Noutăți

Daniel Roxin: site-ul nostru Cunoaștelumea.ro este atacat de Hackeri și de câteva ori pe zi. Află mai multe:

 •  
 •  
 •  

De mai multe luni site-ul cunoaștelumea.ro a devenit ținta hackerilor care se străduie din răsputeri să îl scoată din funcțiune. Uneori avem chiar și mai multe atacuri în aceeași zi.

Mizerabilele jivine care fac acest lucru și care servesc fie sistemul ticăloșit din România, fie interese din afara țării, speră ca măcar să lase impresia (pentru vizitatori) a unui site cu probleme tehnice pe care ba poți naviga, ba nu poți; prin urmare un site de mâna a doua din punct de vedere tehnic pe care să te superi și să îl ocolești.

De ce acest proiect jurnalistic a devenit o țintă a infractorilor cibernetici? Pentru că el deranjează din mai multe puncte de vedere:

 • Aici se spun lucrurilor pe nume în legătură cu criza imigranților, vaccinuri, alimente modificate genetic, Noua Ordine Mondială și alte aspecte deosebit de sensibile;
 • Se demască conspirația anti-românească, fie ea economică sau culturală;
 • Site-ul a ajuns la o audiență care îl plasează printre cele mai vizitate proiecte de profil din țară (peste un million de cititori într-o singură lună);
 • Este un proiect jurnalistic liber, independent, în timp ce majoritatea presei românești este subordonată politic, penetrată de oamenii serviciilor.

Pentru toate aceste lucruri, pentru forța lui de influență din ce în ce mai mare, acest proiect reprezintă un pericol pentru interesele multora. În consecință, vor să ne pună cât mai multe piedici. Că nu vor putea să ne blocheze ascensiunea știu și ei, dar măcar să o mai întârzie…

Prin urmare, prieteni ai cunoastelumea.ro, rămâneți aproape și dacă se mai întâmplă să aveți uneori dificultăți în a ne citi, reveniți după câteva ore. Noi vom fi pe baricade pentru o lume mai bună, mai frumoasă și mai dreaptă!

Daniel Roxin

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

12 Comments on Daniel Roxin: site-ul nostru Cunoaștelumea.ro este atacat de Hackeri și de câteva ori pe zi. Află mai multe:

 1. nu mi s-a intamplat sa nu-l pot accesa.. dar ce fel de atacuri? Comentarii cu miile trimise la foc automat cu spam? Astea au loc pe toate blogurile

 2. Jivine cu adevărat! Eu rămân alături de dumneavoastră!!

 3. Din pacate mie mi sa intamplat de cateva ori sa nu pot accesa site-ul si nu intelegeam care este problema, Multumim pentru lamuriri ,ramanem aici iar voi sa nu va lasati. Nu cedati nici unei presiuni.

 4. Ramanem aproape si va multumim!

  (M-am gandit ca se intampla ceva ciudat …mi s-a intamplat relativ recent sa nu pot accesa iar odata am postat un scurt comentariu care a aparut si apoi a disparut ca prin farmec.)

 5. cetățeanul tulburat // 12 mai 2016 at 16:44 // Răspunde

  Suntem pe baricade cu toții!
  Trebuie să le luăm planeta de sub picioare ălora ce se cred dumnezeii ei…niște nemernici…Trebuie să ne informăm cum să producem energie gratis, să putem progresa și să scăpăm de jug.

 6. Daca aveti nevoie de securizare WordPress, va pot ajuta eu.

 7. Cauta un host mai bun pentru domeniu si pentru inceput cumpara un certificat ssl de la comodo. O pagina care are multe vizite este tinta multor boti care circula pe internet.

 8. Luptam in continuare.

 9. maria stinga // 15 mai 2016 at 13:25 // Răspunde

  Va apreciez activitatea ! Felicitari ! Multa putere si succes in continuare !

 10. Incearca unul sin lista de mai jos:

  COMODO secure DNS 8.26.56.26
  8.20.247.20

  OPEN DNS 208.67.222.222
  208.67.220.220
  si vezi cum merge

 11. Si eu pot spune ca anumite comentarii nu sint publicate.Ca uneori se tot blocheaza. Dar ii las sa-si faca treaba celor cumparati de ” WEST” SI MOSSAD, RESPECTIV TOATE SERVICIILE DIN ROMANIA. CEI CARE NE-AU VINDUT CA PE VTE IN ’89. Sint hackeri lor si nu privatii.TRADATORII DE TARA AU O SINGURA SOARTA.

 12. bolog mihail // 3 ianuarie 2017 at 16:22 // Răspunde

  Pai ce face Lupul Dacic de la Bitdefender??? chiar acum ma uitam pe un articol cu ei… No 1 mondial !!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii