Noutăți

INACCEPTABIL. UDMR instigă la ură și violențe fizice împotriva românilor

Dan Tanasa: Opinia publică a aflat zilele trecute faptul că filialele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), Partidului Civic Maghiar (PCM) şi Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) Covasna au anunţat, printr-un comunicat de presă comun, că acordă sprijin financiar unei persoane condamnate penal de instanţa de judecată la plata unei amenzi pentru agresarea şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Covasna, Mircea Diacon.

Gestul celor trei lideri ai formațiunilor maghiare din Covasna, Tamas Sandor, Balint Joszef și Kulcsár-Terza József, coordonate de liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, reprezintă în mod evident o instigare la ură și la violențe fizice împotriva românilor din județul Covasna. Un condamnat penal de etnie maghiară, care a agresat fizic un român, este transformat în victimă (sau chiar erou !!! – n.m.) de către elita politică a comunității maghiare din județul Covasna.

Condamnatul penal Leheta Lóránt Zsolt a fost ajutat de UDMR doar pentru că este un cetățean de etnie maghiară și pentru că a dat dovadă de „vitejie” agresând un român (detalii aici). Și nu e vorba despre orice român, ci chiar despre Mircea Diacon, șeful OPC Covasna, cel pe care liderul UDMR Tamas Sandor încearcă cu disperare (detalii aici) să-l înlăture din funcție doar pentru că este un român aflat la conducerea unei instituții publice din județul Covasna, lucru considerat inacceptabil de către groful UDMR.

Citește continuarea aici: Dan Tănasă


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on INACCEPTABIL. UDMR instigă la ură și violențe fizice împotriva românilor

  1. Românii unde sunt ? Unde sânt conducătorii patrioți ai romanilor,mai exista legi in tara asta,mai exista instituții ale statului român care să pună piciorul în prag,nu cu ura,nu cu patimă și în numele legii pentru toți cetățenii acestei țări,Romania căreia trebuie să-i purtam respect că trăim cu toții în granițele ei.Asteptam de multi ani că cei care ne conduc să pună ,,punctul pe I,,
    Cu stima Ioan Nuțu Suteu

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii