Noutăți

Dr. Mengele s-a întors în România cu valiza de vaccinuri la subraţ – Big Pharma vrea să ne încalece!!! Trebuie să citești asta ca să știi cum lucrează sistemul!

 •  
 •  
 •  

Citiţi cu atenţie rândurile următoare şi veţi înţelege că, dacă nu vrem să trăim ca sub un regim fascist, e vremea să ne opunem cu toţii Legii Vacinării Obligatorii.

În toată vâltoarea aceasta despre vaccinuri mai mult sau mai puţin conforme, de discuţii pro şi contra, şi mai ales în lupta de a demonstra că Big Pharma este pe cale să încalece România, am uitat să scriu despre un lucru foarte important: panica creată în jurul aşa-zisei şi recentei epidemii de pojar (sau rujeolă, spuneţi-i cum vreţi) a fost indusă artificial, folosindu-se ticălos pârghii psihologice de mare fineţe.

Focarul ce “a lovit” nord-vestul ţării, era prezentat ca un val ce va acoperi rapid România. Nu numai că nu a acoperit deloc Ţara, dar, printre cei 22 de morţi care aveau pojar, nici măcar unul nu a decedat din această cauză.

Când vine vorba să comunice aceste pierderi, toată vâlvătaia privind lipsa vaccinurilor şi obligativitatea acestora este brusc estompată şi se anunţă de către oficali, sec: „Au fost  înregistrate 22 decese, astfel: 6 în jud. Timiș, 5 în jud. Arad, 5 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 in jud. Călărași, 1 in jud. Satu Mare și 1 in București”. Şi gata. Pentru conformitate, iată mai jos cauzele din care au murit aceste persoane.

Repet, nici măcar una n-a murit numai de pojar.

– un bebeluș de 11 luni din Biled (Timiș) avea o boală genetică care nu permitea să se formeze anticorpi;

– o fetiță de nouă luni din Curtici a ajuns la spital după ce, cu două zile înainte, bunica sa a refuzat internarea copilului, deși fetița a fost diagnosticată cu bronșită acută, hipotermie și rujeolă;

– o femeie în vârstă de 27 de ani din Arad era seropozitivă, fiind în tratament pentru HIV de mai mulți ani;

– un băiat de 15 ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, el suferea de o boală congenitală metabolică – boala Niemann Pick – cu depozitare de structură lizozomală;

– o fetiță de 1 an din Arad a murit la Secția ATI a Spitalului Clinic. Ea avea o serie de alte complicații, printre care insuficiență multiplă de organe și o distrofie musculară ca urmare a malnutriției, la vârsta de un an cântărind doar 6 kilograme;

– o fetiță de 1 an și trei luni din județul Timiș avea malformații congenitale, ea suferind mai multe intervenții chirurgicale;

– un copil de 1 an și două luni din Bocșa (Caraș-Severin) avea boli asociate, printre care și tuberculoză;

– un băiețel în vârstă de trei luni avea rinichi polichistic bilateral, intoleranță alimentară multiplă, diaree intratabilă a sugarului;

– un copil de 1 an și o lună a murit la Spitalul Județean de Urgență Craiova. El suferea de o boală autoimună, practic din cauza acestei afecțiuni sistemul lui imunitar nu mai funcționa;

– un bebeluș de opt luni a murit la Timișoara avea bronhopneumonie, cu insuficiență respiratorie;

– un bebeluș de 10 luni din Caraș Severin după necropsie, s-a aflat cauza morții: o hemoragie cerebrală, care a inundat centrul respirator,

– un copil în vârstă de 1 an din Călărași era polispitalizat, cu afecțiuni multiple respiratorii și digestive, cu malnutriție,

şi aşa mai departe!

Şi atunci cum să nu considerăm că totul a fost regizat de Big Pharma ca să intre populaţia în panică şi sub această presiune să fie votată în Parlament noua aberaţie numită Legea Vaccinării Obligatorii? Lege care ar trebui să înfunde puşcăriile de părinţi care ar fi avut tupeul să ceară să fie pe deplin informaţi despre ce conţine vaccinul, unde a fost fabricat, dacă este compatibil cu românii şi ce riscuri comportă atât vaccinarea, cât şi nonvaccinarea celor mici?

Eu spun că manipularea este mai mult decât clară. Big Pharma nu ţine cont decât de interesele ei, şi deloc de sănătatea populaţiei coloniei numită România.

În legătură cu această mizerabilă Lege a Vaccinării care ni se băgă pe gât, mai trebuie spus un lucru foarte important. În cadrul procesului de la Nurenberg, marele proces împotriva naziştilor, s-a adoptat şi Codul de la Nurenberg pentru etică medicală, cu 10 puncte.

Ei bine, Legea Vaccinării, în forma actuală, încalcă, înainte de alte prevederi mondiale, chiar primul punct al acestui Cod.

Acesta sună aşa: “Required is the voluntary, well-informed, understanding consent of the human subject in a full legal capacity.” (Este necesar consimțământul voluntar, bine informat, de înțelegere al subiectului uman într-o capacitate juridică deplină). Păi, dacă nu ni se explică nimic, şi nimeni nu poate fi tras ulterior la răspundere pentru aceasta, e limpede că Legea Vaccinării este de o teapă cu crimele judecate, înfierate şi condamnate la Nurnberg.

Este, atunci, firesc să spunem că Legea Vaccinării este, prin inconştienţă, o lege de sorginte naţional-socialistă adaptată la multiculturalismul-progresist de tip neobolşevic? Eu zic că DA!

Câtă vreme nu ni se oferă un maximum de informaţii, ni se neagă dreptul la a avea toate datele pentru a putea lua cea mai bună decizie, dar se propun măsuri coercitive în cazul refuzului vaccinării, e limpede: Mengele a reînviat şi îşi face de cap în România!

Autor: Ninel Peia

Sursa: Aici


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Dr. Mengele s-a întors în România cu valiza de vaccinuri la subraţ – Big Pharma vrea să ne încalece!!! Trebuie să citești asta ca să știi cum lucrează sistemul!

 1. Nu-I nimic,Românii bagă capul în feisbuc şi înghit găluşca!
  Practic se ‘lasă'(prin nepăsare sau nesimțire) prostiți…….cum sunt prostiți de 28 de ani!!!
  Nu ştiu în alte țări, dar de 8 ani de când sunt in UK n-am putut să-mi imaginez că omul poate conta şi să fie respectat aşa de mult…..!!!
  Dar omul din UK se şi implică ACTIV în viața socială şi politică!!!!!
  Cât despre VACCINARE OBLIGATORIE. ……E NOAPEA MINȚII…..!!!
  ÎNCĂ O DOVADĂ CĂ SUNTEM COLONIE,ACCEPTĂM TOT CE E MAI RĂU ŞI DĂUNĂTOR DE LA ALȚII…..!

 2. Ciocârlia // 1 mai 2017 at 11:55 // Răspunde

  E bine de stiut, doar ca nu e nimic nou. Intrebarea este daca exista cu adevarat vreo parghie legala impotriva acestei nesimtiri politice, pentruca este un lucru foarte costisitor pentru o persoana singura sa se ia in piept cu insasi sistemul. costa bani, timp, poate costa locul de munca din care iti tragi painea zilnica, la care poate veni ca bonus o multime de denigrari publice din partea unor experti in a face pe cel mai curat patriot sa para inamicul public nr.1, suficient timp cat tu, ca si individ singur, sa cedezi psihic.

  Oare de ce se ating oamenii acestia acum si de copiii nostri? de ce nu le ajunge ca ne-au luat deja aproape tot restul???

 3. Legea nici nu a fost inca adoptata, fiind in dezbatere publica, dar ucenicii sinistrului “Mengele”, criminalii cu simbrie si comisioane din vanzari in halate albe, au si plecat pe teren sa ameninte si sa oblige lumea sa accepte vaccinurile, de oriunde ar proveni ele.

  Daca ar sti oamenii ca acele vaccinuri sunt realizate si ambalate in hambare insalubre, pline de praf si insecte, cu peste 40 de grade celsius, in tari unde cei ce le produc si impacheteaza cu mainile goale pentru sub 10 dolari pe luna se spala doar la nastere si la inmormantare, stau cu fundul pe nisip plini de paduchi, sunt analfabeti si mor pe capete de malnutritie si alte boli digestive… O parte din acesti ambalatori sunt sclavi minori…

  Si asta nu e tot. Producerea en-gross a substantelor ce se regasesc in acele fiole nu poate fi urmarita deloc pana la asa-zisele “laboratoare”. Cu alte cuvinte, lichidul din butoaiele de 200 de litri NEMARCATE!, venite de pe vapoare de la producatori anonimi, este introdus si sigilat in fiole de niste nespalati plini de boli si saracie apoi se aplica pe ele si pe cutii etichete cu ce vrea clientul (adica ce vrea comerciantul/importatorul sa scrie pe ele)… Va mai mirati de existenta aluminiului, mercurului si altor metale grele, formolului, benzenului etc., adica banale deseuri industriale, in acele otravuri la fiola de pe urma carora importatorii castiga miliarde de euro anual?!? Le-a vrificat careva daca nu sunt cumva si radioactive?!?

  Vaccinuri d-astea le-as injecta in cap animalelor neo-naziste care ne forteaza pe noi sa le luam…

 4. Erickson // 2 mai 2017 at 1:10 // Răspunde

  Ok si daca acest Diavol care doreste sa ne incalice si pe noi cum defapt areusit cu acei Idioti de peste Ocean , cum se face ca la cirma Tarii noastra inca mai sunt acei blestemati de Tradatori? si nu se gaseste nimeni acolo sa le ia gitul ca de …. nu cred ca sunt Invicibili de a ajunge in IAD , ori poate al nostru neam asa de rau a ajuns sa fie prostit ca sa fie mai imbecil ca cei de pe vremea acelor gunoaie de predecesori .
  Cred ca acest comment este destul de decent si reflecta in adevar .

 5. In urma cu 20 de secole romanii aveau canalizare in cetatile lor… In urma cu doar 10 secole aceasta disparuse, ceea ce a dus la marile epidemii de ciuma, holera, gripa etc… Poate si atunci unii au considerat de sorginte …. toxica prezenta acestui lucru banal. Sa nu patim acelasi lucru acum. Vaccinurile si-au dovedit eficienta in timp, nu cred ca e cazul sa refuzam vaccinarea din principiu. E bine sa fim informati, dar expresia aia “maximum de ionformatii” e aberanta. Dl peia nu e medic, nici eu nu sunt medic, dar am discutat cu medici si am aflat ca pojarul slabeste organismul uman si-l lasa descoperit altor boli care poate nu s-ar fi manifestat. In concluzie, consider ca articolul e doar rau intentionat.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii