Noutăți

În SUA a început o acțiune care urmărește să îl declare pe GEORGE SOROS terorist. Dacă reușește, organizațiile sale vor fi scoase în afara legii. Detalii:

  •  
  •  
  •  

ActiveNews.ro: Controversatul om de afaceri George Soros ar putea fi declarat terorist în SUA, zeci de mii de americani semnând în acest scop o petiție pe site-ul Casei Albe. Pentru a putea fi luată în considerare de Casa Albă, numărul semnatarilor trebuie să fie 100.000.

Pe site-ul petitions.whitehouse.gov se spune că „George Soros a încercat în mod intenționat și continuu să destabilizeze și să comită acte de revoltă împotriva Statelor Unite și a cetățenilor săi. Programele finanțate de Soros au contribuit la colapsul sistemului constituțional al SUA și la dezvoltarea unei influențe nesănătoase asupra Partidului Democrat și a unei mari părți din guvernul federal al SUA.”.

 

Potrivit theepochtimes.com, Soros a fost finanțator-cheie pentru multe revoluții din toată lumea și a jucat un rol decisiv în colapsul unor monede naționale, inclusiv în faimosul atac asupra lirei sterline. În SUA, Soros a ajutat organizarea opoziției față de președintele Donald Trump.

Potrivit petiției, Soros aplică un model terorist similar celor propuse de radicalul marxist Saul Alinsky.

Soros, un personaj cu mari interese în România

 

Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat în România o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de “societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: “Soros Advising and Placement Center”, “Soros Educational Advising Center” , “Uniunea pentru Reconstructia Romaniei”, “Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, “Centrul pentru Dezvoltare Economica”, Fundatia “Concept” , “Centrul pentru Drepturile Omului – București”,  “Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, “Asociația “Pro Democrația”, “Societatea Academică Română” etc, care la rândul lor au “născut” alte ONG-uri.

Finanțările lui Soros către rețeaua sa de ONG-uri din România s-au efectuat ori prin intermediul vehiculelor sale financiare din străinătate, cum este CEE Trust – un ONG-mamă, care a direcționat bani în toate statele din estul si centrul Europei unde magnatul american avea interese, ori prin Fundația Soros deschisă la București, care acum se numeste Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on În SUA a început o acțiune care urmărește să îl declare pe GEORGE SOROS terorist. Dacă reușește, organizațiile sale vor fi scoase în afara legii. Detalii:

  1. cetățeanul tulburat // 4 septembrie 2017 at 8:40 // Răspunde

    Campania de semnături e la jumătate, am impresia că nu e nici prea bine promovată…că altfel se termina repede. Trump, de exemplu…Când postează pe Twitter în vreo 10 minute de la postare adună peste o sută de mii de like-uri. Banditul de Soros bagă bani grei în fake news media să îi strice imaginea lui Trump…și Trump știe. Ei poartă un război psihologic…rămâne de văzut cine va câștiga…senatul e controlat de gașca lui Soros, iar propunerile legislative ale lui Trump nu trec…practic câțiva dintre republicani fac front comun cu democrații și nu se votează nimic, deși republicanii sunt majoritari…În senat se votează ridicând mâna, nu e vot secret cu bile și biluțe, iar lumea vede in direct cine și cum se votează…

  2. Ăsta demonstrează ca lumea fără politicieni ar duce mult mai bine.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii