Noutăți

INSULA PAȘTELUI – Mistere străvechi

  •  
  •  
  •  

Unul dintre locurile uimitoare și misterioase de pe această planetă este, desigur, Insula Paștelui, numită așa pentru că a fost descoperită într-o zi de Paște… Aici, sute de statui uriașe ne vorbesc, peste timp, despre o civilizație misterioasă. Cine au fost constructorii lor? De ce le-au construit?

insula-pastelui-2

Ca și alte locuri de pe planetă care probează prin urmele materiale că, undeva în trecut, au existat civilizații mult mai avansate decât îi convine științei oficiale să accepte, și Insula Paștelui naște o serie de întrebări despre modul în care aceste statui au fost realizate.

insula-pastelui

În acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii (difizat la Nașul Tv), vă invit să descoperim o parte din misterele care învăluie civilizația de pe Rapa Nui, adevăratul nume al insulei, alături de o româncă, Uca Marinescu, o exploratoare care a vizitat și cercetat acest loc.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on INSULA PAȘTELUI – Mistere străvechi

  1. Mi-am pus si eu intrebarea:,,ei au fost-oamenii pasari- sau…?”Privind statuile am avut impresia ca toate privesc, undeva, sus spre ocean.Daca odata erau mai sus si s-au scufundat cu timpul,ai apara probabil de ,,ceva”. ,,Sunt mai mare decit tine!”Atunci locuitele lor nu au fost construite din comoditate,erau o necesitate…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii