Noutăți

Credeai că nu se mai face MEGA MOSCHEEA în București? Țeapă! Turcii au DEZVĂLUIT astăzi cum va arăta… GALERIE FOTO

 •  
 •  
 •  

Ponta Turcitul și Iohannis Eunucul trebuie să fie foarte mulțumiți de ei, acum cânt Autoritatea religioasă din Turcia a făcut publice primele imagini cu viitoarea Moschee din București. Promotori pe față ai acestui proiect care ar urma să se ridice în inima Bucureștiului, sfidând un întreg popor, Ponta, Iohannis și mulți alți politicieni de două parale pun umărul la islamizarea României și a Europei.

Alături de ei, Patriarhia Română – aia care, chipurile, slujește viața spirituală a românilor, e de acord și ea cu proiectul, cu condiția să primească în schimb un os de ros la Istambul – niscaiva locuri de cazare pentru pelerini.

Și uite așa, clasa politică românească, după ce a furat, distrus și vândut pe nimic România, o să le bage românilor pe gât și o mega-moschee în centrul Bucureștiului. De ce poate să facă asta? Pentru că românul este prost; atât de prost că se simte mirosul prostiei de la Ankara!

ponta-caricatura

Dar iată ce ne spune Adevărul.ro despre asta:

Proiectul a fost postat pe site-ul autorităţilor afacerilor religioase din Turcia. Moscheea se va construi în centrul Bucurestiului şi va avea o capacitate de 1.500 de locuri, potrivit  fundaţiei turce Diyanet, care adaugă că proiectul nu a fost finalizat încă

Moscheea şi complexul care o înconjoară vor fi formate din: salon multifuncţional, bibliotecă, săli de conferinţe, cantină, locuinţe de serviciu, camere pentru oaspeţi, local pentru tineri şi centru fitness. Proiectul ar trebui să fie finalizat anul acesta, iar construcţia se preconizează că va fi demarată până sfârşitul anului.

iohannis-moschee-2

Primăria Sectorului 1 a eliberat, în data de 11 aprilie 2016, certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din România intenţionează să o construiască pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30.  Tot Primăria sectorului 1 a condiţionat eliberarea autorizaţiei de construire pentru lăcaşul de cult de aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal. Acest lucru s-a întâmplat la începutul anului trecut, când Muftiatul Cultului Musulman din România a depus la Primăria Sectorului 1, documentele necesare pentru eliberarea unui certificat de urbanism.

Citeste mai mult: adev.ro/oq79dj

Așadar, degeaba s-a dat peste cap Cătălin Berenghi și prietenii lui ca să blocheze acest proiect deoarece interesele sunt prea mari pentru ca opinia a 18 milioane de români să conteze! Politica e curvă și mulți pești trăiesc în partidele politice! Ce putem face? Dacă într-o zi o să putem, nu ne rămâne decât să îi castrăm pe toți, ca să nu ne mai fie frică că ne-o trag pe la spate! Părerea mea!

Adrian Albu

moschee buc 1

moschee buc 2

moschee buc 3

moschee buc 4

moschee buc 5

Comunicat de presă CĂTĂLIN BERENGHI

ROMANIA ARE LEGI PE CARE LE RESPECTAM, DOMNILOR KLAUS IOHANNIS SI VICTOR PONTA!!!!!

IN URMA COMUNICATULUI DE PRESA DE PE SITE-UL TURC, MA VAD OBLIGAT SA REACTIONEZ SI SA CLARIFIC LUCRURILE.
http://www.tdvcamiler.com/index.php/2017/01/31/romanya-bukres-camii/

Doresc sa anunt pe acesta cale, autoritatile turce, in frunte cu Presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, ca pe rolul Curtii de Apel Bucuresti exista un proces in curs, care momentan pana la finalizare presupune; Stoparea tuturor demersurilor administrative pentru obtinerea autorizatiilor de constructie si stoparea inceperii constructiei moscheii.
ASADAR, MOMENTAN IN BUCURESTI – ROMANIA NU SE CONSTRUIESTE NICIO MOSCHEE!!!!!

ACUM INCEP SA INTELEG REACTIA JUDECATOAREI DIN PROCESUL NOSTRU, CARE LA ULTIMUL TERMEN MAI AVEA PUTIN SI DADEA CU NOI DE PERETI ( Sustin acesta declaratie pentru ca acesta este adevarul).

SE FAC PRESIUNI POLITICE IAR DOSAR NU A PUTUT FI INCHIS ASA CUM DOREAU ANUMITE PERSOANE CU FUNCTII INALTE IN STAT.

JUSTITIA ESTE OARBA, NU JUDECA DUPA CULOARE POLITICA SI INTERESE PERSONALE!!!!

Catalin Ioan Berenghi


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

16 Comments on Credeai că nu se mai face MEGA MOSCHEEA în București? Țeapă! Turcii au DEZVĂLUIT astăzi cum va arăta… GALERIE FOTO

 1. să se facă atunci, dom’le și un mega Buddha și un mega papă ori ceva acolo. să fie ecumenism, frate. Allah e mare. Doamne ajută.l. Amin.

 2. Un ostas al lui Iancu // 19 mai 2017 at 20:19 // Răspunde

  Daca vin in tara lui Vlad Tepes i-si cauta pieirea cu lumanarea! Islamul va dispare!

 3. Si daca o sa se faca o sa se surpe, pentru este sub blestem, de la Stefan cel Mare incoace. Dar n-o sa se faca, nu ingaduie nici Brancovenii. Ca sa nu mai zic de Maica Domnului.

 4. Pana se va face moscheea (daca se va face) se va desface (sigur) Turcia… In mai multe bucati… E deja un lucru hotarat de marile puteri si, in acest sens, se fac de pe acum repozitionari diplomatice in culise fata de greci, kurzi si armeni… Dictatorul Erdogan din pura inconstienta si sete nestavilita de putere, fara sa vrea, a facut jocul noii ordini si a grabit incredibil de mult procesul de disolutie al statului turc. Intotdeauna dictatorii, presa si populatia afla ultimii ca au infaptuit cu mana lor tot ce li s-a pus la cale de catre altii…

  Ma mir ca pe Erdogan, in galopanta lui nebunie dictatoriala de a distruge statul turc pentru a reinfiinta abominabilul „imperiu otoman”, il preocupa mai mult planurile arhitecturale ale potentialei moschei de la Bucuresti… In loc de asta ar trebui sa-l preocupe facutul bagajelor pentru Asia si salvarea a ce se mai poate din Turcia, in virtutea faptului ca nu peste mult timp va fi silit sa paraseasca pentru totdeauna, la propriu, cu lutul in fund, alaturi de turcii lui Constantinopolul si imprejurimile…

 5. vlad tepes // 20 mai 2017 at 11:42 // Răspunde

  Fara moschei in Romania! Iar daca se construiesc astfel de blestematii fara voia poporului, atunci trebuie daramate inainte de a fi terminate! Ar fi un sacrilegiu, pt jertfa de sange a strabunilor nostri! S-ar zvarcoli in morminte inaintasii nostri, vazand cum urmasii lor „dau bairam”, pe aceste pamanturi stropite cu sangele lor!

 6. ionuc mora // 20 mai 2017 at 17:41 // Răspunde

  Opera lui ponta si Iohanis???Nu cumva nastase si ponta?

 7. Cum îl putem ajuta pe Cătălin: // 21 mai 2017 at 14:55 // Răspunde

  Cum ne putem de fapt ajuta pe noi ca popor creştin ortodox intr-un procent de peste 85%?
  Iată cum.
  *
  Facem fiecare o scrisoare către Curtea de Apel Bucureşti pe care o intitulăm: „Cerere de intervenţie accesorie”.
  În ea scriem:
  – datele personale + nr telefon.
  – motivele personale pentru care nu dorim construirea Mega Moscheii.
  *
  La sfârşit scriem următoarea menţiune:
  „Doresc ca d-l Berenghi Ioan Cătălin să mă reprezinte în acest proces”.
  *
  Acesta este gestul pe care-l putem face fiecare şi care nu ne costă decât circa 7 lei pentru a trimite o scrisoare recomandată pe adresa menţionată.
  *
  Mai există, din partea noastră a celor din MFD şi un plan B, in caz de eşec, plan pe care-l vom discuta în primul rând cu Catalin Ioan Berenghi şi apoi îl vom vota în Adunarea Generală a MFD din 29 Mai 2017.
  *
  Până atunci…să mergem la Poştă şi să ne servim ţara.
  Adresa pe care trebuie sa o treceti pe plic:
  Curtea de Apel Bucuresti
  Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
  Cod postal 050091
  Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
  Dosar 2315/2/2016″

  sursa:
  https://meritocratia.ro/2017/05/mesaj-de-la-meritocrat/

 8. romanii sunt atat de retardati incat nici nu constientizeaza ce vorbesc. Poate nu sunteti constienti, dar Allah inseamna Dumnezeu in limba lor. Musulmanii crestini il numesc tot Allah, pentru ca asta e limba lor. Muhammad este doar un profet, ca si Iisus. In adevaratul sens al credintei crestinii sunt nascuti musulmani, deoarece nu il considera pe Iisus ca fiind Dumnezeu/Allah. Oamenii sunt atat de prosti si usor de prostit, incat nu constientizeaza ca traiesc in prostie. Faptul ca il consideri pe Dumnezeu/Allah ca fiind creatorul nostru inseamna ca esti musulman. Ideologia crestinismului si a celorlaltor religii similare este ca Iisus este Dumnezeu reincarnat, insa toti cunosc in acelasi timp ca Iisus era doar un profet ce se ruga la Dumnezeu/Allah („God, why have you forsaken me?” – Iisus). Islam inseamna „submission to God/Allah” adica actiunea de a il preaslavi pe creator, iar muslim (musulman) inseamna slujitor al lui Dumnezeu, cel ce preaslaveste. Astfel toti oamenii se nasc musulmani. NU CREDE SI CERCETEAZA! Nu te mai lasa influentat de prostie, serios!

  • Argumentația ta e spoială mincinoasă. Sf. Ap. Pavel numește toate celelalte idei religioase demoni. Până să ajungem la polemici religioase serioase, ascultă-ți propriul sfat și ”cercetează” pur logic și rațional urmatoarea ipoteză : pot doua dogme (învățături) diferite și chiar opuse să fie de aceeași sorginte? — clar , NU. În consecință ortodoxismul si islamismul nu pot fii aceeași credință prin insăși învățăturile lor opuse. Se pare ca ideile tale admit varianta pagână a islamismului și blasfemiază împotriva Domnului și Dumnezeului nostru și Singurului și Adevăratului Dumnezeu. Vezi sunt iraționale și apoi mincinoase ideie tale, dacă ți-ai venii în fire singur le-ai pune pe foc ca să nu existe asemenea monstrozități și ai învăța împotriva lor și le-ai urâ agonisind Milă, Adevăr și Binecuvântare pentru că n-ai știut și tu. Nu fii împotrivitor ca să nu ajungi in iad (lucru care nu voiește nimeni să ți se întample, decât diavolul care te îndeamna să nu asculți rațiunea dreapta) , caci asta este soarta celor cel batjocoresc pe Domnul si nu se întorc de la asemenea sminteli.

   • Autocorecție ”ce-L batjocoresc” scz pt. alte eventuale greșeli, am scris in grabă
    PS dacă nu ești ortodox te poți Boteza oricând și să vii la Adevar și Viață !!!

 9. Destul de multa ura pentru niste naivi.
  Si crestinismul si mahomedanismul sunt facatura evreiasca.
  Cata vreme va veti ruga si pupa la istoria poporului iudeu si ai ei urmasi invrajbindu-va intre voi, doar evreii sunt cei mai castigati.
  Doar cand popii vor cinsti istoria acestui neam avand-o in scripturi si in rugaciuni, atunci cand sfintii precrestini ai acestui pamant si osemintele lor vor inlocui evreul tintuit pe cruce, abia atunci acest neam viteaz va putea ridica ochii din necunoastere.
  Biserica crestina ori moschee musulmana = Sinagoga !

  • Te exprimi in necunostinta de cauza. Cine comunica se si comunica pe sine, si isi vadeste nivelul de cunostiinte prin informatiile pe care le emite. Te aflii in eroare, ceea ce tu afirmi e aberant si absurd. Esti ignorant si superficial. Iudaismul este religia evreilor, iar textul lor sacru e diferit de Vechiu Testament al crestinismului prin nuante ce convin lor in sensul profetiilor mesianice; deci ar fii in contadictie cu crestinismul ortodox (Noul Ierusalim) si pretisul crestinism al celorlate confesiuni catolica si varietatiile protestantismului. Mai mult decat atat nu recunoaste Noul Testament si e in conflict cu persoana Iisus Hristos, nu are cum sa aiba vreun avantaj banesc sau de alta natura de la crstinism. Islamismul apare in lumea araba prin sec. VII si se aflain conflict dur istoric si actual manifestat prin razboaie. N-au cum sa aiba un avantaj de la islamisti :))) esti schiar amuzant. Singura legatura intre evrei si arabi este ca sunt popoare seminte, se trag din Avraam

  • Fii lui Avraam sunt Ismail (tatal popoarelor arabe) si Isaac din care se naste Iacob (Israel) care care ca fii parintii celor 12 triburi care vor forma poporul evreu. Profetia facuta celor doi frati e urmatoarea: ambele vor fii popoare puternice si numeroase dar se vor razboii. Legatura intre iudaism si crestinism este pur geografica , de acolo sunt Sfintii Apostoli si de acolo s-a raspandint dreapta credinta. Iudaismul e inschis , evreiesc; crestinismul e universal. Deci evreii nu au niciun avantaj nici instoric (nici actual), nici de doctrina, nici socilogic,nici banesc de la crstinism sau de la islamism. Cine o fii culegator de informatii arbitrar si naiv?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii