Noutăți

Culisele afacerii cu rinichi a dr. Lucan: Își punea pacienții să își vândă casele și apoi le lua banii!!!

RealitateaTv: Ancheta procurorilor DIICOT in cazul medicului clujean Mihai Lucan dezvaluie dedesubturile transplantului de rinichi practicat la ICUTR Cluj-Napoca si mecanismul prin care institutia a fost capusata si adusa in pragul falimentului, dar aduce si acuzatii de mita si chiar trafic de organe.

Pe langa premierele medicale inregistrate la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca, infiintat in anul 2000 de medicul Mihai Lucan, activitatea desfasurata a cuprins si o serie de ilegalitati care au iesit la iveala odata cu ancheta DIICOT, aflata in desfasurare.

Surse citate de ziare.com au dat exemplul unei foste paciente care ar fi reusit sa se intalneasca cu Mihai Lucan si i-ar fi inmanat o punga cu bani stransi pentru transplantul renal, iar acesta i-ar fi aruncat banii pe jos spunand ca sunt “maruntis”. “Femeia a fost nevoita sa isi vanda casa si i-a prezentat actele de vanzare si banii obtinuti, abia apoi avand loc transplantul”, au precizat sursele citate.

Un alt caz este cel al unei fetite de 10 ani, care avea nevoie de transplant de rinichi si al carei tata ar fi fost intrebat de Lucan daca are bani, sugerandu-i-se sa isi vanda casa. “Barbatul si-a vandut casa, si-a donat rinichiul fetei, dar acesta era prea mare si nu a functionat. Au ramas si fara casa si cu banii dati si cu rinichiul nefunctional. Fetita a si murit ulterior”, au mai spus sursele respective.

Citește mai mult: Realitatea Tv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii