Noutăți

După noi, potopul: Noi suntem generațiile care ne-am trădat strămoșii, prin vânzarea unei treimi din pământul țării!

 •  
 •  
 •  

În viața unui popor se succed generații și generații, precum în viața unei familii. Unele generații construiesc, altele apără ce-au acumulat strămoșii, altele otrăvesc fântânile și vând toate acumulările străbunilor.

În decursul ultimilor 2000 de ani Europa nu a mai cunoscut un popor care să-și vândă o treime din pământ pe timp de pace. Suntem unici în această privință și înspăimântăm de-a dreptul alte popoare vecine din Uniunea Europeană. Dacă în ultimele două milenii am avut generații statornice care s-au încăpățânat să apere acest pământ, generațiile de după 1990 sunt complet dezrădăcinate de glia acestei țări din punct de vedere sufletesc și fizic.

Noi suntem generațiile care am creat cel mai mare val de emigrație pe timp de pace din Uniunea Europeană, ceea ce dovedește un atașament foarte redus față de glia strămoșească. Noi suntem generațiile care am înstrăinat peste o treime din pământul acestui neam și, în consecință, noi vom fi generațiile blestemate de către copiii, nepoții și strănepoții noștri.

După noi, potopul este deviza generațiilor noastre de după 1990!

Noi suntem generațiile care nu prea mai avem nimic scump pe lume. Ne părăsim cu ușurință familiile, pământul și mormintele strămoșilor. Un popor construit de așa generații nu are cum să supraviețuiască mai mult de 10-20 de ani pe harta istoriei. Istoria omenirii nu poate suporta un astfel de popor și îl va rade rapid de fața pământului.

Din punct de vedere fizic, pe trendul actual de vânzare al pământului către străini, în maxim 8 ani (2025) românii vor vinde ultima palmă de pământ din cele 15 milioane de ha de terenuri agricole. Nu este evident nici o tragedie, pământul țării nu se mută în alte zări, ci se schimbă doar stăpânii, slugile și limba vorbită pe aceste plaiuri.

Civilizațiile se nasc, trăiesc și mor. Așa este și cu popoarele. Un popor care nu-și cunoaște istoria, care nu o respectă, este condamnat de aceasta să dispară fără urmă. Urma trecerii acestui popor prin istorie va fi damnată de către vecini și ștearsă de pe fața pământului, pentru că un astfel de popor nu merită să lase urme!!!

Citește mai mult aici: Romanianoastra.info

Avram Fițiu

Secretar General, Federația Națională de Agricultură Ecologică


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on După noi, potopul: Noi suntem generațiile care ne-am trădat strămoșii, prin vânzarea unei treimi din pământul țării!

 1. Cristian RUSU vrea sa dispara si statuile eroilor romani! // 13 iulie 2017 at 9:49 // Răspunde

  Cristian RUSU vrea sa dispara si statuile eroilor romani!

  Va rog sa mai vizionati video-ul cu emisiunea Metropolis Cluj-difuzata pe 28 mai de tv ARTE , dati cick pe imagine unde scrie Metropolis pentru accesa video-ul :
  http://sites.arte.tv/metropolis/fr/cluj-napoca-metropolis

 2. Cum se poate contesta propaganda antiromaneasca la tv ARTE // 13 iulie 2017 at 9:50 // Răspunde

  Pentru a contesta emisiunea antiromaneasca difuzata de tv ARTE, adica,

  http://sites.arte.tv/metropolis/fr/cluj-napoca-metropolis

  va rog sa scrieti la:

  https://www.arte.tv/question/?lang=fr

 3. Cel mai mare val de migratie din toata istoria umanitatii. Si daca va ganditi bine veti vedea ca nu exagerez cu nimic.

  Cinci milioane de oameni in zece ani de zile (plus/minus ceva). Asta e cataclism social. Si uite ca noi nu-l realizam!

  Ce zicea Marx?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii