Noutăți

Doi maeștri chinezi fac demonstrații ale puterilor extraordinare pe care le au, cu verificarea unor oameni de știință. VIDEO

 •  
 •  
 •  

S-a vorbit și se vorbește mult în continuare despre puterile extraordinare ale maeștrilor chinezi. Sunt ele reale sau nu? Cele două filmulețe de mai jos vor să ne convingă că, oricât ar părea de necrezut ceea ce fac, acești oameni, care au în spate o practică îndelungată, au în mod real capacități ieșite din comun. Unii le-ar numi paranormale, alții vorbesc însă despre resursele naturale ale corpului și minții umane, neexplorate de majoritatea dintre noi.

Credibilitatea demonstrațiilor de mai jos este întărită și de oamenii de știință care i-au cercetat pe acești maeștrii chinezi și i-au suspus unor teste, supravegheate cu ajutorul aparatelor de specialitate. Prin urmare, demonstrațiile lor sunt cu atât mai credibile.

Practicanți ai Tai Chi, Kunk Fu sau a altor căi spirituale din China, acești maeștri sunt capabili să își controleze energia interioară (Qi-ul) pentru a genera fenomene uimitoare precum șocuri electrice prin intermediul mâinilor, aprinderea de la distanță a unei hârtii sau vindecarea oamenilor prin pase magnetice. Și, cu siguranță, aceste lucruri sunt doar ceea ce vor să ne arate…

Cel mai bine, însă, este să îi vedeți la lucru:

Adrian Albu

 

EMISIUNE TV: Secretele Maeștrilor chinezi


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Doi maeștri chinezi fac demonstrații ale puterilor extraordinare pe care le au, cu verificarea unor oameni de știință. VIDEO

 1. Toata stima pentru poporul chinez! Atat cat au primit, au tinut la acele lucruri.
  Noi, crestinii, din punct de vedere spiritual, ar trebui sa ii salutam din mers. In Numele lui Isus Hristos, asa scrie in Bibliile noastre, avem acces la Insusi Creatorul Universurilor. Cel ce a facut lumile, ne permite sa Il numim Tata, cu tot ceea ce poate deriva din aceasta -pace, vindecare, prosperitate, TOATE! Impotrivitorul tremura si dispare numai cand rostim acest Nume!
  Unde sunt toate acestea? cati dintre noi au atata credinta, sa creada ca ar putea fi vindecati macar de o durere de dinti, de catre Dumnezeu, in Numele lui Isus Hristos? Oare ce ne tine sa ne educe televizorul si ziarele de scandal? Cat vom mai astepta pe Fat-Frumoa-Investitorul-Strain si pe Ileana-Cosanzeana-UE sa ne faca regulile? Doar este simplu: vrem raiul? trebuie sa incepem sa traim dupa standardele Cerului. Si nu de la copiii nostri ar trebui sa asteptam sa inceapa asta, pentruca se stie, ei copiaza de fapt ceea ce vad la noi.

 2. …cred ca exista si maestrii crestini romani contemporani cu noi care traiesc dupa standarde divine si spre deosebire de chinezi nu fac asemenea demonstratii la vedere chiar daca au capacitati neobisnuite pentru ca nu agreaza publicitatea 🙂 Prefera sa traiasca retrasi si sa faca binele de cele mai multe ori in taina.

 3. bravo daniela ai punctata bine

 4. Asa precum sacerdotii daci, preotii nostri cei din vechime au hotarat stergerea lui Zamolxe din religie si inlocuirea acestuia cu nou-nascuta doctrina crestina, cu legendele vechi si noi sosite de pe pamant evreiesc….. tot asa mai marii cetatii pot lua invataturile si practica omului chinez, nu neaparat pentru a da foc la ziare sau a electrocuta in joaca aproapele ignorant ci pentru a imbunatati calitatea propriei vieti, ori a aduce o stare de bine semenului.
  Cat priveste propria transformare, demonstratiile din filmulete sunt doar varful icebergului.
  Curiozitatea mea este daca exista practicanti romani de Qi Gong, Tai Chi sau alte chinezisme capabili de asemenea demonstratii la vedere, ca de povesti cu calugari contemporani autohtoni zburatori si mult prea inalti sunt satul

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii