Noutăți

Exploziv: Patriarhia Română îi va cere episcopului homosexual al Hușilor să se retragă din biserică, după scandalul sexual în care a fost implicat…

Adevarul.ro: Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române confirmă că Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, este bărbatul care apare în filmuleţul publicat în presa tabloidă întreţinând relaţii sexuale cu un alt bărbat.

”Confirm că persoana din imagine este Episcopul de Huşi”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvant al Patriarhiei Române, la Antena 3. Potrivit acestuia, “situatia fără precedent, pentru că BOR nu s-a mai confruntat cu o asemenea situaţie, la un asemenea nivel, sminteşte pe unii care pot să fie tentaţi să asocieze imaginea lui cu imaginea sinodului”. Bănescu si-a exprimat speranţa ca acest caz să fie singurul de care a aflat şi de care va afla vreodată, precizând că “episcopul cred ca va fi sfătuit să se retragă. Nu poate să rămână într-o astfel de poziţie, în urma unui astfel de scandal”.

Presa tabloida a publicat joi, 14 iulie, un filmuleţ, cu imaginea blurată, în care doi bărbaţi apăreau întreţinând relaţii intime, afirmându-se că unul dintre ei este episcopul Huşilor.

Filmuleţul controversat cu care a fost şantajat episcopul Huşilor a circulat printre preoţii din Vaslui de mai mulţi ani şi nu ar fi fost pentru prima dată când ar fi fost folosit în scop de şantaj.

Imaginile video au fost realizate chiar de bărbatul care apare în înregistrarea video, alături de un bărbat santaj

a cărui fizionomie seamănă întocmai cu a Episcopului Huşilor. De altfel, la începutul înregistrării primul dintre ei apare în cadru pentru pentru câteva secunde, în timp ce cel mai probabil aşează camera pe o poliţă. Imaginile sunt realizate color, cu o claritate aproape perfectă şi sunet. Timp de 22 de minute, cei doi bărbaţi, îmbrăcaţi în sutană, apar în ipostaze extrem de intime: se sărută languros, se îmbrăţişează, se întind pe pat şi îşi fac unul altuia sex oral.

Citeste mai mult: adev.ro/ot2zhg


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Exploziv: Patriarhia Română îi va cere episcopului homosexual al Hușilor să se retragă din biserică, după scandalul sexual în care a fost implicat…

 1. Niste aspecte si nelamuriri:
  Se stie de mult timp ca BOR este o institutie corupta, desigur banul troneaza si respectiv exista o serie de preoti cum este cel din acest caz.
  Totusi nu-si da seama nimeni ca exista cineva din umbra care manipuleaza evenimentele in asa fel incat au iesit toate aceste cazuri la lumina intr-un timp relativ scurt? Uitati-va la cei din biserica catolica, cum s-au scos la iveala cazuri de preoti gay sau pedofili?! De cati ani ar fi trebuit sa se scoata chestiile astea la iveala?! De ce tocmai acum!?
  Un posibil raspuns:
  In ultimul timp s-a accentuat propaganda lgbt. Practic in ultimele doua luni aceasta a capatat amploare in randul tarilor „civilizate” si la noi, implicit pe internet.
  Nu cumva aceste dezvaluiri nu sunt doar niste coincidente?! Sunt absolut sigur ca de aceasta data chiar se vede ca se incearca discreditarea bisericii si implicit se impune „cu forta” propaganda homosexualilor.
  Domnilor cititori, chiar si cineva care nu este religios, sa zicem chiar si un ateu sau cineva din alta religie cu putina logica isi poate da seama de treaba aceasta.
  Nu sustin pe nimeni, nu imi pasa catusi de putin de Pomohaci sau de ce au facut acesti preoti respectiv de sustinatorii lgbt, deoarece pana la urma fiecare dupa cum isi asterne, asa va dormi!
  Spun doar faptul ca ceea ce se intampla in prezent nu sunt doar coincidente, evenimentele avand legatura intre ele!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii