Noutăți

DEZVĂLUIRI: Cine a fost Richard Kalergi, cel care, de la începutul secolului XX, a gândit strategia de metisare a populației europene cu asiatici și africani…

 •  
 •  
 •  

Articol preluat din bilunarul CERTITUDINEA (disponibil în toată țara, în chioșcurile de ziare, sau în magazinul LUPUL DACIC, deschis în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Smârdan nr 28): Ca și Hitler și Stalin, Richard Coudenhove Kalergi (1894 – 1972) a fost promotor al unei forme de genocid, ce-i drept, diferit de cel al primilor doi. Și foarte bine camuflat în „corectitudine politică”.

În 1922, Kalergi a fondat mișcarea „Pan-Europeană” de la Viena, care viza crearea Noii Ordini Mondiale, bazată pe naţiuni federale conduse de Statele Unite ale Americii. Integrarea europeană ar fi fost primul pas în crearea Guvernului mondial. Amploarea fascismului în Europa a înlocuit însă planul său criminal cu un alt plan criminal. Dar nu pentru foarte multă vreme.

 Politicienii acelor vremuri l-au susţinut pe Kalergi iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat proiectul său. Kalergi, necunoscut opiniei publice, istoricilor şi politicienilor europeni, este practic „tatăl” Maastrichtului şi al multiculturalismului. Noutatea planului său nu este acceptarea genocidului ca mijloc de atingere a puterii, ci aceea de a impune crearea speciei metise care, datorită caracteristicilor psihologice majoritar negative, garantează toleranţa şi acceptarea unei „rase nobile” în vârful ierarhiei.

Kalergi proclamă abolirea dreptului popoarelor la autodeterminare, urmărind ţinte concrete: eliminarea națiunilor de sine stătătoare prin stimularea mișcărilor etnice separatiste și încurajarea imigrărilor în masă pentru că numai aşa Europa poate fi  controlată de o elită!

O altă etapă a planului său este cea privitoare la eliminarea principiului egalităţii tuturor în faţa legii şi evitarea oricărei critici la adresa minorităţilor. Legile trebuie să protejeze aceste principiii extraordinare pentru că prin ele se vor reprima masele.

Kalergi caracterizează metişii astfel: subumani, subspecii, cruzi, infideli, uşor de dominat şi de manipulat. Conform opiniei sale, metişii pot fi creaţi conştient deoarece sunt indispensabili consolidării puterii elitei superioare.

Credința că oamenii albi din Europa ar trebui amestecaţi cu africani și asiatici,  că identitatea naţională trebuie anihilată, că toleranţa şi nediscriminarea între indivizi diferiţi şi rase diverse trebuie înţelese şi practicate constant, sunt teme ce stau astăzi la baza tuturor politicilor comunitare. Nu ne aflăm în faţa unor principii pur umanitare aşa cum am crede la prima vedere, ci suntem victimele planului Kalergi prin care se realizează cel mai mare genocid din istoria omenirii.

Paradoxal, pentru serviciile prestate, exista chiar și un premiu: Premiul „European Coudenhove Kalergi” – acordat o dată la doi ani unui european care a excelat în promovarea planului criminal. Printre premianţi se află Angela Merkel și Herman Van Rompuy.

merkel islam 5

Căsătoriile interrasiale produc anual mii de tineri de rasă mixtă: „Copiii de Kalergi”. Europenii, prin articolele promovate în mass-media, sunt învăţaţi să renunţe la originile și identitatea națională.

De fapt, Kalergi nu s-a putut împăca cu propria-i etnie; el a fost produsul unei familii mixte ( tatăl – Heinrich von Coudenhove Kalergi, diplomat austro-ungar și Mitsuko Aoyama, o japoneză din Tokyo). Dintr-un reflex psihologic explicabil, el s-a „răzbunat” cumva pe soartă, construind  planul diabolic al „rasei mixte”, promovându-l ca normalitate şi nu ca excepție. Acest lucru se putea realiza numai prin distrugerea raselor pure din toată lumea şi înlocuirea forţată cu metişii rezultaţi din căsătoriile mixte. Până şi Hitler l-a numit pe Kalergi „bastardul tuturor”.

G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde în lume ar trebui să se aplice este nelimitarea naşterilor şi căsătoriilor mixte şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică, care depinde de o autoritate centrală”.

„Să nu uităm care este originea problemei. Nu există nici un loc în Europa modernă pentru statele etnice pure. Asta-i o idee a secolului al 19-lea iar noi încercăm să tranzităm în secolul 21 și o vom face cu state multietnice” (Wesley Clark, SUA, general, ex-NATO Comandantul Suprem,  într-un discurs despre bombardamentele NATO din Serbia, 1999)

„Migrația arabă a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat în Europa în ultimii 50 de ani. Arabii din Europa sunt un fapt de viață. E timpul să începem să acceptăm că nu există nici o modalitate de a bloca migrarea chinezilor, pakistanezilor sau arabilor în Europa. … E adevărat, Europa nu va fi ceea ce a fost odată, dar asta e un lucru bun. … Cu cât mai mulți migranți din Africa și Asia vor ajunge în Europa, cu atât mai bine va fi. Mai devreme sau mai târziu, copiii și nepoții lor se vor căsători cu veteranii europeni, vor da naştere la metiși și vor schimba demografia țărilor. Europa va fi complet diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi.” (Yigal Ben–Nun, scriitor israelian)

CERTITUDINEA 11

Ziarul este disponibil în toată țara, în chioșcurile de ziare, sau în magazinul LUPUL DACIC, deschis în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Smârdan nr 28


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on DEZVĂLUIRI: Cine a fost Richard Kalergi, cel care, de la începutul secolului XX, a gândit strategia de metisare a populației europene cu asiatici și africani…

 1. Completare importantă : Kalergi şi tatăl lui au fost intimi ai familiei de cămătari-bancheri evrei Rothschild, principalii iniţiatori şi sponsori ai comunismului mondial încă din sec. XVIII.

 2. 1. Cine a organizat invazia islamică?

  Ne spune Barbara Lerner Spectre, activistă evreică, director fondator Paideia – Institutul European de Studii Iudaice din Suedia (2001), organizație finanțată de guvernul suedez și Fundația Wallenberg pentru a promova ideologia evreiască. Ea s-a remarcat printr-o campanie rasială împotriva persoanelor suedeze, în special, și a oamenilor europeni, în general, prin promovarea marxismului cultural și a genocidului demografic. Printr-o organizație numită One Suedia, pe care o conduce, ea promovează multiculturalismul (marxism cultural) împotriva europenilor în propria lor patrie.
  Barbara Lerner Specter este soția Rabinului din Stockholm.

  În 2010, Barbara L.Spectre a acordat un interviu postului israelian IBA-News, interviu difuzat pe scară largă prin intermediul YouTube și alte organizații social-media.
  Barbara L. Spectre: „Europa trebuie să devină multiculturală. Evreii vor conduce această transformare.”
  https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

  2. Cine a creat ISIS?
  https://www.youtube.com/watch?v=TZG4ETur8Jo

  3. Cine a creat Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene?

  http://andrewcarringtonhitchcock.com/jewish-genocide-of-the-white-race-case-closed/

  http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Jews-Mixing.pdf

  4. Israelul ajută direct islamiștii să invadeze Europa!

  Prin organizația „umanitară” israeliană IsraAID, islamiștii sunt ajutați să invadeze Europa!

  IsraAID a fost înființată în 2001 și cuprinde peste 35 de organizații de ajutor umanitar , mișcări de tineret, mișcări de solidaritate și societăți de prietenie.
  B’nai B’rith International este unul dintre membrii fondatori ai IsraAID și în parteneriat cu IsraAID.
  IsraAID este finanțată în mod privat de donatori individuali israelieni și nord americani, precum și de organizații partenere precum B’nai B’rith.

  https://en.wikipedia.org/wiki/IsraAid

  Video subtitrat în limba română:
  https://www.youtube.com/watch?v=vpkgbiAuaVA

  Așadar, Planul Kalergi este pus în aplicare de: George Soros; Institutul European de Studii Iudaice din Suedia; Uniunea Europeană; Israel; SUA…
  Pentru că Marxismul cultural (multikulti) este opera lui Kalergi si a evreilor din „Scoala marxistă de la Frankfurt”, din anii ’20. Si e continuarea iudeo-marxismului clasic din URSS.

  Contele Kalergi (evreu după tată) a fondat mișcarea Pan-Europeană (1922-Viena) cu banii bancherilor evrei: Rothschild, Max Warburg, Paul Warburg, Bernard Baruch și Baruch Felix. Mișcarea Pan-Europeană s-a transformat în Uniunea Europeană.

  Neamul românesc trebuie să se mobilizeze urgent şi concret pentru a elibera România din lagărul marxist UE. Ieşirea din UE este singura soluţie, altfel vom dispărea ca națiune!
  Numai astfel trebuie să judecăm orice acțiune a clasei politice, dacă vrea sau nu vrea eliberarea României din UE. Dacă vrea sau nu vrea distrugerea României la ordinele UE, genocid prin colonizare forțată cu musulmani.
  Numai astfel îi putem identifica imediat pe criminalii din fruntea României care servesc Oculta Mondială.

  RO-EXIT !!!

 3. cetățeanul tulburat // 31 martie 2018 at 14:57 // Răspunde

  Ideologia tâmpită apare când niște maimuțoi senili profitând de faptul că au trilioane de euro/dolari în conturi încep să se creadă dumnezeii planetei…Noi populimea am fost spălați pe creier din generație în generație că banii sunt totul și că orice vedem în jurul nostru trebuie să aibă o anumită valoare. Bandiții care conduc planeta au monopolul energiei și toți banii, afacerile sunt create de ei și nimeni nu-i intrece…problema e simplă, ne vorbim cu toții și la un moment dat nu mai recunoaștem banii și nu mai muncim pentru a fi plătiți, iar bancherii și toți senilii rămân fără puterea diabolică pentru că nu mai au pe cine courupe/mitui. La momentul respectiv scula lor numită bani, nu mai are valoare, iar toate bunurile de pe planetă nu mai au valoare, sunt mii de fabrici și uzine pe planetă care sunt robotizate, putem să punem roboți să ne facă toate muncile noastre, iar noi să fim ocupați cu explorarea universului, să colonizăm alte planete precum Terra. Deocamdată umanitatea este arestată pe planetă și este în plan ca din 7 miliarde de inși să rămână doar 500 de milioane. Ce facem stăm cu mâinile în sân să așteptăm să fim căsăpiți pentru că ei cred că ne pot diviza pe toți cu scula lor numită bani?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii