Noutăți

Hotelul plutitor – anunță croaziera ideală a viitorului! VIDEO

  •  
  •  
  •  

 Arhitectul Gianluca Santosuosso, stabilit la Londra, este autorul unui proiect de hotel plutitor numit MORPHotel, care ar putea fi ușor confundat cu un aparat din filmele stiintifico fantastice – arata ca o coloana vertebrala cu siguranță futurista. Ambarcatiunea, care se întinde pe aproximativ o jumătate de milă în lungime, are capsule de locuințe, camere de oaspeți și facilități, cum ar fi teatre, gradini, restaurante, și o piscină. În plus, un heliport și bărci detașabile sunt incluse pentru a oferi oaspeților posibilitatea de a explora zona înconjurătoare.

2F21C5A400000578-3349033-image-a-13_1449479159239
Oaspeții vor avea practic o imagine în continuă schimbare din camerele lor, deoarece nava va fi în mod constant în mișcare pe ocean, dar într-un ritm mai lent decât o barcă medie.

La fiecare capăt al ambarcațiunii, capsule individuale s-ar putea desprinde de “vertebra” principală transformându-se practic în bărci care să poată naviga independent.

MORP_Hotel
În ceea ce privește energia folosită, MORPHotel este dotat cu panouri solare dispunind astfel si de gradini de legume plutitoare. Ajuns în porturi, oaspeții ar avea posibilitatea de a explora uscatul in timp ce localnicii ar avea acces la facilitățile de la bordul hotelului plutitor.

Proiectul nu are inca o data estimata de finalizare dar are deja doritori si va călători în intreaga lume, fara o destinatie stabilita in momentl de fata. “Cred că ideea de a călători în sine, fără o destinație precisă, este un vis comun pentru cei mai mulți oameni”, a declarat Santosuosso pentru publicatia Daily Mail. “Acesta este motivul pentru care acest proiect, ideea din spatele său, a ridicat interesul multor oameni, în special în industria hotelieră.”

Traducerea și adaptarea Mădălina Corina Diaconu

Surse: travelandleisure.com, foxnews.com, dailymail.uk

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii