AIM radionica curs online

Noutăți

Creativitatea: evadarea spre o nouă dimensiune a conștiinței

Cu toții am experimentat măcar o dată în viața starea de maximă claritate mentală și creativitate. Senzația de coerență și vibrații intense care aduc cu ele revelații, soluții geniale și idei care par să facă parte dintr-un alt plan al conștiinței. Și chiar așa este. Acea explozie de forță creatoare își are rădăcinile într-o sursă aflată dincolo de mintea conștientă, nefiind limitată nici de timp, nici de spațiu.

De la blocaje la idei geniale

În mod obișnuit, creierul nostru funcționează ca într-o cutie, setat în anumiți parametri și crezuri limitative. Mai mult sau mai puțin, majoritatea oamenilor se agață de structurile mentale cu care sunt obișnuiți și preferă să rămână blocați în vechile idei decât să experimenteze noi și noi posibilități de expansiune a conștiinței, posibilități care presupun adesea disconfort, destabilizarea vechilor structuri, teamă de necunoscut și schimbare. În același timp, mulți oameni sunt atrași de experimentarea stărilor de vârf în care creativitatea și energiile care produc plăcere sunt la cote maxime. Din păcate, orientarea către droguri, bani, prestigiu, sex sau jocuri de noroc conduce la dezvoltarea unor dependențe nocive care nu doar că blochează accesul la planurile superioare de conștiință, ci epuizează și energia vitală.

Una dintre caracteristicile experiențelor de vârf este că ele se produc pe fondul relaxării profunde și creează o stare de euforie, împlinire și realizare deplină. Cercetătorii care studiează fenomenul au observat că în aceste momente de maximă creativitate creierul funcționează în cu totul alți parametri decât în mod obișnuit, fiind înregistrate fluxuri intense de energie și modificări concrete asupra activității electrice și neurochimice a creierului. Aprofundarea cercetătorilor au scos la suprafață producerea unui fenomen și mai interesant. Anume, în timpul experimentării stărilor profunde de creativitate are loc o transformare propriu-zisă a structurii creierului, adică apar noi conexiuni neuronale.

“Cercetările moderne asupra conștiinței ne dezvăluie că spiritul nostru nu este îngrădit de niciun fel de limite reale ori absolute. Dimpotrivă, suntem parte integrantă a unui câmp infinit de conștiință care cuprinde tot ce există – întinzându-se dincolo de barierele timpului și spațiului, spre dimensiuni neexplorate încă.” (Dr. Stanilav Grof, “The Holotropic Brain”)

image 1(1)

Conexiunea cu subconștientul: poarta către absolut

Imaginează-ți că descoperi o modalitate prin care poți accesa acest plan superior de conștiință ori de câte ori ai nevoie. Ca și cum ai putea evada din cotidian în cel mai misterios și plin de posibilități loc. Imaginează-ți că în această stare deplină de receptivitate și conexiune cu mintea superioară, afli răspunsuri la cele mai importante întrebări care te frământă, găsești soluții la probleme imposibile, te vindeci singur de anumite boli, dizolvi ideile învechite care te blochează, concretizezi obiective care ți se par intangibile, îți vin idei absolut geniale în ceea ce lucrezi, te simți însuflețit de energii stimulante și plăcute, imaginația ți se îmbogățește și capeți înțelegeri noi care te ajută să te dezvolți mental și spiritual.

Datorită eforturilor oamenilor de știință, acum aceste stări creatoare de vârf pot fi reproduse cu ajutorul dispozitivelor de stimulare mentală cu lumină și sunet. Studiile arată că acest gen de stimulare cerebrală amplifică și intensifică impulsurile electrice și fluxurile energetice de la nivelul creierului, producând fluctuații care dau naștere stărilor de maximă coerență, luciditate și creativitate. Frecvențele emise de către dispozitivele de stimulare mentală prin intermediul flashurilor de lumină și a sunetelor induc vibrații noi care determină creierul să funcționeze la cel mai înalt nivel, stare pe care nu reușim să o atingem în viața de zi cu zi decât în mod excepțional. Deși starea de fond experimentată în timpul stimulării mentale este una de relaxare profundă și calm deplin, activitatea creierului se intensifică, producându-se adevărate valuri de energie creatoare și înțelegere. Acestea sunt chiar stările pe care înțelepții le numesc iluminare sau trezire spirituală.

Tehnologia pentru amplificarea creativității disponibilă și în România

Un astfel de dispozitiv pentru stimulare mentală este Mind Synergy, pus la dispoziție în România de către echipa de cercetare AimGroup. Pentru că toate experiențele mentale și spirituale de vârf sunt strict legate de anumite modificări fiziologice care au loc la nivelul creierului, este ușor de înțeles cum te poate ajuta o tehnologie pentru modelarea undelor cerebrale. Numeroase dovezi și experiențe semnalate de sute de indivizi arată că tehnologiile pentru stimulare cererală declanșează adevărate fluxuri de energie, revelații și experiențe mistice. Specialiaștii numesc acest tip de dispozitive adevărate motoare de creativitate și trezire a formelor superioare de conștiință.

Mai multe informații despre beneficiile stimulărilor mentale cu ajutorului tehnologiei Mind Synergy disponbilă în România poți afla pe pagina: www.aimgroup.ro

Anca Ciobotaru


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii