Noutăți

CIA a făcut publice dosare secrete despre OZN-uri, cu fotografii și documente…

CIA a declasificat mai multe dosare pline de documente și fotografii cu OZN-uri a căror explicație rațională nu a fost încă găsită de agenții serviciului american.

Spre exemplu, conform documentelor eliberate, numai în anul 1952 au fost semnalate și verificate 100 fenomene OZN care nu au o explicație logică, ele fiind înregistrate în arhivele CIA cu titlul de fenomene inexplicabile: “Aproape 100 de mărturii credibile rămân inexplicabile în acest moment. Se recomandă ca monitorizarea CIA să continue. Se recomandă, totuși, ca rapoartele să nu ajungă la presă sau public, se notează în raport.

ozn

Totuși, spre dezamăgirea ufologilor din întreaga lume, cele 10 documente declasificate, a căror publicare coincide cu relansarea serialului Dosarele X, nu conțin nicio informație legată de nave spațiale prăbușite, răpiri, sau întâlniri cu entități extraterestre.

ozn2

Potrivit purtătorului de cuvânt de la CIA, organizația crede că oamenii vor găsi informațiile publicate extrem de interesante, demne de episoade pentru agentul Fox Mulder: ” Ne-am decis să dăm publicității câteva documente pe care atât scepticii cât și credincioșii fenomenului le vor găsi interesante. Veți găsi cinci documente care ar fi potrivite pentru agentul din Dosarele X Fox Mulder, dar și cinci documente potrivite pentru partenerul său sceptic, agentul Dana Scully

Adepții teoriei conspirației cred că decizia CIA de a elibera acum aceste documente nu coincide cu apariția noului serial Dosarele X, ci mai degrabă cu o încercare de pregătire a publicului pentru dezvăluiri ulterioare.

“Se pare că CIA a folosit renașterea francizei X -Files pentru a reaminti oamenilor faptul că agenția are angajați care se ocupă de investigarea acestor cazuri”, declară Stephen Bassett, Director executiv la Paradigm Research Group, organizație care militează în această perioadă la Casa Albă pentru ca guvernul Statelor Unite să admită faptul că extratereștrii există.

sursa: independent.co.uk

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on CIA a făcut publice dosare secrete despre OZN-uri, cu fotografii și documente…

 1. E o exagerare,aşa cum se fac şi tot felul de dezimformări pe diverse teme . Iar faptul de a fi sancţionat că-ţi sărbătoreşti sărbatorile de crăciun în familie sau alături de prieteni E O EDEZIMFORMARE !

 2. Dezinformare prin intermediul

 3. Ba,politai!Eu nu inteleg de ce nu vine E.T.-ul ala la mine sa intrebe;,,Frate,ala ca maru”,din ala ca copacu’,ai bun de mincat?-Da frate E.T.,ai bun!Trebuie sa mearga la ,,alti”sa primeasca raspunsul;,,no comment!nu te cunosc cetatene E.T.”!?

 4. cetățeanul tulburat // 29 ianuarie 2016 at 15:25 // Răspunde

  Daniel, vezi că s-a declasificat incidentul Roswell 1947…Sunt poze… cu tot ce trebuie.
  Apoi în 53 s-a făcut un tratat cu The Greys, adică cei gri…În care s-a stabilit: ne dați tehnologie, iar voi răpiți oameni să vă faceți experimentele pe care le doriți!
  Interesantă chestia, practic alienii puteau răpi pe oricine oricând fără vreun tratat…

 5. …nici eu nu inteleg cetatene!Sau timpit?Puteau pur si simplu sa le ia tehnologia si sa ai expedieze cu un sut acolo…de unde au venit.Asta,daca iar fi simtit slabi,dispusi sa negocieze.

 6. Ba tulburatule. Nu trebe nici un acord. Extraterestrii nu exista. Sunt demoni. Ei vor sa distraga atentia si sa pacaleasca. Asta e baza: omu sa fie distrat. Toate rapirile s-au intamplat la oameni in cap (fiind hipnotizati de tv sau altele). Cand s-a trezit Gheorghe din bucuresti cu hainele lu Maria din Satu Mare, ei erau in transa si au fost condusi, s-au intalnit iar apoi au schimbat hainele. Nu aveau cum sa tina minte. ( este aceasi poveste: hipnoza, visurile lucide toate sunt contacte cu demoni) Asta doar ca sa apara povestea in ziar sa spele creiere de creduli. Ar trebui abordat subiectul acesta undeva. Prea multi inconstienti spera sa fie salvati de o rasa superioara. Sa nu munceasca, sa se plimbe cu ozn-ul toata ziua. No nii ma la ei.

 7. Constantin Movla // 31 ianuarie 2016 at 6:45 // Răspunde

  CIA nu precizeaza ca asa numita tehnologie OZN a fost dezvoltata de specialistii Nazisti ai Germaniei in cel de-al doile razboi mondial, iar la sfarsitul acestuia USA a intrat in posesia documentatiei tuturor acestor cercetari!!!! ……

 8. acuma recent pe data de 29 iunie 2019 in jur de ora 11:30-12.00 in Lapusel (maramures) am vazut un “zepellin”(ozn) de culoare alba ce stationa linga un stilp de curent. poate mi sa parut mie pt ca eram in trecere cu masina si nu am avut timp sa il vad bine decit aprox 2 min.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii