Noutăți

Cel mai înălțător discurs de Ziua Națională a fost ținut la Târgu Mureș. Autorul său? Un demn “ostaș” în vârstă de… patru ani! VIDEO

La manifestările ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale a României care au avut loc la Târgu Mureș, cel care a ieșit în evidență prin discursul său n-a fost vreun politician sau vreun înalt slujbaș al statului, ci un băiețel de doar patru ani, pe nume Adrian. Un vrednic ostaș în miniatură! Complet echipat pentru parada militară, micuțul apărător al patriei a ținut, cu însuflețire, un discurs preluat dintr-un film patriotic.

Materialul video de mai jos a fost realizat de către Radio România Târgu Mureș. După ce a ținut marțialul și emoționantul său discurs, soldatul în miniatură a intonat imnul țării cu glas energic, bărbătesc. O lecție pentru întreaga hipsterime efeminată!

Privindu-l pe micuțul Adrian, ce s-a trezit dis-de-dimineață și s-a deplasat, alături de familie, din satul său până în municipiul Târgu Mureș, pentru a fi prezent la manifestările de la 1 decembrie, îți dai seama că țara asta mai are o șansă. Că salvarea nu va veni de la actuala clasă politică – care am văzut deja ce poate, și nici de undeva de dincolo de hotare.

Dacă, într-o bună zi, țara noastră se va ridica cu demnitate spre a-și face auzită vocea în Europa și a impune respectul care i se cuvine acestui vechi popor, acest lucru se va petrece numai datorită acestor copii minunați și a familiilor care-i călăuzesc pe cărările binelui și frumosului. Șansa României și a noastră, a tuturor, este ca dintre ei să se ridice românii aceia adevărați, care vor avea energia și iscusința de a făuri viitorul pe care ni-l dorim cu toții. La ei ne e nădejdea!

Nouă, viitorul și trecutul ne impun să păstrăm cu sfințenie moștenirea spirituală și materială pe care, la rândul nostru, am primit-o de la înaintași. Și să o transmitem intactă, mai departe! Probabil că orice bărbat iubitor de Țară și-ar dori să fie tatăl unui asemenea băiețel. Poate că, în România de mâine, acest copilaș cu alură de ostaș  va călca pe urmele marilor patrioți ai neamului nostru.

Autor: Tomi Tohăneanu

Sursă: www.radiomures.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii