Noutăți

Inaugurarea Statuii Diavolului din Detroit a fost pigmentată cu scene homosexuale. Galerie Foto

 •  
 •  
 •  

Demența unor oameni pare să nu aibă limite, la fel ca demența autorităților americane care, în “numele” libertății de expresie, vor legaliza și pedofilia până la urmă, poate și crima. Că na, dacă unu vrea să omoare și altul vrea să se lase omorât, de ce nu ar avea dreptul să o facă?

În urmă cu o săptămână, ați aflat de pe siteul nostru despre inaugurarea, în Detroit, a statuii lui Baphomet (citeste aici articolul: STATUIA LUI BAPHOMET), opera unui cult satanic din SUA care lansase invitația „Vino să dansezi cu Diavolul și să iei parte la un moment istoric”, asigurând publicul că “Statuia va servi ca un far ce cheamă la compasiune și înțelegere între toate ființele vii. Statuia va avea și un scop concret, funcționând ca un scaun pe care toți oamenii în vârstă pot sta în poalele lui Satana pentru a căuta inspirație și contemplare. Avem încredere că acest monument unic se va dovedi și o atracție turistică specială.”

Datorită discreției cu care s-a făcut dezvelirea abarației respective, nu am avut chiar atunci imagini cu bolnavul eveniment. Între timp, acestea au ajuns în spațiul public. Imaginea diavolului, flancat în mod pervers de doi copii care îl privesc cu adorație, a fost dezvelită de membrii și simpatizanții Templului Satanic nu oricum, ci pigmentată cu o scenă homosexuală. Că, vorba aia, diavolului se zice că îi plac homosexualii și, desigur, mulți dintre homosexuali îl plac pe Întunecimea Sa!

Iată unde duce libertatea prost înțeleasă, acel gen de “libertate” cu care păpușarii vor să ne spele pe creier pe toți, pentru a aboli orice morală. Imaginile spun totul…

Daniel Roxin

Displaced Demon Deity

Diavol 1

diavol 2

diavol 4

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Inaugurarea Statuii Diavolului din Detroit a fost pigmentată cu scene homosexuale. Galerie Foto

 1. este ceva de zis mai mult decit s-a spus la articolul de acum citeva zile? cred ca nimic mai mult decit QED!

 2. Astia sunt bolnavi mintal si mai grav este ca li se permita sa faca asa ceva. Asta va fi viitorul copiilor nostri. Astia nu merita sa exista pe pamant !

 3. Si biblia ne fa referiri in ultimil capitol fe cea ce se intampla

 4. scelerati,dementi,bolnavi psihici,criminali,laturile,dejectiile omenirii,mizeriile umanoide,caraghiosi infecti.Ca oameni trebuie sa ne aparam dreptul la demnitate,la o viata libera si linistita,sa ne aparam valorile ,traditiile si respectul de oameni.Suntem datori pentru Noi si copii nostrii sa luptam sa interzicem total manifestari ce contravin principiilor trainice ,sanatoase si sigure.Tara care le permite unor astfel de scelerati,asemenea manifestari,nu merita sa existe,ne puneti pe toti in pericol.Poate ca este timpul sa va purtati razboiul in tara voastra cu astfel de monstrii in formare.

 5. Ce?…aţi uitata dragii mei?
  Dumnezeu nu bate cu parul!
  Şi v-aş mai spune că ne dă
  ceea ce merităm.
  Şi nu vă mai jeliţi atâta:
  puneţi mâna pe furci şi pe târnăcoape
  şi alungaţi-i pe mişei din viaţa noastră!!!

 6. Însă nu ar trebui să confundăm propaganda creștină despre satanism, ori propaganda musulmană despre satanism cu satanismul. A crea un cult satanic care se conformează propagandei creștine despre satanism, înseamnă a crea un cult creștin. La fel, a crea un cult care se conformează propagandei musulmane despre satanism, înseamnă a crea un cult musulman. A susține ideea diavolului așa cum este văzută de creștinism înseamnă a face propagandă creștină, și a susține ideea de diavol așa cum este văzută în islam, înseamnă a face propagandă islamistă. Satanismul văzut de creștini înseamnă creștinism și satanismul văzut de islam înseamnă islamism.

 7. A ANEBUNIT LUMEA DE TOT SUNT ANTICRISTI TOTI HOMOSEXUALI PIU DRACE DUTE AN IAD UNDE TIE LOCUL

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii