUNE LA NICI O LEGE SI NU IMI VOI VACCINA COPII ASA SA MOARA NENOROCITIIDE CIUDA NON STOP

 13. un om care a ales sa gandeasca pentru sine // 1 martie 2016 at 15:27 // Răspunde

  Concludent!!!
  Ascultati cu atentie si concluzionati singuri. Provaccinistilor va doresc succes cu “noile vaccinuri”! Vedeti mai jos agenda mai marilor lumii care ne impun vaccinarea:
  https://www.youtube.com/watch?v=gROhNaJoGzI
  Daca refuzati sa vedeti evidenta acestei declatratii, sunteti cu adevarat tampiti!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii