Noutăți

Credeai că nu se mai face MEGA MOSCHEEA în București? Țeapă! Turcii au DEZVĂLUIT astăzi cum va arăta… GALERIE FOTO

Ponta Turcitul și Iohannis Eunucul trebuie să fie foarte mulțumiți de ei, acum cânt Autoritatea religioasă din Turcia a făcut publice primele imagini cu viitoarea Moschee din București. Promotori pe față ai acestui proiect care ar urma să se ridice în inima Bucureștiului, sfidând un întreg popor, Ponta, Iohannis și mulți alți politicieni de două parale pun umărul la islamizarea României și a Europei.

Alături de ei, Patriarhia Română – aia care, chipurile, slujește viața spirituală a românilor, e de acord și ea cu proiectul, cu condiția să primească în schimb un os de ros la Istambul – niscaiva locuri de cazare pentru pelerini.

Și uite așa, clasa politică românească, după ce a furat, distrus și vândut pe nimic România, o să le bage românilor pe gât și o mega-moschee în centrul Bucureștiului. De ce poate să facă asta? Pentru că românul este prost; atât de prost că se simte mirosul prostiei de la Ankara!

ponta-caricatura

Dar iată ce ne spune Adevărul.ro despre asta:

Proiectul a fost postat pe site-ul autorităţilor afacerilor religioase din Turcia. Moscheea se va construi în centrul Bucurestiului şi va avea o capacitate de 1.500 de locuri, potrivit  fundaţiei turce Diyanet, care adaugă că proiectul nu a fost finalizat încă

Moscheea şi complexul care o înconjoară vor fi formate din: salon multifuncţional, bibliotecă, săli de conferinţe, cantină, locuinţe de serviciu, camere pentru oaspeţi, local pentru tineri şi centru fitness. Proiectul ar trebui să fie finalizat anul acesta, iar construcţia se preconizează că va fi demarată până sfârşitul anului.

iohannis-moschee-2

Primăria Sectorului 1 a eliberat, în data de 11 aprilie 2016, certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din România intenţionează să o construiască pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30.  Tot Primăria sectorului 1 a condiţionat eliberarea autorizaţiei de construire pentru lăcaşul de cult de aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal. Acest lucru s-a întâmplat la începutul anului trecut, când Muftiatul Cultului Musulman din România a depus la Primăria Sectorului 1, documentele necesare pentru eliberarea unui certificat de urbanism.

Citeste mai mult: adev.ro/oq79dj

Așadar, degeaba s-a dat peste cap Cătălin Berenghi și prietenii lui ca să blocheze acest proiect deoarece interesele sunt prea mari pentru ca opinia a 18 milioane de români să conteze! Politica e curvă și mulți pești trăiesc în partidele politice! Ce putem face? Dacă într-o zi o să putem, nu ne rămâne decât să îi castrăm pe toți, ca să nu ne mai fie frică că ne-o trag pe la spate! Părerea mea!

Adrian Albu

moschee buc 1

moschee buc 2

moschee buc 3

moschee buc 4

moschee buc 5

Comunicat de presă CĂTĂLIN BERENGHI

ROMANIA ARE LEGI PE CARE LE RESPECTAM, DOMNILOR KLAUS IOHANNIS SI VICTOR PONTA!!!!!

IN URMA COMUNICATULUI DE PRESA DE PE SITE-UL TURC, MA VAD OBLIGAT SA REACTIONEZ SI SA CLARIFIC LUCRURILE.
http://www.tdvcamiler.com/index.php/2017/01/31/romanya-bukres-camii/

Doresc sa anunt pe acesta cale, autoritatile turce, in frunte cu Presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, ca pe rolul Curtii de Apel Bucuresti exista un proces in curs, care momentan pana la finalizare presupune; Stoparea tuturor demersurilor administrative pentru obtinerea autorizatiilor de constructie si stoparea inceperii constructiei moscheii.
ASADAR, MOMENTAN IN BUCURESTI – ROMANIA NU SE CONSTRUIESTE NICIO MOSCHEE!!!!!

ACUM INCEP SA INTELEG REACTIA JUDECATOAREI DIN PROCESUL NOSTRU, CARE LA ULTIMUL TERMEN MAI AVEA PUTIN SI DADEA CU NOI DE PERETI ( Sustin acesta declaratie pentru ca acesta este adevarul).

SE FAC PRESIUNI POLITICE IAR DOSAR NU A PUTUT FI INCHIS ASA CUM DOREAU ANUMITE PERSOANE CU FUNCTII INALTE IN STAT.

JUSTITIA ESTE OARBA, NU JUDECA DUPA CULOARE POLITICA SI INTERESE PERSONALE!!!!

Catalin Ioan Berenghi


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Credeai că nu se mai face MEGA MOSCHEEA în București? Țeapă! Turcii au DEZVĂLUIT astăzi cum va arăta… GALERIE FOTO

 1. să se facă atunci, dom’le și un mega Buddha și un mega papă ori ceva acolo. să fie ecumenism, frate. Allah e mare. Doamne ajută.l. Amin.

 2. Un ostas al lui Iancu // 19 mai 2017 at 20:19 // Răspunde

  Daca vin in tara lui Vlad Tepes i-si cauta pieirea cu lumanarea! Islamul va dispare!

 3. Si daca o sa se faca o sa se surpe, pentru este sub blestem, de la Stefan cel Mare incoace. Dar n-o sa se faca, nu ingaduie nici Brancovenii. Ca sa nu mai zic de Maica Domnului.

 4. Pana se va face moscheea (daca se va face) se va desface (sigur) Turcia… In mai multe bucati… E deja un lucru hotarat de marile puteri si, in acest sens, se fac de pe acum repozitionari diplomatice in culise fata de greci, kurzi si armeni… Dictatorul Erdogan din pura inconstienta si sete nestavilita de putere, fara sa vrea, a facut jocul noii ordini si a grabit incredibil de mult procesul de disolutie al statului turc. Intotdeauna dictatorii, presa si populatia afla ultimii ca au infaptuit cu mana lor tot ce li s-a pus la cale de catre altii…

  Ma mir ca pe Erdogan, in galopanta lui nebunie dictatoriala de a distruge statul turc pentru a reinfiinta abominabilul „imperiu otoman”, il preocupa mai mult planurile arhitecturale ale potentialei moschei de la Bucuresti… In loc de asta ar trebui sa-l preocupe facutul bagajelor pentru Asia si salvarea a ce se mai poate din Turcia, in virtutea faptului ca nu peste mult timp va fi silit sa paraseasca pentru totdeauna, la propriu, cu lutul in fund, alaturi de turcii lui Constantinopolul si imprejurimile…

 5. vlad tepes // 20 mai 2017 at 11:42 // Răspunde

  Fara moschei in Romania! Iar daca se construiesc astfel de blestematii fara voia poporului, atunci trebuie daramate inainte de a fi terminate! Ar fi un sacrilegiu, pt jertfa de sange a strabunilor nostri! S-ar zvarcoli in morminte inaintasii nostri, vazand cum urmasii lor „dau bairam”, pe aceste pamanturi stropite cu sangele lor!

 6. ionuc mora // 20 mai 2017 at 17:41 // Răspunde

  Opera lui ponta si Iohanis???Nu cumva nastase si ponta?

 7. Cum îl putem ajuta pe Cătălin: // 21 mai 2017 at 14:55 // Răspunde

  Cum ne putem de fapt ajuta pe noi ca popor creştin ortodox intr-un procent de peste 85%?
  Iată cum.
  *
  Facem fiecare o scrisoare către Curtea de Apel Bucureşti pe care o intitulăm: „Cerere de intervenţie accesorie”.
  În ea scriem:
  – datele personale + nr telefon.
  – motivele personale pentru care nu dorim construirea Mega Moscheii.
  *
  La sfârşit scriem următoarea menţiune:
  „Doresc ca d-l Berenghi Ioan Cătălin să mă reprezinte în acest proces”.
  *
  Acesta este gestul pe care-l putem face fiecare şi care nu ne costă decât circa 7 lei pentru a trimite o scrisoare recomandată pe adresa menţionată.
  *
  Mai există, din partea noastră a celor din MFD şi un plan B, in caz de eşec, plan pe care-l vom discuta în primul rând cu Catalin Ioan Berenghi şi apoi îl vom vota în Adunarea Generală a MFD din 29 Mai 2017.
  *
  Până atunci…să mergem la Poştă şi să ne servim ţara.
  Adresa pe care trebuie sa o treceti pe plic:
  Curtea de Apel Bucuresti
  Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
  Cod postal 050091
  Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
  Dosar 2315/2/2016″

  sursa:
  https://meritocratia.ro/2017/05/mesaj-de-la-meritocrat/

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*