Noutăți

Giratoriul de la Păulești s-a crăpat chiar înainte de inaugurare!!! Video

În urmă cu câteva luni prezentam acest giratoriu de la Păulești ca pe o realizarea tehnică de excepție, o construcție care, dincolo de aspectul util, oferea o imagine modernă, occidentală a drumurilor României. Se pare că ne-am bucurat degeaba… După dezastrul cu autostrada lui Ponta, crăpată și aceea la puțin timp după o inaugurare forțată, menită să dea bine electoral, descoperim că și această construcție este prost făcută. Chiar înainte de inaugurare, Giratoriul de la Păulești a crăpat, arătând încă o dată putreziciunea afacerilor pe care statul român, condus de jivine incompetente și trădătoare, le face de 25 de ani, împotriva intereselor românilor.

Imagini video:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Giratoriul de la Păulești s-a crăpat chiar înainte de inaugurare!!! Video

  1. Ţeavă Gheorghe // 2 aprilie 2016 at 14:33 // Răspunde

    MONUMENT PENTRU PROSTIE!!!
    Cu cele 20 milioane de euro cheltuiţi, se putea realiza o simplă pasarelă pentru Centură şi un giratoriu dedesubt, deoarece traficul spre Păuleşti şi ieşirea din Ploieşti Nord, nu justifică actuala lucrare. Cu restul de bani, ar fi trebuit dublată centura Nord (Braşov-Buzău), care este de un singur fir pe sens, s-ar fi realizat o pasarelă peste calea ferată Ploieşti-Văleni ( unde se creează cozi imense la numai 2 km de „minune”) şi s-ar fi realizat tot pe Centură, o astfel de intersecţie şi la drumul naţional Ploieşti-Buzău, mult mai traficată. Din păcate, DOBITOCII au frânele României şi consecinţele sunt pe măsură!
    Eu am semnalizat încă de la primul articol, cretinismul acestui proiect megalomaniac.

  2. Cum adika 40 de milioane de lei vor fi suportati de consiliul judetian? Cine este responsabil pentru aceasta paguba de ce nu suporta el consetintele? Cat de prost tre sa fii sa faci o afacere atat de paguboasa… Vreau niste nume.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii