Cunoaste lumea

Noutăți

Secretele maeștrilor chinezi

 •  
 •  
 •  

China este o lume fascinantă. Dincolo de evoluția economică spectaculoasă pe care o cunoaștem cu toții astăzi sau de imaginea pe care am putea-o avea față de această țară ca urmare a intercațiunii cu micul comerciant chinez prezent astăzi mai ales în capitală, această țară ascunde secrete spirituale la care au acces foarte puțini oameni.

În acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii vă propun să pătrundem într-o zonă specială a Chinei – în partea ei magică și să vedem care este astăzi abordarea spiritualității în China, să vorbim despre călugării Shaolin, practicile străvechi și puterile psihice pe care le-au dezvoltat unii maeștrii spirituali chinezi…

Așadar, vă invit să vizionați episodul SECRETELE MAEȘTRILOR CHINEZI. Să vă fie cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi vizionată la Nașul Tv în fiecare duminică, de la ora 19:00, și în reluare miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Secretele maeștrilor chinezi

 1. cetățeanul tulburat // 13 mai 2016 at 5:32 // Răspunde

  Din păcate nu ați zgâriat subiectul, doar v-ați apropiat timid cu un obiect ascuțit…și când erați pe punctul de a-l zgâria, s-a terminat emisiunea!
  Deci…Se pot discuta mulți zeci de ani despre acest subiect… practica ne trebuie, inițierea!
  Era odată, acum două sute de ani , un maestru shaolin care obișnuia să iasă în astral împreună cu discipolii săi, după o perioadă de ieșiri i s-a mai alăturat un discipol, cam ciudat de felul lui…mă rog…Deci gagiul era la prima lui ieșire, maestrul trebuia să supervizeze pe cel nou în astral, la fel și ceilalți, cu toții să aibă grijă ca la întoarcere să fie toată lumea fericită…s-au așezat în cerc, în poziția lotus, poziție ce permite spiritului (sufletului) să iasă din corp, bineînțeles după lungi pregătiri se ajunge la această putere de stăpânire de sine și controlul total al emoțiilor…iar, cel nou la întoarcere, nu s-a mai prezentat la apel!!! S-au dus cu toții înapoi în astral să-l caute!!! Și nu l-au mai găsit…
  După câteva zile de așteptare, i-au luat corpul discipolului și l-a acoperit cu sare să nu înceapă corpul să se descompună cu speranța că se va întoarce, însă…Nu s-a mai întors…ce-i curios…Faptul că stând în sare , corpul său a fost ca îmbălsămat și s-a păstrat chiar bine, că acum după 200 de ani scos la aer, nu i se întâmplă nimic…ce, v-am scris aici nu este un secret de stat, ci unul planetar…adică umanitatea nu trebuie să afle această întâmplare.

 2. Frumoasa emisiune…v-as sugera sa faceti si altele emisiuni legate
  de acelasi subiect. Multumesc!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii