Noutăți

Începem CASTINGUL pentru figurație în filmul artistic ZALMOXIS. Avem nevoie de războinici GETO-DACI, GRECI ȘI SCIȚI. Trimite-ne fotografii cu tine! Detalii aici:

În partea a doua a acestui an vom începe filmările pentru filmul artistic de lung metraj ZALMOXIS.

Proiectul, anunțat în urmă cu câteva luni, a trezit foarte mult interes și o susținere pe măsură. Alături de cunoscuții actori Dorel Vișan, Florin Zamfirescu și Mihai Gruia Sandu – care și-au anunțat public susținerea – au venit și alți actori, tehnicieni și oameni de afaceri, cu toții dorind să pună umărul la realizarea acestui ambițios și dificil proiect artistic.

De acum lucrurile intră în line dreaptă… Prin urmare începem și castingurile. Primul dintre acestea este cel pentru figurația războinică din film. un casting deschis tuturor: și celor cu experiență și celor fără experiență de film.

Așadar, dacă dorești să faci parte din echipa care va realiza filmul artistic ZALMOXIS, trimite-ne un set de fotografii reprezentative cu tine. Căutăm figuri de războinici geto-daci, greci și sciți, pentru figurația din film.

Caracteristicile în care trebuie să te încadrezi:

 • trăsături ferme, hotărâte, masculine;
 • constituție robustă (mușchii bine definiți prezintă un avantaj);
 • păr scurt, barbă scurtă sau fără barbă în cazul războinicilor greci;
 • păr lung sau până deasupra umerilor + barbă pentru războinicii geto-daci și sciți.

Vă rugăm să ne precizați înălțimea și greutatea!

Reprezintă un avantaj dacă trimiți fotografii din față, din profil și într-o atitudine războinică. Dacă ai mușchii bine definiți, e bine să ne arăți acest lucru. Alături de fotografii avem nevoie de un număr de telefon, o adresă de e-mail și numele localității în care ai domiciliul.

Toate aceste informații și setul de fotografii trebuie trimise pe adresa de e-mail zalmoxis@yahoo.com. Nu trimiteți pe Facebook pentru că nu vor fi luate în considerare!

Vă așteptăm alături de noi!

Pentru mai multe detalii despre film, accesați site-ul oficial: http://zalmoxis.info/

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

18 Comments on Începem CASTINGUL pentru figurație în filmul artistic ZALMOXIS. Avem nevoie de războinici GETO-DACI, GRECI ȘI SCIȚI. Trimite-ne fotografii cu tine! Detalii aici:

 1. Anca-Simona Pintilie // 14 februarie 2017 at 14:39 // Răspunde

  Bună ziua,

  Unde vor avea loc filmările? Se asigură transport şi cazare, se plăteşte?
  Pe viitor au loc selecţii şi pentru fete?

  mulţumesc!
  Anca-Simona Pintilie
  0726731581

 2. Nanu Constantin // 14 februarie 2017 at 14:59 // Răspunde

  Buna ziua! O ideie minunata,astept detaliile saptamana viitoare! Multumesc Daniel Roxin!

 3. Buna ziua! Sunt si eu interesata, pentru anuntul pentru fete. Las adresa de email.

 4. Nu pot trimite fotografie, că prea semăn cu Traian, m-aș înscrie ca figurant, dar sedentarismul din mine, cu toată greutatea lui mi-a ținut calea și m-a biruit.
  Deci, dacă tot nu mă văd, pot să închid ochii, să trec de partea astălaltă a camerei ascunse, să-mi trag un megafon și să comand o pizza. Și dacă nu le văd pe ecran, le văd în sinea mea și tot zic că le-am văzut.
  Văd un războinic dac. Îl recunosc după cultura în care este îmbrăcat, că oriunde ar merge de aici, cu oricine s-ar lua și oricât ar sta pe acolo, când se va dezechipa, surpriză, ar rămâne tot așa. Și după armă-l recunosc; având suplețea unui intelect superior, e dintr-un oțel “neinjectat”, călit deci nu la sală, ci la o școala de pe Kogaion. Are și scut și mă bucur că e cu subtitrare; pe avers stă scris cu credință “pe aici nu se trece”, iar pe revers cu înțelepciune “și dacă totuși apa trece, pietrele rămân”.
  Îmi place ce văd și-mi place să mă uit, că mă săturasem de cimpanzeisme sentimental-comsomoliste și de translația patriotică a dolarului spre rublă. Îmi place, dar pe unele nu le înțeleg, că nu e numai cu cafteală și se vorbește acolo o limbă pe care, cu subtitrare cu tot, nu mi-o regăsesc.
  E clar, trebuie să aștept filmul! să văd tot ce n-am știut și să pricep câte prin minte nu mi-au trecut. Asta aștept, dar nu de la mine, că de mine m-am săturat de cât m-am tot dezamăgit.
  Nu știu cum se zice în dacă, așa că zic, anticipat,
  BRAVOS! (da pe dacă)

 5. Care este onorariul pentru figuranti?

 6. Sal !
  Ma intereseaza rolul unui DAC pentru ca simt ca sunt DAC .

 7. pff,as vrea si eu sa vin dar nu sunt in tara ,ooffff

 8. am si eu, de mai multa vreme o nedumerire…am tot vrut sa intreb…Zalmoxis sau Zamolxis ? fiindca circula ambele variante…cam bizar…sau amandoua?

 9. Asi vrea sa stiu daca este corect sa cereti figurantilor geto-daci,par lung pana la umeri? Din toate reprezentarile de geto-daci,de pe columna sau statui raspandite in orasul Roma,Vatican sau alte locuri din Europa,stramosii nostri nu purtau parul lung,pana pe umeri.Geto-dacii nu aratau ca niste salbatici,erau impunatori,demni si cu priviri mandre.Daca veti respecta adevarul istoric,filmul va avea succes,ceea ce eu va doresc.

  • Actiunea se petrece cu 700 de ani inainte de evenimentele reprezentate pe Columna… In plus, e gresit sa va imaginati ca ceea ce e pe Columna e singurul adevar istoric. Spre exemplu, si dacii aveau armuri, zale si coifuri.Cu toate acestea, niciun dac nu este reprezentat in acest fel pe Columna. Deci?

 10. Proiectul se anunta a fi unul de senzatie.Sper ca tot staful tehnic si actorii sa se ridice la nivelul asteptarilor.Un esec al acestui film ar insemna “dare in uitare”.
  Va asumati o responsabilitate mare!
  Succes va doresc!

 11. Buna ziua!

  Care este data limita pentru trimiterea pozelor?

  Multumesc

 12. Victor Tudose // 13 martie 2017 at 14:31 // Răspunde

  Buna ziua! Vin si eu in intampinarea acestui proiect. Laud initiativa pe care o aveti, si as dori sa particip si eu la realizarea lui, daca mai este deschisa preselectia pentru casting. O sa trimit un set de poze la adresa mentionata in articol.
  DEASEMENEA, In legatura cu FINANTAREA proiectului: poate fi o posibilitate de finantare directionarea a 2% din venitul persoanelor fizice, care de altfel ar curge spre bugetul de stat? Am mai facut asta in trecut drept pentru care as dori un raspuns de la dvs cu privire la acest aspect pe mail sau aici pentru a depune declaratia

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii