AIM radionica curs online

Noutăți

Dezvăluirile academicianului Eugen Mihăiescu: “Silviu Brucan a plănuit din apartamentul meu Lovitura de stat din ’89. Caramitru a ordonat “FOC!” asupra Bibliotecii Universitare”

Realiatea.ro: Revoluția din 1989 a fost de fapt o lovitură de stat, afirmă academicianul Eugen Mihăescu, care dezvăluie, pentru Evenimentul zilei, că „la sfârșitul verii 88, Silviu Brucan a locuit în apartamentul meu de la New York”.

„De acolo a vorbit cu Moscova, Londra și Washington”. Despre Ion Iliescu spune că era “extraordinar” în epoca dinaintea căderii lui Ceauşescu, după care setea de putere l-a transformat într-un fel de “mafiot care conduce clanul”.

Despre Revoluţia din decembrie 1989 academicianul Eugen Mihăescu spune că a fost “lovitură de stat”:

“Nu a fost o Revoluție, ci o lovitură de stat și știu asta pentru că, la sfârșitul verii ’88, Silviu Brucan a locuit în apartamentul meu de la New York. De acolo a vorbit cu Moscova, Londra și Washington. Am fost și eu absorbit, tangențial, de evenimentele preparatorii. “Scrisoarea celor șase” s-a scris în apartamentul meu. Ce s-a văzut la Televiziunea Română “Liberă” a fost o mișcare de figuranți, la propriu, regizată de Sergiu Nicolaescu avându-l ca asistent pe Ion Caramitru, cel care a ordonat “Foc!” asupra Bibliotecii Centrale Universitare”.

Eugen Mihăscu spune că Ion Iliescu trebuia să facă numai tranziţia şi să nu se agaţe de putere: “Aveam încredere în el. Am crezut că este singurul care poate să facă tranziţia. Nu am crezut că se agaţă de putere, că vrea să rămână. Și mai credeam atunci – şi aici este greşeala mea – că nu era un comunist cu cap pătrat, cum erau toţi ceilalți…Trebuia să facă numai tranziţia şi să nu se agaţe de putere…Când cineva e dublură timp 25 de ani şi nu apucă să cânte “Rigoletto”, în momentul când moare solistul şi cântă el… nu se mai opreşte din cântat. A stat prea mult nevorbit şi necântat”.

Citește mai mult: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Dezvăluirile academicianului Eugen Mihăiescu: “Silviu Brucan a plănuit din apartamentul meu Lovitura de stat din ’89. Caramitru a ordonat “FOC!” asupra Bibliotecii Universitare”

 1. Domnu’ academician? Unde erati in ultimii 27 de ani? La niu iorc? In apartament? Nu venise evz sa ia interviu?
  Noroc ca am priceput noi si fara academiciala academicianului.

 2. silviu brucan (nume real saul brukner) impreuna cu evreii lui ilici iovanovici iliescu, neulander petre roman, weissman gelu voican voiculescu au realizat evreolutia din `89 cu ajutorul kgb la ordinul b nai b`rith (creatie Rotschild iar soros omul bun (executant) la toate al Rotschilzilor)pentru distrugerea romaniei si au reusit cu brio, cititi ,,Protocoalele sionului, Cucuveaua cu pene rosii etc.ulterior am avut alti presedinti evrei care sa puna in aplicare protocoalele sionului …cozbici constantinescu, braunovici basescu etc. Valter Roman (tatal lui Petre Roman), ortografiat uneori Walter Roman, născut Ernő Neuländer a militat pentru infiintarea statului independent “Transilvania”. Autor al celebrei sintagme “Dupa noi, vom veni tot noi. Noi nu scriem istoria, noi o cream .Nevasta lui brukner saul (silviu brucan) sidorovici l a condamnat pe ion antonescu iar brucan pe ceausescu deh afacere in familie si cu ,,tribunale ale poporului,,”. Brateș (director tvr)și-a schimbat numele în 1956 din Froim Bernard în Teodor Brateș.Teodor Brateș a lansat din studiourile TVR în decembrie 1989 o serie de apeluri fanteziste cum ar fi „Nu lăsaţi copilaşii să bea apă, să nu-i omorâm cu mâinile noastre!”. De la el am aflat că „nişte oameni… oameni… adică nişte elemente iresponsabile, că altfel nu putem să le numim, au început să atace secţiile de Miliţie .In istoria Romaniei au fost doi Boeri ,primul ,Boeru la impuscat pe N Iorga ,al doilea Boeru ,un capitan de parasutisti ( s au cel putin asa era uniforma ) a impuscat pe Ceauşescu …si amindoi jidani, Scopul actual al Francmasoneriei este să „rezidească templul lui Solomon”, ceea ce înseamnă, vorbind fără metaforă, să restabilească dominaţia lui Israel asupra tuturor națiilor pământului.J. Bidegain (Le Grand Orient de France, Paris, 1905, p. 186. CbpiihAIbanceffi), fost francmason, spune:
  – „Rasa ovreiască, care e organizată secret şi internaţional, a creat asociaţia secretă şi internaţională a Francmasoneriei, în care toate riturile, formulele şi legendele sunt jidoveşti”
  – „Francmasoneria, care este incontestabil de origine ovreiască, este pentru israeliţi un instrument de acţiune şi de luptă, de care se servesc în mod secret Jidovii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna, au creat Francmasoneria ca să înroleze într-însa oameni care, ne-aparţinând neamului lor, se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”. „ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala „Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:„Virgil Magureanu (asztalos nume real), fostul sef al SRI, a declarat la Realitatea TV ca in decembrie 1989 am avut o lovitura de stat militara, reusita partial, si ca aceasta ar fi fost organizata de KGB si CIA. Fostul sef al SRI spune ca datele loviturii de stat se stiau din septembrie ’89.Magureanu spune ca inca din a doua jumatate a anilor ’70 se stia ca succesorul regimului Ceausescu si a lui personal va fi Ion Iliescu si crede ca marginalizarea lui Iliescu din ultima perioada a regimului comunist a fost si din aceasta cauza.

 3. E bine ca apare ticalosia la suprafata – indiferent din ce sursa. Adevarata fata a “revolutiei” poate ne va trezi…

 4. pictor, grafician și om politic român, membru de onoare al Academiei Române din 8 septembrie 1993.

 5. Domnule academician, stiti cumva ca Silviu Brucan sa fi avut un frate geaman? Sau poate un dispozitiv de teleportare? Pentru ca in vara lui ’88 Silviu Brucan locuia in Bucuresti, Cartierul Damaroaia, Strada Izbiceni,in casa de langa cea a colegului meu de scoala Mihai, era arestat la domicilui si sub supravegherea securitatii, situatie care s-a schimbat doar dupa revolutie.
  Puteti explica cum a ajuns la NY in acelasi timp?

 6. Păcat că aceste dezvăluiri se fac cam tîrziu. Dar mai bie mmai tîrziu, decât ..nimic. Atunci de ce a pătimit N Ceauseșcu. Ce ar fi fost dacă lovitura nuu avea loc ?? Care ar fi fost Istoria românilor. Nimeni nu a dorit ca ei să fie prosperi și respectati in lume Acum li se fură Istoria patriotică, și identitatea și li se impune crime, pe care nu le-au comis

 7. adrian Pavel // 30 ianuarie 2018 at 1:19 // Răspunde

  Ordinul pentru a se deschide focul asupra manifestantilor, tot din apartamentul acela a fost dat? Cred eu ca, este cineva care incearca sa castige niste laude..

  Daca privim lucrurile in ordine cronilogica aflam ca in cladirea CC-ului dupa ce au intrat manifestantii,a ajuns dl.Petre Roman si altii.Fuga lui N.Ceausescu creease un vid de putere,din acea cladire s-a plecat la TV.R.eu nu l-am vazut pe nicaeri pe d. Sergiu Nicolaescu..Asa incat, terminati cu ineptiile.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii