Noutăți

Daniel Roxin: Pe internet, cele două emisiuni Tv pe care le realizez au o audiență mai mare decât orice alte emisiuni de profil, de la orice post tv național. Detalii:

Cu toate că Nașul Tv este un post național cu mult mai puține resurse financiare și cu o audiență mai mică decât televiziuni precum ProTv, Antena 3, Realitatea Tv, B1 Tv, TVR  sau altele, cele două emisiuni pe care le realizez la Nașul Tv au, pe internet, o audiență mai mare decât orice emisiuni similare (de istorie și știință) difuzate de restul posturilor de televiziune din România. Asta e ceea ce am constatat, după o investigația făcută pe internet…

Ca să aveți câteva repere, vă pot spune că emisiunea MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII (o emisiune de știință și mistere) a stabilit, cu cele mai vizionate 10 episoade, următoarele audiențe: 761.000 de vizionări, 523.000 de vizionări, 304.000 de vizionări, 301.000 de vizionări, 232.000 de vizionări, 230.000 de vizionări, 166.000 de vizionări, 150.000 de vizionări, 110.000 de vizionări, respectiv 103.000 de vizionări. Cele 108 episoade postate pe Youtube pot fi urmărite aicihttps://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos?sort=p&flow=grid&view=0

Canalul Youtube destinat emisiunii de istorie ADEVĂRURI TULBURĂTOARE și filmelor documentare pe care le-am realizat a stabilit, cu cele mai vizionate 10 episoade, următoarele audiențe: 498.000 de vizionări, 356.000 de vizionări, 284.000 de vizionări, 261.000 de vizionări, 260.000 de vizionări, 251.000 de vizionări, 242.000 de vizionări, 228.000 de vizionări, 163.000 de vizionări, respectiv 133.000 de vizionări. Cele 201 episoade postate pe Youtube pot fi urmărite aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos?flow=grid&view=0&sort=p

Prin urmare, nu trebuie să lucrezi neapărat pentru cele mai mari televiziuni, ca să ai audiența cea mai mare, cel puțin pe internet. Ceea ce contează cel mai mult este să vii cu informații care pot transforma, care schimbă modelele de gândire, care îmbogățesc, care demolează minciunile sistemului, lucru pe care îmi propun să îl fac și în continuare. Rămâneți aproape pentru că sunt multe alte lucruri importante de aflat!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Daniel Roxin: Pe internet, cele două emisiuni Tv pe care le realizez au o audiență mai mare decât orice alte emisiuni de profil, de la orice post tv național. Detalii:

 1. Chiar faci o treaba buna! Multumesc

 2. cetățeanul tulburat // 18 martie 2018 at 15:42 // Răspunde

  Youtube a devenit in ultimii ani un fel de “televiziune alternativă” la trusturile media de spălare a creierului în masă…
  Fiecare individ dacă are ceva interesant de zis și dorește să facă cunoscute anumite informații își poate face propriul post tv de acasă. Transmisia pe YouTube poate fi live sau se pot înregistra filme și apoi postate, dacă informațiile sunt interesante, lumea privește sau nu.

 3. Felicitari si mii de multumiri pentru emisiunile pe care le vizionez impreuna cu familia in incercarea de a evada din universul violent, conflictual, morbid al televiziunilor locale/nationale.

 4. Albert Wayne // 18 martie 2018 at 20:14 // Răspunde

  YouTube este Televiziunea Televiziunilor,iar Maestrul Daniel Roxin este mai apreciat decat marii nostri profesori universitari. Felicitari!

 5. Ramane de vazut cat timp youtube ramane o alternativa viabile pentru informatii. Deocamdata, pentru mine este.

  In USA oamenii se plang de tot felul de schimbari de algoritmi ale facebook si google, orientate in special impotriva opiniilor conservatoare..

  Mult succes.

 6. Reportajele v-au iesit foarte bine.Chiar aveti o echipa buna.
  Bafta!

 7. sunteti extraordinari,multumim .( securizati-va siturile)

 8. D-le Roxin,stiati ca Spartacus [Spardacos], inseamna “dacul cu sulita”? Cu Stima! Ion Albu

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii