Noutăți

De necrezut: Germania anunță că va primi milioane de imigranți! Merkel amenință România și celelalte state estice!!!

Germania poate face fata unui numar de 500.000 de azilanti pe an, timp de mai multi ani, anunta vicecancelarul german Sigmar Gabriel, transmite BBC News online.

Germania a anuntat deja ca se asteapta va in acest an sa primeasca peste 800.000 de refugiati, de patru ori mai multi decat in 2014.

Luni, cancelarul german a transmis partenerilor europeni ca trebuie si ei sa accepte mai multi refugiati in tarilor lor.

Dupa un week-end in care au intrat in Germania peste 20.000 de imigranti, Angela Merkel a declarat luni ca afluxul a lasat-o „fara respiratie”.

„Sunt fericita ca Germania a devenit o tara pe care multi oameni de afara o asociaza cu speranta”, a spus Merkel intr-o conferinta de presa la Berlin, citata de Reuters.

Impreuna cu vicecancelarul Sigmar Gabriel, Merkel a tinut sa lanseze un avertisment la adresa statelor din UE care nu sunt de acord cu cotele de refugiati cerute de Berlin, Paris si Bruxelles.

„Ce mi se pare inacceptabil, dupa parerea mea, este ca anumiti oameni spun ca aceasta situatie nu are legatura cu tara lor. Asta nu va functiona pe termen lung. Vor fi consecinte, chiar daca nu ne dorim asta”, a spus Merkel.

Gabriel a adaugat ca daca tarile din Europa de Est continua sa se opuna impartirii corecte a imigrantilor (CORECTE? Adică ei crează criza arabă și noi trebuie să împărțim costurile și consecințele ei? – n.n), regimul frontierelor deschise, cunoscut ca Schengen, va fi in pericol.

„Va fi o lovitura politica dramatica pentru Europa, dar si o lovitura economica grea, pentru tarile care spun acum ca nu vor sa ajute”, a mentionat Gabriel.

Conform unei noi scheme de cote pentru tarile membre stabilita de Comisia Europeana, dezvaluita de o sursa europeana citata luni de Reuters, Romania are alocati peste 6.300 de solicitanti de azil. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, tot luni, ca Romania nu va primi mai mult de 1785 de refugiati.

„Deci, 1785. Atatia refugiati vor veni maxim in Romania, fiindca atatea locuri sunt disponibile. Mai mult, nu!”, a declarat presedintele intr-o conferinta de presa.

sursa: aktual24.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on De necrezut: Germania anunță că va primi milioane de imigranți! Merkel amenință România și celelalte state estice!!!

 1. Merkel se pare ca a dat numerii.

 2. Daca ameninta inseamna ca este disperata. Germania va inregistra economic un recul serios.

 3. Madam Merkel si Gabriel Sigmar sa-i ia la ei acasa, nu sa oblige lumea sa primeasca musulmanii. Isi subjuga poporul pentru astia. Se vor mari taxele si impozitele si asa destul de mari. Astia sunt inconstienti, Este desertul destul de mare de ce nu se duc acolo? Sau la polul Sud?

 4. În 2014, un expert german în resurse umane, Reiner Strack, atrăgea atenţia într-o conferinţă că în anul 2030, atunci când va ieşi la pensie generaţia baby boom-erilor, Germania ar urma să se confrunte cu un deficit de forţă de muncă de 8 milioane de oameni. 8 milioane de muncitori ar fi necesari pentru ca PIB-ul să se păstreze la acelaşi nivel. Prima soluţie recomandată de specialist: „Ca să acoperim golul, Germania trebuie să crească semnificativ imigrarea (…) Imigrarea este sigur o măsură cheie ca să acoperim golul, cel puţin pe termen scurt. ”. El vorbeşte despre un studiu pe tema mobilităţii făcut pe 200.000 de oameni.
  http://www.ted.com/talks/rainer_strack_the_surprising_workforce_crisis_of_2030_and_how_to_start_solving_it_now/transcript?language=ro#t-3559

 5. În timp ce Europa şi Germania îi primesc cu braţele deschise pe refugiaţii islamişti, Israelul îi opreşte prin construcţia unui gard!

  Premierul israelian Benjamin Netanyahu a refuzat apelurile pentru a admite refugiații non-evrei din Siria și a anunțat planurile sale pentru a construi un “gard de securitate” pentru a-i opri pe oamenii care fug din calea războiului.
  “Israelul este o țară mică și nu avem posibilităţi geografice și demografice pentru a-i primi pe refugiaţi”, a declarat Netanyahu, conform site-ului oficial guvernamental. “Nu vom permite Israelului să fie invadat de imigranți ilegali și teroriști.”
  “Astăzi, suntem în proces de a începe construcţia unui gard la frontiera estică. În prima etapă, vom construi de la Timna la Eilat, în scopul de a proteja aeroportul de acolo, și vom continua gardul până la Înălțimile Golan, unde am construit deja un gard de securitate puternic”, a mai continuat prim-ministrul.
  “Niciun refugiat sirian nu-şi va putea găsi adăpost în Israel; în schimb, există doar infiltrați, migranți de muncă și teroriști. Toate aceste cuvinte sunt menite să sperie opinia publică israeliană şi să-i facă să respingă posibilitatea de a prelua refugiați.”
  Germania şi UE îi primesc cu braţele deschise pe refugiaţi, pe când vecinul Israel deloc. Oare de ce?

 6. plesa iancu cristian // 10 septembrie 2015 at 0:39 // Răspunde

  Merkel e Anticristul…isi joaca bine rolul de a provoca cel mai mare haos posibil.

 7. Nu este bine ce se intimpla refugiatii sa fie gazduiti de tarile din apropierea lor. Majoritatea tarilor europene sunt in criza. Ei au cultura total diferita de a noastra. Nu vreau razboi in Europa vreau pace.

 8. Inceputul sfarsitului pentru Germania si a Uniunii Europenii, in maxim 2-3 ani cred ca nici EURO nu va mai fi 🙁 Merkel decide cu siguranta impotriva vointei majoritare a Europei si cred ca si asupra ei se fac presiuni de mai sus. Se vede ca totul este regizat, se urmareste destabilizarea Europei prin amestecarea culturilor si a conflictelor ce vor avea loc mai tarziu. O natiune slaba este mai usor de controlat, asta este scopul final 🙁 Lumea ar trebui sa inteleaga si sa i-a masuri impotriva liderilor care urmaresc o “AGENDA”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii