Noutăți

Daniel Roxin: FEMEIA – Cadoul meu pentru tine…

Ca să îi poți descoperi conturul, lasă-ți mâna să alunece în jurul fiecărei vibrații ce erupe din corpul ei plin de dorință. Modeleaz-o în mii de forme, îmbracă-te cu ea, traversează-i fiecare por până ce nimic nu îți va mai părea străin. Fă o hartă a tuturor culmilor pe care le-a atins ca să știi drumul către cele mai înfiorate îmbrățișări. Și nu uita să o duci pe poteci noi cu fiecare expediție pe care o veți face împreună.

Ca să îi poți simți emoțiile, fă-te țărm în jurul ei. Primește-i valurile cu rezistența pe care ți-o dă stânca crescută în tine. Arată-i că poți să faci față oricărei furtuni și va deveni atât de calmă încât îți vei putea vedea în ea trecutul, prezentul și viitorul.

Ca să îi experimentezi focul interior, trebuie să fii pregătit pentru alchimia pe care femeia trezită o aduce ca dar de nuntă. Dacă nu ți-e frică de puterea ce arde în ochii ei, de jarul în care vrea să-ți consume micimile sufletești, dacă vrei să fii eroul căruia să-i dea torța propriei vieți, atunci transformă-te în aur pur, sub mâna ei fierbinte, și străluciți împreună în întunericul ignoranței din jur.

Ca să îi auzi lumea interioară, acoperă-ți timpanele cu văluri de tăcere și pătrunde în spațiul fără cuvinte din inima ei. Vezi-i părul despletit unduindu-se ca un curcubeu în inima ta și, din octavă în octavă, construiți poduri peste care să împletiți sunetul primordial.

Ca să înțelegi cine e EA cu adevărat, ridică-ți privirea până la începutul tuturor lucrurilor, căci în EA vei găsi matricea din care s-a născut, cândva, totul. Ea este dătătoarea de viață, poarta dintre lumi, păstrătoarea tainelor existenței.

Dacă pricepi cine este EA cu adevărat, așează-te cu adorație la picioarele sale și iubește-o până la sfârșitul vremurilor și dincolo de aceasta!…

Un eseu de Daniel Roxin (extras din cartea NEMURIRE)

O viață fericită tuturor femeilor!

femeia 2


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Daniel Roxin: FEMEIA – Cadoul meu pentru tine…

 1. Un simplu,,La Multi Ani!”

 2. Când o să conștientizăm ca Adam, Adam cu Eva în Rai, sau in afară Raiului, Cain și Abel fac parte din câmpurile morfologice inițiale ale noastre, veșnice, indestructibile , vom avea credința accesibilității acestora (bineînțeles după ce vom reuși să corespundem cerințelor și după ce ispitirile vor fi înțelese în profunzimea lor ca o binefacere). Ce înseamnă atunci femeia și câte îi datoram, nu se pot spune în cuvinte, doar ca Femeia este cel mai minunat Dar primit de la Dumnezeu pentru totdeauna și inclusiv pentru veșnicia noastră. Toate cele care nu deriva de la aceste esențe, vor crea acel câmp morfologic paralel numit și Nebunia.

 3. Multumim frumos ,domnule Roxin!

 4. ” …si din octava in octava,
  construiti poduri
  peste care sa impletiti
  sunetul
  primordial..”
  Superb Eseu! Mii de multumiri Domnule Roxin!

 5. La multi ani si o primavara frumoasa !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii