Noutăți

Documentar șocant despre Uniunea Europeană. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Merită să vedeți ce spun englezii despre ceea ce s-a întâmplat în țara lor, odată cu intrarea în Uniunea Europeană… Filmul a fost făcut pe vremea când, probabil, nu sperau că un BREXIT ar putea fi posibil. Cu atât mai mult este interesant de urmărit:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Documentar șocant despre Uniunea Europeană. VIDEO

 1. imaginea care precede filmul , reprezinta actualul steag al u e . imaginea cu care este prezentat filmul , reprezinta actualul steag al u e , care insa are in centru simbolul monetar al u e – euro ! referitor la steag : nu a fost de la inceput asa . daca tot cautam pe internet acum , cu greu mai aflam cate ceva . doar tastand paneuropean flag wiki putem afla cate ceva . la inceputuri steagul era albastru cu un soare galben in centru , peste care era o cruce rosie . reprezenta traditia culturala a antichitatii (soarele) ,peste care a venit crestinismul . apoi au aparut si stelele . s-au folosit o vreme impreuna , dupa care a fost scos soarele si crucea ! acum au ramas doar stelele pe cer , ceia ce pentru un cetatean mai putin instruit in domeniu , dar in schimb foarte adevarat , avem cer si stele , deci este noapte !

 2. Rahat propagandist impotriva UE, sa nu uitam cum au ajuns la nivelul de astazi.O tara colonizatoare nu e altceva decat o tara care a facut colonii in scopul personal.Cu alte cuvinte au ajuns unde au ajuns dupa ce au furat pe unde au putut.

 3. Georgeta Naum // 3 iulie 2016 at 8:22 // Răspunde

  Documentar foarte corect!Au toate argumentele pentru a nu fi in UE!Sunt in continuare un regat puternic autosuficient si de sine statator!

 4. Sorin Craciunescu // 3 iulie 2016 at 12:14 // Răspunde

  Exelent documentar .

 5. Murariu Constantin // 3 iulie 2016 at 18:07 // Răspunde

  Ei se plang? Vesteuropenii nu au dreptul a se plange! Nu au avut dacat de castigat din infiintarea Uniunii europene, Sa punem in balanta ce a castigat Romania? Si-a castigat „dreptul” de a deveni sclavul tuturor! A devenit piata de desfacere pentru toate subprodusele „plangaciosilor” .Unde isi exporta vestul Europei legume si fructe si tot felul de produse alimentare pe care le aruncau la gunoi, in estul Europei inainte de 1989?
  Unde isi exportau tot felul de aparatura electrocasnica proasta in estul Europei inainte de 1989?.Sa nu se planga!Nu au avut decat de castigat!Dar asa cum se inatampla intotdeauna, bogatii nu vad decat „pierderile”. Jigodiile de bancheri din Romania au pierderi…cu cele mai mari dobanzi si comisioane din UE, ei au pierderi! Culmea nesimtirii! Stiti ce insemna pierderi la ei? Pierderi inseamna ca nu mai fac profit de cel putin 100% cum si-au propus, ci fac profit numai 99.99%. ASTA INSEAMNA PIERDERI LA BANCILE DIN ROMANIA.

 6. Nu am văzut filmul și probabil nici nu o să-l vad.

  Deja știu tot: sa vedem.

  O băbuță ne povestește cu nostalgie ce frumos era imperiul pe timpuri și ce promisiuni au păpat ei de la UE și câte au făcut ei pentru continentul asta.

  Un moșulică sughiță plângând la cat bănet investesc ei in UE și NATO.

  Un bancher plânge.
  Poate și o fătuca pipăită de un imigrant are crize de isterie..

  Cât de răi suntem noi astia eaticii.. nu?

 7. nu mai este filmul

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii