Noutăți

GROTESC: Mișcarea TRANSEXUALILOR, propunere la ONU: „Mamele să nu mai fie numite femei, ci persoane însărcinate”, pentru că altfel, chipurile, ar fi ei discriminați

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Propunerea ar schimba un tratat al ONU pentru drepturile omului care să includă protecția pentru sarcini transgender – în cazul în care bebelușii sunt născuți la bărbații transgender care au păstrat un uter și ovarele funcționale, anunță dailymail.co.uk.

Marea Britanie face lobby în fața Organizației Națiunilor Unite pentru a începe să utilizeze termenul „persoane însărcinate” pe motiv că limitarea descrierii la femei exclude persoanele transgender. Această cerere se face în contextul în care există doar două cazuri cunoscute de sarcină transgender în Marea Britanie.

Comunicatul vine în declarația oficială a Marii Britanii privind amendamentele propuse la Pactul internațional privind drepturile civile și politice, pe care Marea Britanie l-a semnat încă din 1976. Tratatul spune că o „femeie însărcinată” trebuie să fie protejată, inclusiv să nu fie supusă pedepsei cu moartea.

Dar în declarația din partea Ministerului Afacerilor Externe, Marea Britanie spune că termenul „femeie însărcinată” poate „exclude persoanele transgender care au dat naștere”. Alternativa sugerată este „persoane însărcinate”.

Feministele au reacționat furios la propunerea Guvernului, despre care au spus că acesta este ultimul exemplu ca „femeile să nu mai fie menționate și incluse” în numele egalității transsexuale.

Sarah Ditum, proeminent scriitor feminist, a declarat pentru The Sunday Times: „Aceasta nu este o includere. Acest lucru face ca femeile să nu mai fie luate în calcul, să nu mai fie reprezentate. A avea un corp de femeie și a ști ce înseamnă acest lucru pentru reproducere nu te face „exclusivist”. „Forțându-ne să ștergem cu exactitate orice referire la sexul nostru este o insultă”.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on GROTESC: Mișcarea TRANSEXUALILOR, propunere la ONU: „Mamele să nu mai fie numite femei, ci persoane însărcinate”, pentru că altfel, chipurile, ar fi ei discriminați

 1. gaozarii la putere ! dominus mundi !

 2. cetățeanul tulburat // 23 octombrie 2017 at 21:21 // Răspunde

  Gaozarii si-o iau pe spinare…Vezi Harvey Weinstein…
  Hollywood-ul este la un pas de colaps, vor rămâne fără fani.
  E plin de lezbiene, poponauti, pedofili, transsexuali și îi corup pe copiii actori la tot felul de nemernicii…vrei să ajungi star de cinema sau vedetă rock? Trebuie să treci pe la juriu cu pantalonii în vine să te reboteze… se sparge buba în curând…Hollywood-ul o să fie de tristă amintire…

 3. bag seama … ca nu va mai fi mult cand femeile si barbatii vor fi acuzati de ” port ilegal de sex !!! ” ( ma refer desigur la ce fiecare le are prin dotarile de la natura si este femeie sau barbat ) – o lume nebuna , nebuna , nebuna , era mai nimic fata de unde am ajuns acum … oare ce va mai urma ? asta este demoNOcratia .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii