Noutăți

Iată de ce a câștigat PSD-ul alegerile parlamentare cu un asemenea scor…

 •  
 •  
 •  

Rapcea.ro:

Mulți români sunt șocați de rezultatele la alegerile parlamentare, de victoria PSD-ului. Oamenii nu înțeleg ce s-a întâmplat, cine sunt românii care au votat cu PSD într-o asemenea proporție covârșitoare și mai ales care a fost motivația din spatele acestui vor în favoarea celui mai corupt și urât partid din România. Însă, dacă rememorăm evenimentele care ne-au adus în acest punct, lucrurile devin clare.

Ne amintim emulația anti-PSD care a dus la alegerea lui Iohannis. Marșuri în toată țara anti PSD, zeci de mii de oameni ieșiți în stradă, votul zdrobitor al diasporei nu atât pentru Iohannis cât împotriva comuniștilor din PSD.

Apoi nenorocirea de la Colectiv. Revolta împotriva mafiei cu conexiuni în Guvernarea Ponta: ies la lumină scandalurile cu Piedone, Hexifarma, Ghiță. Întreaga Românie scandează “corupția ucide”, arătâd cu degetul acuzator către un guvern care se retrage grăbit de la putere, la sfatul serviciilor secrete, pentru a evita o revoluție care să măture de sus până jos structurile de putere.

Și aici au făcut greșeala Iohannis și sfătuitorii lui de la Bruxelles. S-au apucat să mimeze dialogul cu strada, cu piața, cu cetățenii. Au adus un guvern de așa-ziși tehnocrați, în realitate copii de securiști trimiși pe posturi europene. Aceștia au format un guvern cu o agendă în care tinerii din stradă nu s-au regăsit deloc. Iohannis nu a primit la dialogul cu “piața” nici unul dintre liderii informali ai acesteia, pentru că aveau deja pregătiți liderii lor, plătiți cu bani din afară, unii zic că de către George Soroș.

Pentru credibilitate, Guvernul Cioloș a înființat un nou Minister, denumit pompos ca fiind  pentru Consultare Publică și Dialog Civic. Am fost printre primii care am depus un memoriu la acest minister, cu peste 30 de propuneri de modificare a legislației (doream alegeri libere, fără prag electoral, fără strângeri de semnături, fără redistribuirea votului, depolitizarea administrației publice, etc.), în atenția ministresei Violeta Alexandru, înscriindu-ne într-o audiență care nu a avut loc niciodată.

Guvernul Cioloș a urmat ascultător planurile trasate de cei de la Bruxelles, iar treaba asta s-a văzut iar românii au simțit că acest guvern nu lucrează pentru români. Iată doar câteva măsuri anti-românești luate de guvernul Cioloș:

 • a declarat prin Ordonanță de Guvern ca fiind “de utilitate publică” Asociația Ellie Wiesel, asociație care în baza acestei noi titulaturi a cerut și primit în doar 10 zile de la Primăria Capitalei sediul viitorului muzeu de artă contemporană al Bucureștiului (pinacoteca Bucureștiului), respectiv clădirea Palatului Dacia de pe str. Lipscani, pentru a face acolo Muzeul istoriei evreilor și al Holocaustului.
 • A modificat prevederile Codului Fiscal, mutând obligațiile angajatorilor față de bugetul de asigurări sociale în sarcina angajaților, din dorința de a scădea costurile multinaționalelor cu angajații – chipurile pentru a atrage investitori în România. Chestia asta angajații au resimțit-o la salariu, primind mai puțini bani în mână.
 • Nu a făcut nimic pentru a renegocia accizele pentru petrolul românesc (contractul cu OMV fiind expirat de ani de zile !), astfel că în continuare austriecii se bucură de bogățiile resurselor românești, în timp ce noi plătim cele mai scumpe gaze, și cel mai scump combustibil – raportat la salariile noastre.
 • Nu a dat curs revendicărilor românilor privind organizarea de alegeri libere. Putea măcar încerca să forțeze Parlamentul, cu o ordonanță de urgență care să modifice legea alegerilor, eliminând obligativitatea strângerii de semnături (190.000 de fiecare partid nou), reducerea sau eliminarea pragului electoral de 5% și a redistribuirii voturilor – reguli care au foavorizat și favorizează marile partide – în frunte cu PSD-ul.
 • A protejat marile companii străine și băncile de controalele ANAF-Antifraudă. În schimb, firmele românești, micii comercianți se trezesc cu activitatea suspendată pentru abateri de doi bani, fiind puse pe butuci.
 • A deschis piața românească transportatorilor străini (chestie cerută cu insistență de Bruxelles), crescând enorm taxele pentru transportatori – în special RCA-ul, distrugând astfel firmele de transport autohton, care nu pot concura cu transportatorii externi.
 • Nu a reușit să aducă în fața Justiției nici criminalii de la revoluție și Mineriadă (Ion Iliescu, Petre Roman, etc.) și nici pe cei care au devalizat țara recent (Ghiță, Dragnea, etc.)
 • Continuă obedient planurile ocultei mondiale de construire a dictaturii electronice (buletine cu cip, platforma e-românia); pregătirea ordonanței de guvern privind vaccinarea obligatorie a populației, în special a copiilor.
 • Nu a construit nimic. Nici măcar un kilometru de autostradă.
 • A cedat presiunilor băncilor privind legea falimentului personal și cea privind darea în plată.
 • Nu a modificat nimic în favoarea românilor din legea retrocedărilor proprietăților preluate abuziv de statul comunist.
 • Nu a amendat prin ordonanță de guvern legea anti-legionară a PNL-ului, care condamnă la ostracizare pe majoritatea luptătorilor anticomuniști.
 • Nu a vrut să organizeze odată cu alegerile parlamentare referendumul privind modificarea definiției familiei în Constituția României, dl. Cioloș dovedindu-se încă o dată, un anti-român, căruia nu îi pasă de ce vor românii.
 • nu a tăiat robinetul cu bani pentru clientela politică a PSD-ului în zonele controlate de aleșii locali (primari și prefecți PSD-iști), fapt ce a dus la menținerea puterii pesediste asupra electoratului captiv din mediul rural.

Mihai Rapcea

Citește continuarea aici: Rapcea.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

10 Comments on Iată de ce a câștigat PSD-ul alegerile parlamentare cu un asemenea scor…

 1. -Mosule,zii aci la microfonu’asta,sa auda toti ;cum o fost la rascoala din 1907?
  …dda..si ne duceau la jendari..si ne bateau,si ne bateau…
  -Mosule!…1907!
  -Daaa..si ne duceau la jendari..si ne bateau,si ne bateau..
  -Hai ma,lasa-l dreq!Asta confunda rascoala cu colectivizarea.

 2. Nu am verificat celelalte puncte dar institutul “Elie Viessel a fost infiintat in 2005 la propunerea tov. Ion Iliescu. ( vezi “Wikipedia” a fost înființat ca rezultat al „Raportului final al Comisiei Internaționale «Elie Wiesel» de Studiere a Holocaustului în România”[1], la propunerea președintelui Ion Iliescu și ca urmare a Hotărârii de Guvern nr. 902 din 4 august 2005. Institutul a fost deschis oficial trei luni mai târziu, pe 9 octombrie, de „Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului în România”.

 3. Partial corect
  Cel putin partea cu “nu a costruit nimic. Nici macar un km de autostrada” e propaganda psd-ista pe fata. Proiectele de autostrada necesita continuitate, asa ca pentru asta trebuie sa-i “multumiti” lui ponta: toate panglicile taiate de ponta au la baza proiecte negociate in timpul guvernarii Boc. Psd-ul n-a pornit nici un proiect nou (aparent pornite, de fapt erau blocate).
  Asa ca articolul asta e propaganda (cu unele puncte valabile, dar pe ansamblu tendentios)

  • GUVERNUL !! CiOLOS…:
   a declarat prin Ordonanță de Guvern ca fiind “de utilitate publică” Asociația Ellie Wiesel, asociație care în baza acestei noi titulaturi a cerut și primit în doar 10 zile de la Primăria Capitalei sediul viitorului muzeu de artă contemporană al Bucureștiului (pinacoteca Bucureștiului), respectiv clădirea Palatului Dacia de pe str. Lipscani, pentru a face acolo Muzeul istoriei evreilor și al Holocaustului.

 4. punctul pe I

  dar se pare ca nici PNL-ul si nic Iohannis nu a invatat nimic in doi ani .. si romanii o sa ii mai invete si alte lectii daca PSD-ul pune osu la treaba si din populims mai ia decizi pentru binele poporului…

 5. PSD a castigat fiindca au venit cu un program de refacere a situatiei romanilor, iar dac il vor face program de guvernare si se vor tine sa indeplineasca tot ce au pus in program…… jos palaria ! sa vedem !

 6. Daca pana acum aveam dubii acum sunt sigur ca si acest site este aservit psd-ului si acolitilor sai.
  Cati km de autostrada ati construit voi ?
  Hai sictir.

 7. Daca si la voi a aparut soros si oculta…..slab articol si dezinformator, ma asteptam de la tine sa informezi, nu sa aduci argumente”” ca la ….acum si hd.

  “Dezastrul anului cu Ciolos:

  Mai întâi a înfiinţat “comisia de tăiat hârtii”;
  Apoi a eliminat complet copiile legalizate;
  Desfiinţează taxa de timbru;
  Intabularea gratuită a terenurilor agricole !!!!!!!;
  193 de milioane de euro pentru programul “Şcoala pentru toţi”!!!!!;
  Toată lumea îşi poate plăti taxele online prin ghişeul.ro !!!!;
  De anul acesta se poate plăti cu cardul la ANAF;
  Scrisoare care l-a trimis pe Sebastian Ghiţă la DNA;
  Scutiri de impozite pentru cercetători, reduceri TVA în agricultură, preţul gazelor nu a mai crescut;
  Autorizaţii de construcţie pentru autostrăzi !!!;
  Reparaţii pentru firmele care nu îşi mai puteau recupera TVA-ul;
  Procedura de adopţie simplificată;
  Toate modelele de cereri şi formulare au fost reunite pe un singur site;
  Toate minunăţiile pe care GovITHub le-a făcut GRATIS (platformă digitală de petiţii, cazier auto);
  Bani pentru şomerii care-şi găsesc de muncă în alte localităţi decât cea în care locuiesc;
  Legea salarizării, creşteri pentru salariile mici;
  Rezultatele economice: 150.000 locuri noi de muncă, salaruiu mediu mai mare, creştere economică;
  Posibilitatea de a sesiza prin SMS cazuri de corupţie din sistemul sanitar;
  Pagină nouă pentru pentru Ministerul Sănătăţii;
  A eliminat coada de la permise şi înmatriculări din Pipera. Coada pe care Tăriceanu o ocolea;
  Camere de video pentru a filma numărarea corectă a voturilor;
  Radar pentru a monitoriza în timp real prezenţa la vot (actualizat la fiecare 5 minute!)
  Lansarea aplicației „Inspectorul Pădurii”. Populația poate verifica, în timp real, legalitatea unui transport de masă lemnoasă identificat în trafic.
  (acțiuni ample de împădurire: 3.761 de hectare au fost împădurite deja cu puieţi și 10.250 de hectare sunt conservate prin lucrări de regenerare a pădurii pe cale naturală).
  Bani europeni: În 2016, până la finalul lunii septembrie, circa 6,3 miliarde de euro au intrat în țară în total, de la Uniunea Europeană.
  (La începutul mandatului rata de absorbție a acestor fonduri era de 58,67%. În prezent acest
  procent este de 80,16%).
  TVA redus la 9% pentru materie primă și lucrări agricole.
  Investiții din bugetul de stat în infrastructura locală (2 miliarde lei au fost acordate autorităților locale pentru infrastructură de apă, canal, drumuri, educație, sănătate și proiecte socialculturale).
  Pachetul anti-sărăcie – destinat sprijinirii persoanelor vulnerabile.”

  Mai completez si eu cu doua aflate astazi:

  Investiţiile străine directe în România, la nivel record după 2008: Urcă în primele zece luni cu 9% şi ajung la 3,7 mld. euro.

  De astazi, in ghiseul.ro a fost inrolat si ANAF. Deci obligatiile fiscale catre ANAF pot fi platite si online.

  Intr-un singur an, da?

 8. inca o data vad acest amestec de articole pertinente cu aberatii “roxiniene”, chiar daca articol este semnat de altcineva;
  chiar nu puteti sa faceti o selectie a celor publicate , chiar nu aveti timp sa le cititi , astfel incat sa nu mai publicati aberatii gen antena 3 sau psd???!?!!?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii