AIM radionica curs online

Noutăți

Hackerii au spart e-mailul lui George Soros. Ce au găsit?

Adresa de e-mail a miliardarului de origine maghiară George Soros a fost spartă de un grup de hackeri, susține site-ul Zero hedge, care publică mai multe e-mailuri ale magnatului american. Și care dovedesc ceea ce se spune încă de la izbucnirea conflictului din Ucraina: el este omul care trage toate sforile în fosta republică sovietică, ne informează Active News.ro

Soros este implicat în Ucraina încă din 1989, când a fondat aici Fundația Renașterii Internaționale Ucrainene (IRF), care a finanțat cu peste 100 de milioane de dolari o serie de ONG-uri ucrainene, cu 2 ani înainte de destrămarea Uniunii Sovietice. (Aceeași schemă este aplicată și în România unde mai toți așa-zișii reprezentanți ai Societății Civile sunt pe statele de plată ale ONG-urilor lui Soroș – n.m.) Tot el este cel care a finanțat mișcarea Euro Maidan de la Kiev, de la începutul lui 2014, care a dus la căderea regimului Ianucovici.

Corespondența publicată de Zero hedge demonstrează că magnatul american, considerat susținătorul ”revoluțiilor portocalii” din mai multe foste state sovietice, se află în permanență în contact cu autoritățile de la Kiev. De altfel, putem spune că George Soros a devenit consilierul noului regim de la Kiev, caruia îi traseaza directiile politice si economice.

Printre altele, Soroș îi explică președintelui ucrainean cum ”cea dintâi prioritate trebuie să fie aceea de a relua controlul piețelor financiare”, garantându-i sprijinul Trezoreriei SUA: ”Sunt gata să-l chem pe Jack Lew, șeful Trezoreriei, din America”. (Măi, să fie! Câtă grijă și compasiune pentru poporul ucrainean! 😉 A se citi: Câtă hotărâre în a pune laba pe resursele imense ale Ucrainei! – n.m.)

Mai multe despre conținutul corespondenței care arată cine conduce în realitate Ucraina găsiți aici: Active News.ro

Nota mea: Este semnificativ de reținut că atât George Soros, cât și Poroșenko, președintele Ucrainei, sunt etnici evrei – de unde și minunata colaborare în stabilirea “intereselor” poporului ucrainean. Tot etnic evreu este și președintele Franței, Francois Hollande, dar și alți lideri politici ai Europei sau ai României. Nimic nu este întâmplător, iar aceste realități ne vorbesc despre o rețea de interese sioniste la scară globală care primează în fața națiunilor. Asta este una dintre cheile în care trebuie privită geopolitica!

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

22 Comments on Hackerii au spart e-mailul lui George Soros. Ce au găsit?

 1. Subscriu

 2. Domnule Roxin, vă rog să expuneți în cadrul altui articol și manipularea istoriei celui de-al doilea război mondial și al ideologiei de extremă dreaptă de către acești sioniști! Să fim raționali și să sesizăm imposibilitatea a ceea ce este predat în școli drept genocid și holocaust, să vedem de ce ne este interzisă o altă opinie decât cea oficială cu privire la acest subiect. Vă sugerez ca și sursă de informare documentarul “The Greatest Story Never Told”. Poate cunoașteți sentimentul, atunci când vă lovește și cea mai simplă logică asupra evenimentelor!

  • Foarte adevarat ceea ce spui, Mircea!
   Subscriu! PS- De exemplu, nu se discuta la adevaratul impact crima de razboi sovietica impotriva prizonierilor romani (si aliati) de la Balti din 1944, a fost organizata tip Katyn, cu aceleasi metode, numai ca cifra este ingrozitoare, cifrele vorbesc de cca 50 de mii de prizonieri ucisi! Si multe altele referitoare la drama etnicilor romani/basarabeni, etc…

  • Cocarla, ala cu garla. // 8 august 2017 at 1:13 // Răspunde

   Ca sa nu se vada holocausturile produse de kazari.

 3. Ce s-a intamplat la #Colectiv,cu ADEVARAT,vom afla VREODATA…??

 4. Felicitari Daniel Roxin pt. curajul de a spune adevarul. Vad ca nu sunt singurul care dezvaluie MAFIA jhidano-sionista-masonica-satanista care actioneaza la nivel globalsi care la ora actuala stapaneste deja mai multe tari printre care si Romania.

 5. SEMNAL DE ALARMA // 6 iunie 2016 at 14:00 // Răspunde

  Tot el este si in spatele finantarii crescatoriei de copii ale etnicilor maghiari din transilvania,care sunt declarati cetateni unguri si de pe urma carora parintii primesc cate 1000 euro ( o mie de euro ) pentru un copil pe luna,asta se intampla in centrul Romaniei si bineinteles numeni nu face nimic pentru a stopa subminarea STATULUI ROMAN,CARE PESTE CATIVA ANI SE VA TREZI CU O GROAZA DE CETATENI UNGURI IN MIJLOCUL ROMANIEI.SCOPUL LOR FIIND CEL PENTRU CARTE SE LUPTA DIN GENERATIE IN GENERATIE DE A LUA TRANSILVANIA.DAR BINEINTELES NIMENI NU IA IN CONSIDERARE ACEST FAPT,PENTRU CA ESTE MAI IMPORTANT SA ALEGEM CORUPTII SI SA NE IMBOGATIM PRIN ORICE MIJLOACE,CALCAND PE DEMNITATEA OAMENILOR SI PE TOTATE PRINCIPIILE DOMECRATIEI………………..

  • cetățeanul tulburat // 9 iunie 2016 at 8:29 // Răspunde

   corect Semnal de alarmă! 😉
   Asta au făcut și austro-ungarii
   le-au facut și școli, le-au făcut și biserici, le-au adus și religia catolică…Numai să scape de români…Pe unii i-au băgat în pușcărie pe te miri ce, pe alții i-au deportat în siberia, pe alții i-au ucis doar doar să rămână maghiarii majoritari…Noi în zilele noastre suntem considerați țigani în europa…politicienii noștri le fac jocul masonilor să ne otrăvească hrana, apa, aerul, pământul…Stau și mă întreb oare cu ce a greșit poporul român de se vrea exterminat?!

   • Georgeta Lukacs // 29 iunie 2016 at 22:04 // Răspunde

    Cetatenia dubla(romana si maghiara)e o portita pentru haosul din Transilvania. Se desfasoara acum cu succes maghiarizarea romanilor !9 din 10 maghiari din Transilvania, sunt la origine romani (valahi).O solutie ar fi sa ramana fiecare cetatean roman cu o singura cetatenie, la alegere. Altfel amestecatura de 2 cetatenii( romana si maghiara ) va continua haosul!

  • Kiss Levente // 3 iulie 2016 at 11:27 // Răspunde

   Semnal de alarma (FALS), hai sa fim seriosi, nimeni in ardeal nu primeste 1000 Euro/luna.
   Cei din ardeal de etnie maghiar, cetateni unguri, bozgori, etc, nu cer dezlipirea de tara romaneasca, cetatenie isi poate lua fiecare cetatean roman indiferent de ce etnie sau religie este. Nu vad nimic rau daca ungurii cer sa aibe cetatenie maghiara!?! Au mai multe optiuni in a parasi tara, ceeace face tot romanul get-beget. Diferenta dintre un ungur din ardeal si un roman original este ;
   1) isi iubeste limba in care a crescut.
   2) vrea sa traiasca in pace si intelegere si sa aibe strictul necesar pt un trai decent.
   3) sunt mult mai iubitori de tara, mult mai consecventi, si au o mentalitate si o educatie cu mult peste cel al asa zisilor romanii get-beget.
   Traiesc in Romania, isi respecta traditiile, limba, obiceiurile din mosi-stramosi. Romanii din pacate nu prea mai au cele enumerate de mai sus, sunt dezbinati si indoctrinati. Cei care mai respecta cat de cat traditiile sunt cei de la satele din moldova, ardealul, banatul, maramures, restul sunt o corcitura care s-ar vinde pe nimic, sau ar vinde tara doar sa ii iasa si lui ceva, cam asta vad eu in generatia romaniei. Ca sa te linistesc, Transilvania nu va fi luata niciodata din Romania, ea va ramane intodeauna centrul Romaniei, ideiile acestea cu dezlipire a Transilvaniei sunt induse de catre conducatorii, parlamentarii, politicienii romaniei, pt a fi alesi !

 6. Nu mai credeți ce scrie pe active news. Este un site rusesc plin de minciuni.

  • Milescu Spataul // 14 iunie 2016 at 1:46 // Răspunde

   exact, citește tovarășe Adevărul, ăla este un site american plin de adevăruri 🙂 Fericitule.

 7. a dracului de mos!Nu il mai satura nimeni de bani?

 8. SEMNAL DE ALARMA dezvolta un pic chestiunea cu 1000 Euro pt. fiecare copil ungur si adu si ceva dovezi in sensul acesta, sunt sigur ca multi nu cunosc aceasta situatie iar guvernantii nostri o ignora..

  • Bani are cu duiumul. Aici este altceva. Trebuie sa-si indeplineasca o misiune pentru care a fost pus acolo. I s-a spus, te umplem de bani dar lucrezi pentru noi. Noi trebuie sa punem mina pe acest pamint. Cine sint aia? Fortele malefice ET care domina pamintul de zeci de mii de ani. In religia crestina sint numiti Satana.

 9. Nu știu cât de adevărate sau nu sunt aceste informații, cert este însă că nici în Ukraina, nici în România, nici în celelalte foste republici sovietice nu o duc oamenii bine. Care este explicația logică ? Oare democrația înseamnă ca un grup de oameni să dețină puterea politică și financiară, iar marea majoritate să muncească pentru a-i îmbogăți? Nu mi se pare corect, normal, ca oamenii care sunt cetățenii unei țări, oricare ar fi ea, să nu conteze pentru cei care conduc. Sunt mințiți, jefuiți, condamnați la o viață fără speranță, obligați să plece în țări care au o democrație reală și unde conducătorilor le pasă de cei pe care îi conduc.

 10. In Rusia sionisti care sunt infiltrati in guvernul tarii si lucreaza extrem de eficient intru destrugerea tarii sunt denumiti de catre poporul rus ca: COLOANA A CINCEA sau LIBERALI – anume ei fura poporul rus prin diverse privatizari, instituirea justitiei juvenile, legalizarea LGBT-urilor, si asa mai departe – fac tot posibilul p-u distrugerea Rusiei. De ceva timp LIBERALII rusi sunt batjocoriti de catre popor printr-un cuvint : “LIBERAȘTI” – care este o incrucisare dintr-un cuvint urit ce subintelege poponarii si liberalii.

  • Milescu Spataul // 14 iunie 2016 at 1:50 // Răspunde

   tocmai, in Rusia liberalii nu mai sunt in guvern, ba dimpotriva, unii sunt pe stradă, cu creierii imprastiati, altii fugiti in Anglia si altii, care s-au dat pe breazda si au priceput ca dupa ce au furat resursele Rusiei in doar 10 ani nu este firesc sa le vanda americanilor. Acestia au primit permisiunea de a trăi…vezi Abramovici, Deripaska si altii. Stie Putin ce face. Totusi in Rusia propaganda LGBT la minori se pedepseste prin lege…iar UE numeste asta homofobie. Nu stiu cine traieste intr-un stat mai normal, noi sau ei.

 11. In Rusia a fost scrisa o carte “NOI si EI”, autor Tihomirov, unde autorul invata slavii -rusi cum sa faca deosebirea dintre un rus si un evreu. Autorul arata prin exemple cu fotografii trasaturile caracteristice ale evreilor si rusilor dupa CAP,NAS,URECHI, OCHI, SPRINCENE,GURA,BARBIE, PARUL DE PE CAP, MIMICA, CARACTERISTICI SPECIALE si altele.Este adaugat la aceasta carte si un alt articol la aceeasi tema. EU VA ROG SA GASITI POSIBILITATI SA TRADUCETI ACEASTA CARTE IN LIMBA ROMANA – ROMANII TREBUIE SA STIE PE CINE EI ALEG LA CONDUCERE. Carte o puteti copia de pe acest link: МЫ И ОНИ
  Download Page Link https://www.sendspace.com/file/jj069t

  • Milescu Spataul // 14 iunie 2016 at 2:33 // Răspunde

   interesantă, am salvat-o, numai că fiecare din noi găsește in ea măcar o caracteristica de evreu, o ureche, o punguță sub ochi (oare nu o fi vreun edem de la o afectiune renală sau sunt evreii mai predispuși la boli renale ?) ma rog, nu asta este problema ci Tora care-i invață că ei sunt zei iar noi gândaci, acolo este problema…apropos, nu l-as da pe Nicolae Steinhardt pe 100 de români care merg la parada gay 😉

   • Popa Ghitsa Catanutsa // 8 august 2017 at 1:41 // Răspunde

    Evreii de azi, nu sunt evreii biblici, tot asa cum grecii de azi nu sunt grecii antici, iar italienii nu sunt ROMANII din ROMA (nu confundati tiganii rromoi cu ROMA!. Pe evrei ii uneste religia, in rest sunt adunati din toata lumea, kazari, askenazi, etiopieni, chiar si chinezi. Ei sunt organizati pe Aliale, o alia cuprinde tot grupul cu aceeasi provenienta, de exemplu, aliaua romana, cuprinde pe toti coreligionarii evrei proveniti din Romania si care in afara de ivrit, comunica si in limba romana, pe care o pastreaza. Fiecare alia, are relatii de simpatie cu fosta lor patrie. A-i cauta pe evrei dupa trasaturi fizice este o ineptie demna de descreieratii ss-isti. Si rusii, ca si alte popoare, cuprind multe tipuri de fizionomii. De rusi stim ca sunt blonzi si nu este chiar asa, o mare parte din rusi sunt bruneti sau sateni. ot asa si nemtii. La noi in Romania, in Campia Romana (Campia Dunarii) mai ales in Oltenia, romanii sunt bruneti, la munte sau prin Moldova (Tara de Sus), prin Ardeal, romanii mai sunt si mai blonzi, dar nu ca scandinavii. In Ungaria gasesti toate tipurile de fizionomii, unii sunt la fata ca oltenii sau ca mocanii sibieni sau din Fagaras, numai cu ochii oblici nu mai gasesti, moghiorii au fost putini, ei au carat cu ei in migratie multi baskiri nomazi (boshkora-bozgora), au maghiarizat tot ce au intalnit, erau supranumiti “sugativa popoarelor”. Primarii aia “secui” de prin Harghita si Covasna, care ii injura grosier pe romani si ii si urasc, aia toti au moace de valahi, de romani, au origine romaneasca dar sunt maghiarizati. Uitati-va la Marcu Belea si Honoriu si cautati pe net “triburile khanti si mansi”, neamurile lor de unde au plecat incoace, de pe malul fluviului Obi din Siberia si vedeti diferentele. Aceia vorbesc ungureste si se imbraca ungureste. Astia de pe la noi, mai mult simuleaza imbracamintea iar limba este bine slefuita cu neologisme latine de catre academicienii din Buda. Hai, sa nu mai facem caz de fizionomii, ca nu se mai potrivesc.

 12. Minciuni băbești 🙂

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii