Noutăți

IERI. Dezvăluirile unui român din Germania despre imigranți și ticăloșia autorităților germane…

Ieri am avut o discuție telefonică cu un prieten plecat să muncească în Germania ca specialist într-un domeniu tehnic. Din motive obiective nu o să-i dau numele.

Discutând despre una, despre alta, am ajuns și la subiectul imigranți, moment în care vocea sa a început să vibreze revoltată; nu atât împotriva nelegiuirilor făcute de aceștia, cât împotriva autorităților germane.

Prietenul meu chiar mi-a relatat despre cazul unei fete nemțoaice din anturajul său care nu prea mai îndrăznește să iasă din casă de teama agresiunilor sexuale (a fost adeseori insultată sau pipăită de imigranți). Ceea ce îi oripilează pe tot mai mulți nemți este faptul că autoritățile germane continuă să ascundă agresiunile imigranților, făcându-i scăpați, chiar dacă se depun reclamații.

Desigur, orice om de bun simț se poate întreba cum este posibil să discriminezi populația propriei țări, în favoarea unor imigranți? Pare de neconceput, nu-i așa?  Punându-și această întrebare de mult timp, atât prietenul meu cât și tot mai mulți germani, au ajuns la următoarele concluzii tulburătoare:

 1. Se ascund infracțiunile imigranților pentru ca populația Europei, revoltată, să nu blocheze valul de imigranți. Procesul islamizării Europei trebuie să continue cu orice preț, rațiunile umanitare fiind doar un pretext pentru proști. Majoritatea refugiaților sunt orice, numai sirieni nu – mai toți bărbați tineri.
 2. Planul final ar putea să fie destabilizarea Europei, amplificarea insecurității și crearea de conflicte etnice și religioase majore pentru ca POPULAȚIA SĂ CEARĂ o supraveghere totală, introducerea legilor Big Brother în toate domeniile și în toate colțurile vieții oamenilor, doar doar va avea din nou liniște și securitate; adică controlul total.

Iată că și nemții se prind de motivele acestei invazii arabe pe care Merkel, servitoarea intereselor elitelor globaliste, o vrea fără limite.

În final, un mesaj pentru proștii bine intenționați: UE nu a reușit în 30-40 de ani să îi integreze pe restul musulmanilor din Europa, stabiliți aici de generații. Prin urmare, este exclusă o integrare în masă a noilor imigranți. Orb să fii ca să nu-ți dai seama! Dacă lucrurile nu vor fi oprite, Europa, așa cum o știm, va fi doar o amintire!

Uitați-vă la Franța: armata e pe străzile Parisului, cu arma în mână. Exact cum îi place lui Hollande!

Cred că e vremea să conștientizăm că, așa cum România NU este condusă în realitate de români, nici Europa NU este condusă de europeni. De aici vin problemele!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

18 Comments on IERI. Dezvăluirile unui român din Germania despre imigranți și ticăloșia autorităților germane…

 1. Ai perfecta dreptate Daniel , ei genereaza problema si apoi tot ei vin cu solutia ,,salvarii” ! Scenariu vechi de cand e lumea !

 2. Si se mai urmareste ceva, la pachet cu celelalte si anume cresterea adversitatii europenilor si nu numai, pana la exacerbare, fata de islam, pentru ca mai apoi sa fie arhijustificata o interventie armata masiva, fara precedent, in spatiul actualmente ocupat de populatia islamica din Asia mica.

  Prooroci ai islamului au proorocit ca Mecca va fi rasa de pe fata pamantului prin foc. Islamicii adevarati stiu asta.

  Repet. Toate acestea sunt la pachet, ca deh, cine se pricepe la “economie”… “soareci mananca” 🙂

 3. Iertati-ma! Nu m-am putut abtine.

  Iata cum arata Germania, sau cum ar trebui sa arate!
  Valabil pentru toata Europa, de fapt.

  https://www.youtube.com/watch?v=QWcpoQirMoU

 4. Intrebarea este: acum ca raul e facut ce trebuie sa facem?

 5. Realitatea este evident de clara: razboi, islamizare, violenta, destabilizare la toate nivele, la care se adauga neincredere, frica, rautate, discordie… Ce ne facem?! Ne salvam individual, in grup, asteptam pe cineva anume?! Toata aceasta stare creaza un camp negativ care afecteaza in mod distructiv evolutia vietii pe planeta. Terra ca orice planeta din univers are rolul ei, sens in care este sustinuta energetic, celest, divin, cum doriti fiecare sa denumiti aceasta forta superioara/suprema/Creator/Dumnezeu. Este pt prima data in istoria civilizatiilor cand omenirea se poate salva/elibera/mantui, iar cum doriti fiecare, prin spiritualizare, intoarcerea la sursa care ne-a creat, schimbandu-ne in bine printr-o atitudine pozitiva in gand, cuvant, fapta, autocontrol, comportament civilizat, ceea ce echilibreaza energetic raportul de forte ” Precum in Cer asa si pe Pamant ” . La nivel terestru se intervine armat unde este cazul,in regim de forta majora, din vazduh se actioneaza energetic. Rugaciunea insotita de traire divina la nivel colectiv ajuta extrem de mult la neutralizarea enegiilor negative, implicit la eliberarea fiintei umane, civilizatiei, planetei, prin transcenderea in Lumina cea adevarata, ” Lumina din Lumina “(fotoni,demonstrat stiintific). Acuma intelege fiecare cum poate si cum doreste! Da Doamne Pace!

 6. Din cauza polarizării sociale, este frânată dezvoltarea economică. Prin anii 70 o casă în Canada se vindea cu 20 mii de dolari. Pe măsură ce băncile au început să ofere credite pentru cumpărarea de case, prețul unei case a crescut treptat la 200 de mii de dolari. Diferența de bani s-a dus în buzunarele speculanților financiari.
  Chestia asta s-a petrecut în toate țările cu bănci private, chestie care a dus la polarizarea societății, speculanții financiari au devenit tot mai bogați. În SUA, deși în 20 de ani s-a dublat PIB-ul datorită progresului tehnologic, majoritatea salariilor au rămas pe loc.
  Speculanții financiari au devenit tot mai puternici! Acum în SUA un grup restrâns de oameni sug sângele (banii) țării prin aceea că 70% din rata plătită anual pentru datoria de 16 mii de miliarde $ se duc pe plata dobânzii, către bănci private. Normal dobânda trebuia să fie undeva la 5%, dar datoria s-a rostogolit.

  Acum 1% din populația planetei deține mai multă avere decât restul de 99%, din cauza asta acum avem pe planetă un început de criză datorită scăderii drastice a consumului, pentru că cei 1% în loc să consume, ei investesc banul, iar veniturile celor 1% sunt mereu în creștere, iar venitul celor 99% a rămas la fel. Din acest motiv situația economică devine din ce în ce mai instabilă, cei 1% sunt obligați să tragă sforile puternic pentru un mai mare control al economiei mondiale, pentru a-și securiza averile prezente și viitoare, bani obținuți din speculații financiare și camătă la nivel planetar. Motorul economiei este consumul.
  Vezi la http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND graficul care arată traficul de mărfuri prin marile porturi ale planetei, trafic care este pe măsura consumului de pe planetă. Acum Baltic Dry Index este sub 400, în 2010 era peste 3000.

  Acum Banca Centrală Europeană tipărește lunar 80 de miliarde de euro pe care le bagă în economie pentru a stimula creștere economică. Anul trecut tipărea doar 60 miliarde de euro pe lună. La începutul anului Parlamentul European a dispus prin lege (valabilă și în România) că dacă o bancă riscă să dea faliment, poate să ia banii depuși de clienți și să le dea la schimb acțiuni la acea bancă.
  Economia planetei este pe marginea prăpastiei.

 7. Europenii trebuie sa distruga cu orice pret Planul Diabolic Kalergian, castoriile sa se faca doar intre europeni crestini, copii sa fie educati in spirit crestin, si asa planul se va autodistruge. Neavand efect, musulmanii se vor ghetoiza ceea ce fac de 40 ani prin europa, si de aici va iesi conflictul, Rusia nu va sta cu mana in san, va ataca Turcia, o va distruge mai rau decat pe Siria

 8. david ike-iubirea infinita este singurul adevar,restul este iluzie. cautati si cititi cartea aceasta.ike vorbeste de mult timp despre treburile astea,le eplica pe larg in aceasta carte.

 9. Cu adevarat, iubirea este singurul adevar, iar iubirea este Dumnezeu …

  Toate informatiile negative care ne bombardeaza zilnic din toate partile, coruptia interna, scandalurile din interiorul tuturor institutiilor statului si care nu fac altceva decat sa creasca starea de teama, de nesiguranta si neincredere a populatiei…amenintarea bacteriilor, tantarilor si bolilor fara leac, amenintarea razboaielor, a comploturilor puse la cale de marii papusari ai planetei, amenintarea imigrantilor care provoaca dezordine in Europa nu fac altceva decat sa provoace …o cernere …Fara rugaciune adevarata, conexiune in cuget si simtire cu cele mai inalte energii divine nu ne vom putea inalta, nu ne vom putea proteja, nu vom putea rezista.
  Pace pe pamant si intre oameni buna voire !Doamne ajuta :))

 10. La toate aceste comentarii am si eu o intrebare, si nu o adresez pentru a contrazice pe cineva ci pur si simplu vreau sa validez ipotezele mentionate anterior. De ce populatia europeana inghite toata starea aceasta de fapt? Stiu ca romanii nu au cultura civica si nu reactioneaza prin definitie la mizeriile care se fac dar germanii? Totusi sunt una dintre cele mai “tari” natii din Europa. Ne referim la democratii mult mai vechi si de traditie, cum de se zace in asteptare?

 11. Foarte multe centre sunt bine ascunse de ochiul populației(multe fiind în unități militare)iar media e bine instruită să nu spună realitatea. Căți dintre voi știți că majoritatea centrelor au firme private de curățenie (8h/zi, de luni până duminică) au firme private de catering (tot de luni până duminică), primesc ajutoare sociale, poliția are ordin foarte clar să nu intervină la abuzurile lor. După lăsarea întunericului nu mai ai curaj să ieși în oraș, umblă în grupuri de 5-10 persoane și sunt foarte agresivi. E clar ca lumina zilei că scopul nu e acela de a aduce forță de muncă tânără (au destui leneși nemți) . Islamizarea Europei se face într-un ritm accelerat cu consecințe grave pentru viitorul nostru.

 12. Invitatia cancelarului Merkel facuta sirienilor de a veni in Europa si mai ales faptul ca se doreste ca acest aflux sa continue ma face sa cred ca are legatura cu criza demografica care a cuprins Europa. Situatia pare sa fie mai grava decat spun analistii, pare sa fie critica si se asteapta un copaps demografic mai devreme decat se anticipa. Nu este vorba doar ca se nasc mai putini copii decat numarul deceselor dar gradul de fertilitate a femeilor europene scade alarmant si mai mult de atat populatia devine din ce in ce mai imbatranita ceea ce va duce la colaps economic, cred ca s-a trecut de un prag de alarma care a dus la decizia de a primi imigranti in masa. In al doilea razboi mondial Germania avea 80 de milioane de locuitori, aceeasi populatie de 80 de milioane are si in prezent dar este cu mult mai imbatranita si mai putin productiva. Germania a mai primit imigranti si dupa episodul Kosovo, dar se pare ca acum este disperata. Germania are nevoie disperata de imigranti altfel se va prabusi, va decade din toate punctele de vedere si oare ce poate insemna asta ca tot la razboi se va ajunge intr-un fel sau altul, cu sau fara imigranti?!?

  • Criza demografica e artificiala. Chimicale in mancare, in aer, in apa, medicamente, vaccinuri, stress permanent, radiatii (electromagnetice) etc. toate au dus la scaderea drastica a fertilitatii si cresterea alarmanta a mortalitatii si imbolnavirilor. Vorbim de genocid. Imputinarea numarului de locuitori, pentru a putea fi mai usor controlati. Invitatia sinistrei Merkel adresata “sirienilor” este o parte a planului criminal “Kalergi”…
   Pe langa genocidul uman, avem si unul cultural/spiritual – imbecilizarea maselor prin mass-media, spalarea de creiere si manipularea tineretului in scoli/universitati, excesul de sexualizare si pornografie, drogurile, prigoana atee etc. Ceea ce traim acum, e opera unor minti extrem de bolnave de la sfarsit de secol XIX si inceput de secol XX.

 13. bravo,si totusi nu suntem singurii care scrie pe diverse paginii: ca imigranti din asia sunt majoritatea95%barbatii tineri daca nu 98%si eu credeam ca refugiatii de razboi sau cum se numesc erau copiii femeii batranii si putini barbatii si aceeia achiopii sau ranitii,etc.

 14. Interesant cum tot timpul cei ce nu au intalnit niciodata refugiati, abereaza se transforma intr-o spirala plina de frica, ura si dezgust. Se apuca de conspiratii nesanatoase si manipuleaza minti nestiutoare prin declaratii ingrozitoare de parca ei ar avea control asupra autoritatiilor si siguri sunt ca asa este. Sa inteleg ca traim pe premiz: ce nu cunoastem tre’ sa moara? E veche premiza asta si nu esti chiar primul ce traieste dupa ea. Imi aduc aminte tampenia romaneasca in care rock-ul va sataniza Romania, deci trebuie sa dispara, aberatie care a ajuns pana si la Iliescu (un bou si-un mapetz) ce insusi a ajuns sa promulge legi pentru a-l interzice. Fara succes: Doamne ajuta! Si cate si mai cate aberatii lansate de oameni fricosi si fara de Dumnezeu. Sunt curios ce ai de spus despre ce au facut si inca fac romanii prin italia si spania?! Nu e cumva un fel de romanizare? Vorba aia, se pare ca politia nu-i poate ingenunchia, deci e clar ca ii lasa asa de capul lor, mai ales noaptea in special pentru a romaniza Europa. Noua ordine mondiala e sa scapam de toti oamenii civilizati si sa romanizam prin ciordeala viol si crima pe cei ramasi intre doua lumi. Cam asa suna ce spui tu;). Nu iau apararea refugiatiilor ca multi sunt printre ei oameni de cacat, dar daca am gandi toti ca tine ar insemna ca ignoram pe Dumnezeu, iar daca esti ateu, ar insemna ca ignori stiinta. Si acum sa trecem la ceva serios. Eu traiesc in Germania, am lucrat cu acesti oameni si probabil ca in curand am sa mai lucru. Sunt oameni, buni si rai, tampiti sau plini de respect, fara credinta sau axati adanc pe ea, cu sau fara batice, inculti sau foarte educati. Marsavi sau corecti. Acum ma intreb, oare nu-s asa toti oamenii? Nu e asa toata omenirea? Cunosc doua fete ce lucra cu acesti “criminali” ii invata germana. Pana acum nu am observat ca una sa zica porcariile ce le indrugi tu. Ambele spun ca sunt respectosi si rar apare unul ce se crede Dumnezeu, caruia ii se taie craca destul de repede. Si totusi hai sa-ti spun ce un prieten bun spune oamenilor. Unul ce pleaca o data la doua luni in Africa si Corea pentru a le duce ajutoare medicale: In toata lumea se gasec oameni rai. Scopul nostru nu e sa-i vedem, scopul nostru e sa ajutam cat putem iar cel al politiei e sa ne scape de nelegiuiti. “daca Dumnezeu e cu tine, cine-ti poate sta impotriva?”

 15. Foarte bun articolul, Daniel! Concluzia este dezarmanta dar foarte adevarata!Cred ca liderii est-europeni sunt mai constienti de pericolul islamizarii Europei, decat cei occidentali.

 16. “ticăloșia autorităților germane…” Formulare total falsä. Autoritätile nu au nimic cu evenimentele. Guvernul/ Politicul hotäräste – autoritätile executä. Autoritätile o denumire de Anonim Politicienii au nume, ei trebuiesc trasi la räspundere.

 17. …..,,cum se mai intoarce roata” …zice un cantec romanesc!….Hitler a omorat atatia oameni in numele rasei ariene!….urmasii lui aduc in Germania numai ,,rase pure” ….numai unul si unul!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii