Noutăți

INVAZIA imigranților: Musulmanii IAU CU ASALT frontierele României. Prima tentativă de debarcare pe plajele de la Marea Neagră…

Evz.ro: „Evenimentul zilei” continuă serialul dedicat refugiaților care ajung în România cu prezentarea unui fenomen îngrijorător care se înregistrează la frontiere. Numărul străinilor care au încercat să intre ilegal în România s-a triplat în prima parte a anului, majoritatea acestora fiind musulmani. Autoritățile de frontieră recunosc că lucrează cu tehnică depășită.

Pe fondul invaziei imigranților în Europa, polițiștii români de frontieră au prins în primele șase luni ale acestui an 2.474 cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, din care 1.437 pe sensul de intrare în ţară şi 1.037 străini pe sensul de ieşire din ţară, potrivit datelor consultate de EVZ de la Poliția de Frontieră. Toți aceștia au provenit din Irak, Siria, Pakistan, Afganistan, Iran, Turcia, India, Kosovo, Bangladesh şi Palestina și toți rămân în țară pe perioada desfășurării procedurilor legale în materie, timp în care primesc și asistență plătită de statul român.

Anul trecut, în aceeaşi perioadă, au fost depistaţi doar 374 de străini care au încercat să intre ilegal în România şi doar 133 care au încercat să iasă ilegal. Cu alte cuvinte, de aproape trei ori mai mulți musulmani au încercat să intre ilegal în România în ianuarie – iunie 2017, față de perioada similară a anului 2016, în timp ce numărul celor care au încercat să plece ilegal din România spre vestul Europei, prin Ungaria, a crescut de aproape zece ori.

Atenție la mare!

Garda de Coastă a interceptat în Marea Neagră, pe 13 august, o ambarcaţiune cu pavilion Turcia, suspectă de migrație ilegală, care se îndrepta spre țărmul României cu 69 de irakieni la bord, aceasta fiind cea mai recentă tentativă de acest fel și una dintre situațiile rarisime în care imigranți au încercat să intre în țară pe cale maritimă. România înregistrează astfel un episod caracteristic „invaziilor” din Italia, Grecia și Spania.

Citeste mai mult: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on INVAZIA imigranților: Musulmanii IAU CU ASALT frontierele României. Prima tentativă de debarcare pe plajele de la Marea Neagră…

 1. Gheorghe Bardan // 16 august 2017 at 11:29 // Răspunde

  În fața unui atac se răspunde cu un contraatac care să anihileze atacul. Constituția României nu permite strămutarea unor grupuri de oameni străini pe teritoriul României. Cerem Armatei Române să apere frontierele Țării! Statul Român nu este obligat să ia bani de la gura românilor ca să hrănească niște oameni care, în mod voit, încalcă legea României. Pe aici nu se trece!

 2. ” la noi primeaza recomandarile U E ” cat despre constitutie … scrie si ce daca …

  • Georgeta Lukacs // 16 august 2017 at 22:28 // Răspunde

   E revoltator faptul ca nu se tine seama de starea de saracie a multor romani care-s in curs de deznationalizare !

 3. Georgeta Lukacs // 16 august 2017 at 22:43 // Răspunde

  Istorici maghiari si germani au planuit stergerea romanilor din rândul europenilor! De ce se hartuieste permanent acest popor roman , care nu a cotropit niciodata alte popoare?

  • Cristian Rusu a declarat pe ARTE tv ca vrea sa dispara si statuia lui Mihai Viteazu // 17 august 2017 at 23:23 // Răspunde

   Cristian Rusu a declarat pe ARTE tv ca vrea sa dispara si statuia lui Mihai Viteazu!

   Documentarele istorice prezentate in strainatate ignora Romania si se evita mentionarea vitejiei romanilor.

   Iar declaratia lui Cristian Rusu la ARTE tv vine ca “cireasa de pe tort”!

   Va rog sa vizionati video-ul cu emisiunea Metropolis Cluj difuzata pe 28 mai de tv ARTE , dati cick pe imagine unde scrie Metropolis pentru accesa video-ul:

   http://sites.arte.tv/metropolis/fr/cluj-napoca-metropolis

 4. Daca am pune alesii nostri sa plateasca asistenta acestor straini din contributiile lor, s-ar tempera urgent, indiferent de recomandarile UE.
  In timp ce ei cresc contributia angajatorului la minim minimul pe economie, desfiintand astfel si ultimele raze de soare ale acelor indivizi care chiar aveau nevoie de locurile acelea de munca reduse, ca daca ar fi fost mai infiripati poate ar fi gasit locuri de munca adevarate, aflam ca asistatii sociali care vor beneficia de asistenta statului român vor fi de fapt… niste straini si pe deasupra si musulmani! Chiar ticalosie!…

 5. Muslims in Europe A MUST SEE!!! SHOCKING

  https://www.youtube.com/watch?v=5lq3F4CUVIU

  MUSLMANII ÎN EUROPA:
  Auzi scandări în metrourle europene: ” Să lăsăm pe femeile lor văduve și pe copiii lor orfani!”
  ”Amin!”(adică Așa să fie…răspunde corul de maimuțe)
  ”Oh, Allah…victorie marelui Islam, peste tot!”
  ”De asemenea, mare victorie pentru ajutorarea fraților noștri din Palestina!”
  ”Allahu akbar! (Allah este cel mai mare), Nu există alt Dumnezeu, doar Allah!”
  ”Sioniștii sunt dușmanii lui Allah”
  ”Martirii sunt iubiți de Allah”.

  CUM SUNT MUSULMANII ÎN SUEDIA?

  Într-o bibiliotecă, se dezlănțuie HAOSUL: poliția desparte suedezii de provocatorii musulmani, în timp ce albii sunt forțați să se așeze în scaune, musulmanii, încă în picioare, îmbrâncesc suedezii, le dă palme și strigă la ei amenințător.

  O Musulmană agresivă, înbaticată, repezindu-se la un suedez care voia să tempereze lucrurile cât se poate de civilizat, după ce-l împinge, apare în ajutorul ei și-un macac îmbrăcat în negru care, deasemenea îl împinge pe suedez, în timp ce musulmana îi spune în țara lui, în regiunea lui, în biblioteca lui: -Arată puțin respect porcule, futu-ți!

  Suedezul, în cămașă albă, este gonit spre fundul sălii, în timp ce mai multe maimuțe jihadiste îi ordonă să se întoarcă și să se așeze LA COMANDĂ, jos!

  Suedezul, se așează pe unul din scaune și arată cu palma spre obrazul său, să-l pălmuiască dacă asta vor!
  Apare din fericire un bărbat care se pune în lateralul scaunului său, arătând CLAR că-l apără!
  Din păcate, apare o șatenă cu păr lung, în pulover, care nu pare a fi arăboaică musulmană, și-l împinge pe suedez….

  MUSULMANII ”GERMANI” SUNT INTEGRAȚI?
  AM ”DREPTATE”?!
  Arată în stradă maimuțele jihadiste în confruntare cu poliția.
  Arată un imam gras de la ei, cu o geacă galbenă și c-o umbrelă care încearcă să-i calmeze, să-i tempereze pe musulmanii îmbrăcați în trening cu vipușcă, cu hanorace…care scandează despre Allah-ul lor, cu steagurile lor negre, ca de pirați, bătând din palme, ca la circ!
  Ceea ce văd, parcă văd țiganii de la noi, dintre cei nespălați, ne-civilizați, veșnic puși pe arțag, căutători de conflicte, care fac LEGEA pe străzi, în mijloacele de transport, în blocuri…agresivi, ușor inflamabili dar ”jucăuși” și ”cântăreți”, cu o singură diferență: musulmanii cântând despre Allah, țiganii – după manele!
  Între timp, o nemțoaică, blondă, foarte sexy, ia interviu unor maimuțe jihadiste care o jignesc în fel și chip și-i recomandă să ”arate” mai decent…

  DAR MEDIA, MI-A SPUS CĂ MUSULMANII BELGIENI SUNT MAJORITATEA ”PACIFIȘTI”:
  Arată pe o plajă, cum aleargă lumea, cum lovesc spre a distruge, o mașină de poliție… cu POLIȚIȘTI ÎNĂUNTRU, dar cu geamurile închise.
  Și, ca să fie mai clar și mai ”frumos”, huliganii privesc cu tupeu spre camerele de luat vederi, lovind cu și mai multă furie, cu multă satisfacție cum TERORIZEAZĂ ei pe cei din jur….

  SIGUR NU SUNT ÎN REGULĂ MUSULMANII DIN DANEMARCA? ?
  Într-un autobuz, unui animal jihadist, i se atrage atenția de către o femeie în vârstă asupra comportamentului său.
  Ca răspuns, acesta îi spune că să nu mai discute cu el și că poate discuta cu ea, afară, nu în autobuz, ca o vacă grasă ce se află! (you fat cow).
  Apoi îi spune cu năduf: Fuck you, okay, Fuck you.
  Femeia, nu se lasă și-i răspunde, spunându-i că-i un căine.

  DAR NOI AVEM MAJORITATEA MUSULMANILOR DIN NORVEGIA INTERGRAȚI?

  Noaptea, pe străzile orașelor, aceștia, în loc să doarmă….golănesc!
  Și-au pus și eșarfe pe cap și la gură, până peste nas, ca să nu fie identificați…se pare că vor să dea foc la niște pancarte, în timp ce candează despre islam, ca năucii!
  Între timp, cineva face apel la Poliție, iar un norvegian chiar îi întreabă ”de sănătate”, ceea ce îi înfurie și-l trimit prin toate părțile, inclusiv în organul lor de reproducere.
  Din păcate, sunt câțiva care filmează, iar norvegianul este încercuit agresiv, apoi îmbrâncit!
  Se aud chiar voci de femei țipând de undeva, blițurile aparatelor de fotografiat strălucesc în noapte imortalizând agresivități și ură în formă pură, declanșate de musulmani, se vede DEJA un foc aprins în mijlocul pieții și cel mai des, se-aude: JIHAD!

  ȘI ÎN FINAL, LOIALITATEA MARII BRITANII FAȚĂ DE MUSULMANI:
  Muslim Poll: 72% prezența lor, veniți din Afganistan și Pakistan, 55% dintre ei dispuși să se bată…dintre cei mai tineri, recunosc că sunt SUPORT pentru talibani.
  NU VĂ PREDAȚI!

  Concluzii:
  1.Sunt bine îndoctrinați și sprijiniți LOGISTIC să facă ceea ce fac țărilor europene, ALTFEL n-ar fi avut curajul, ca să nu zic NEBUNIA asta manifestă;

  2.Faptul că șochează civilizația europeană (indiferent din ce țară), cu agresivitatea manifestărilor lor, reprezintă un adevărat drog și imbold întru satisfacerea din ce în ce mai intensă a sălbăticiei din ei până la bestialitate, din orice punct de vedere ai privi!

  3.Faptul că spun la un moment dat că sioniștii sunt dușmanii lor, NU absolvă pe cei din urmă, de sprijinul și ideea venită de-a lungul timpului pentru a distruge rasa albă, inclusiv cultura, tradiția și RELIGA lor… mai întâi prin Planul Kalergi, apoi prin formarea de noi centre de puteri: EURABIA și EURASIA!

  4.Ținând cont că nebuna de Merkell i-a chemat în Europa, dar și de interesele ei cu Rusia în privința conductei de gaze, în toate glumele, caricaturile care circulă pe net, ea, apare ca partener de încredere de partea lui Putin…făcându-și cu ochiul în privința REZULTATULUI FINAL!

  5.Și, ținând cont de afirmațiile Turciei cum că, dacă ar declara război Europei, ar câștiga fără probleme pentru că tinerii, bărbații din nicio țară europeană, în urma ultimului sondaj, nu și-ar mai da viața apărându-și țările…drumul spre un CALIFAT ar fi deja netezit!

  6.Bătălia în privința viitorului U.E., se dă fie pentru EURABIA, fie pentru EUROASIA!
  La mijloc, bine-nțeles sioniștii! Și-ntr-un caz, și-ntr-altul, ei au reprezentat coada de drac LOGISTIC și IDEOLOGIC în întărâtarea și cucerirea U.E., după planul lor, stabilit cu mult înainte.

  7. Azi, asistăm la modul cum, prin ”dezbină și stăpânește”, dar și prin TEZĂ, ANTITEZĂ și SINTEZĂ, se urmărește cucerirea Europei. Să vedem ce fel de SINTEZĂ va reieși de-aici!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii