Noutăți

Experții din Marea Britanie susțin că un atac cibernetic al Rusiei ar putea prăbuși Regatul Unit, iar țara ar fi la un pas de anarhie

Evz.ro: Experții din Marea Britanie susțin că un atac cibernetic de proporții ar putea distruge complet rețeaua electrică a statului insular, cauzând nesiguranță, revolte și, într-un final, mii de morți. Cel mai important aspect care ar trebui ținut minte este că un astfel de atac s-ar putea întâmpla oricând, dacă hackerii din Rusia ar vrea acest lucru.

Viața noastră este atât de dependentă de serviciile de securitate bazate pe electricitate încât un astfel de atac asupra rețelei ar duce Marea Britanie „la câteva zile depărtare de anarhie”. Totuși, acestea sunt riscurile la care Marea Britanie se expune în fața unei Rusii beligerante, avertizează experții citați de Daily

În cazul unei astfel de atac, forțele de ordine ar fi copleșite, iar ordinea și siguranța legală din stat ar dispărea în câteva zile. „Cred ca acesta este un risc foarte real în Marea Britanie și este, în același timp, neglijat, iar un astfel de scenariu s-ar putea întâmpla în orice moment; s-ar putea întâmpla mâine”, a afirmat Julius Weitzdorfer, din cadrul Centrului pentru Studiul Riscului Existențial din Cambridge.

Citește mai mult: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Experții din Marea Britanie susțin că un atac cibernetic al Rusiei ar putea prăbuși Regatul Unit, iar țara ar fi la un pas de anarhie

 1. cetățeanul tulburat // 18 martie 2018 at 15:19 // Răspunde

  Ăștia sunt experți la diversiune,
  putem trece în orice moment de la rețeaua electrică controlată de stăpânii planetei la free energy și un trai mai bun pentru fiecare individ…Pe zi ce trece, masele se trezesc…bate vântul schimbării paradigmei pe planetă.

 2. Nu degeaba Anglia e numita PERFIDUL ALBION.

  Ei cred ca noi am uitat de magariile pe care le-au scris despre Romania in tabloidele lor.
  Va aduceti aminte cum discredita Romania ca vinde arme islamistilor, folosind cativa vanzatori de tara maghiari ce s-au manjit pentru 1000$.

 3. cetățeanul tulburat // 18 martie 2018 at 20:29 // Răspunde

  De vândut au vândut că așa era joaca…și discreditarea era cu un scop, sub acoperire, că așa era joaca…Tu crezi că Johannis s-a dus degeaba să se întâlnească cu Trump? I-a dat comanda stop-joc.
  Se termină cu toată joaca lor globalistă de exterminare a umanității prin orice metode.
  S-a trăit intr-o mare minciună pe planetă în ultima sută de ani, gata…deja s-a început demascarea elitei globaliste și lațurile se strâng de la încet spre repede. Democrația pe planetă va fi de tristă amintire.

 4. ce bine ar fi sa ne trezim si noi ca prea multe nedreptati sunt la noi in tara, stramosii nostrii nu au luptat si murit ca in zilele noastre un om de nimic sa ii poata provoca durere si suferinta unui om cinstit si corect.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii