Noutăți

Establishment-ul american în război deschis cu Trump. Păpușarii nu vor ceda. Mai rămâne să îl împuște, așa cum au făcut cu Kennedy…

 •  
 •  
 •  

Demonizat total de presa Establishment-ului american, cea care îl susține pe George Soros și Hillary Clinton, presa favorabilă imigrației fără limite, familiilor Gay, marilor corporații și globalizării neomarxiste, Donald Trump este din ziua instalării sale la Casa Albă sub presiunea manifestațiilor de protest. Ieri, 2,5 milioane de persoane au fost mobilizate să iasă pe străzile orașelor americane, dar și în alte colțuri ale lumii, iar astăzi se anticipează și mai mulți oameni care vor ieși pe străzi pentru a-l contesta.

proteste-sua-1

În acest context, este curios că nu a ieșit nimeni în stradă să îl conteste și pe Obama pentru faptul că a îndatorat SUA, în timpul mandatului său de 8 ani, cât toți ceilalți președinți americani la un loc. Adică cu aproape 10.000 de miliarde de dolari. De ce nu s-au supărat aceeaiași cetățeni americani pentru asta? Pentru că presa Establishment-ului american se preface că acest lucru nu este așa de important! E vorba de “doar” 30.000 de dolari pe cap de american datorie suplimentară, la cei 30.000 pe care fiecare american îi avea deja!!!

Victoria surprinzătoare a lui Donald Trump a dat peste cap toată gașca de șmecheri care a spoliat America de generații (George Soros a pierdut în toamnă un miliard de dolari, companiile farmaceutice 26 de miliarde într-o singură zi, din cauza aceluiași Trump), toată gașca de globaliști care visează o Nouă Ordine Mondială pe care să o condusă cu mână de fier.

Cu ce i-a supărat atât de tare pe aceștia? Păi, lui Trump nu îi plac familiile gay, nu îi place așa zisa Politică Corectă, nu prea vrea globalizare în stilul Establishment-ului, nu vrea imigranți musulmani nici în SUA, nici în Europa, vrea un control mai riguros al vaccinurilor și a Industriei Farmaceutice, vrea să oblige marile companii americane să își reducă profitul în beneficiul poporului american, nu mai vrea să se bage așa mult în treburile altor țări ș.a.m.d. Or toate astea nu sunt pe placul unor Soros, Rockefeller sau Rotschild, și în general al niciunui sionist dintre cei care controlează America!

Și tocmai de aceea, războiul va fi total și nu m-aș mira să se facă chiar scenarii de eliminare fizică a lui Donald Trump, așa cum au făcut cu Kennedy. Ca să înțelegeți mai bine la ce mă refer, ascultați discursul lui Kennedy de mai jos, discurs în care fostul președinte american vorbește despre conspirația care a confiscat SUA și comparați-l cu discursul lui Donald Trump. La puțină vreme după aceste declarații, Kennedy a fost executat în public…

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Establishment-ul american în război deschis cu Trump. Păpușarii nu vor ceda. Mai rămâne să îl împuște, așa cum au făcut cu Kennedy…

 1. https://www.youtube.com/watch?v=jXQLUVDOhyo Îmi place foarte mult Paul Watson pentru modul său de a critica toate aberaţiile din politică.

 2. Din pacate asta se va intampla! Il vor elimina prin manipularea si instigarea cetatenilor americani impotriva lui si daca nu vor reusi asa, il vor elimina fizic!

 3. Felicitări pentru articol domnule Albu! Sper sa ramaneti la fel de echidistant in toată cariera de jurnalist. Cât despre manifestațiile de strada din USA, doresc sa afirm ca sunt organizate de pleava societăți (artiști de la Hollywood) in frunte cu Madona, cea care vorbește despre moralitate, asta deși lenjeria intimă nu reprezintă decât haine de iarna pentru ea. Fără doar si poate, acești oameni care își spun ei democratici, nu știu sa piardă, drept dovada revoltele de strada din America. In rest, doresc ca Dumnezeu sa ferească țara noastră si întreaga lume de aceasta ciuma numita lgbt. Mult succes va doresc in continuare si numai bine! Doamne ajuta!

 4. cetățeanul tulburat // 22 ianuarie 2017 at 22:58 // Răspunde

  Kennedy a fost singur împotriva găștii de globaliști…Cu Trump or să aibă viață grea, îi demolează pe toți o să vedeți și o să auziți …doar că nu se poate peste noapte, abia a luat puterea și încearcă să își pună oamenii pe poziții, știe cum trebuie să lucreze cu bandiții de globaliști…e conștient că o să fie vânat…dar a zis-o clar, că e împotriva lor.

  • Ma induioseaza ce spui despre Trump.
   Ce bine ar fi sa fie adevarat. Dar, din pacate, nu e. Pana si Trump este de-al lor, veti vedea.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii