Noutăți

Idee năucitoare a lui Donald Trump: vrea să construiască un ZID SOLAR între Mexic și SUA. Detalii…

StirileProTv: “Da, vom construi un zid. Avem nevoie, trebuie sa impiedicam drogurile sa ajunga la noi”, le-a promis Trump sustinatorilor sai, la o adunare in Cedar Rapids, statul Iowa.. „Ne gandim la ceva unic, la care nimeni nu s-a mai gandit, ne gandim la granita de sud, multa caldura, mult soare… Ne gandim la construirea zidului ca un zid solar”, a explicat Trump. “Aceasta va genera energie si astfel isi va acoperi costurile”.

Declaratia presedintelui a fost facuta dupa ce Mexicul a exclus orice posibilitate de a finanta construirea zidului, asa cum anuntase Trump in campania electorala. Si Congresul american a refuzat alocarea de fonduri pentru acest proiect, pe care liderul de la Casa Alba spera ca il va putea include in bugetul pe 2018.

„Zid solar, panouri, minunat. Ganditi-va un pic, cu cat e mai inalt, cu atat produce mai multi bani. Am ceva imaginatie, asa e? Bun? A fost ideea mea”, a conchis presedintele SUA.

Casa Alba a cerut in ultimele luni proiecte in vederea construirii zidului si a primit peste 200 de propuneri, potrivit BBC. Printre acestea, cel al companiei Gleason Partners din Las Vegas e bazat exact pe dotarea zidului cu panouri solare. O idee similara a aparut si intr-un articol din Wall Street Journal.

Sursa: StirileProTv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Idee năucitoare a lui Donald Trump: vrea să construiască un ZID SOLAR între Mexic și SUA. Detalii…

  1. Angellight // 23 iunie 2017 at 9:40 // Răspunde

    Este o idee excelenta! Zidul va fi profitabil iar mexicanii ar face bine sa invete sa isi gestioneze propria economie, asa cum ar trebui sa o faca orice stat, de altfel. Cantatul la chitara si drogurile nu cladesc o natiune sanatoasa! 🙂

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii