Noutăți

Cei mai prolifici inventatori din istoria omenirii

Shunpei Yamazaki este considerat cel mai prolific inventator din lume. La vârsta de 29 de ani avea doar 30 de invenții, dar după aceea a scos invențiile pe bandă rulantă. Shunpei a obținut doctoratul în 1971 de la Universitatea Doshisha din Japonia, iar datorită invențiilor sale a primit mai multe premii internaționale și a fost inclus în Guinness World Records. Acesta se poate mândri cu un număr total de 5192 brevete, devenind astfel cel mai prolific inventator din lume. Tranzistorii subțiri, celulele solare, memoria flash, afișajele cu cristale lichide și diodele organice de lumină sunt câteva dintre invențiile lui Shunpei.

Kia Silver Brook este considerat al doilea cel mai prolific inventator, după Shunpei Yamazaki. Kia Silver Brook este un inventator, un om de știință și un antreprenor australian. La vârsta de 16 ani a renunțat la școală și a decis să-și dedice timpul studiind de unul singur doar în domeniul IT, domeniul care îl pasiona. În prezent, deține mai multe companii care dezvoltă o varietate de servicii și bunuri care includ producții video și audio, imprimarea digitală, dispozitivele MEMS, ecrane cu cristale lichide (LCD) și sisteme de analiză genetică. Avea în anul 2017 un număr total de 4.745 de brevete.

Lowell L Wood, Jr este un astrofizician american care se poate mândri cu faptul că are în portofoliu 1728 de brevete de invenție. Lowell oferă în prezent consultanță lui Bill Gates și fundației sale (Fundația Bill & Melinda Gates) cu privire la programele globale de vaccinare.

Thomas Edison este printre cei mai mari inventatori și cel mai cunoscut dintre inventatorii prolifici la nivel mondial. S-a născut la 11 februarie 1847 și a dezvoltat diferite dispozitive care au influențat dezvoltarea lumii, precum fonograful sau becul electric. Edison a fost printre inventatorii care au folosit principiul producției în masă și al proceselor pe scară largă al invențiilor sale. Este considerat primul care a creat un laborator de cercetare industrial. Edison a deținut în total 1.093 brevete în SUA și alte câteva în Franța, Marea Britanie și Germania.

sursa: https://www.worldatlas.com/articles/the-world-s-most-prolific-inventors.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Cei mai prolifici inventatori din istoria omenirii

  1. Dar Tesla? Incercati sa traiti fara inventiile lui Tesla.

  2. cetățeanul tulburat // 16 iunie 2018 at 5:55 // Răspunde

    Edison a fost un mare bandit, dacă nu făcea front comun cu JP Morgan, Tesla îl surclasa… și banditul ar fi fost azi un anonim… invențiile lui Tesla sunt puse în aplicație cu succes la Area 51 și S4. Oricum de invenția lui Tesla ne folosim în prezent Curentul Alternativ, mult mai eficient decât curentul continuu al lui edison. Tesla a fost șantajat de edison ca să rămână el în față. Tesla inventase transmiterea curentului electric prin aer adică Wireless pentru toată planeta ca omenirea să nu fie sclavii facturilor curentului prin cablu. În anii ’20 inventase un automobil cu care se plimbare prin toată America motorul consumând aerul din jurul lui, lumea începea să fie uimită și începea să pună întrebări de ce le-ar mai trebui motoare diesel! Tesla este inventatorul mankind! Toate invențiile lui stau sub pază 24/7 și cu glonț pe țeavă. Restul invențiilor sunt can-can, de fapt cu toții suntem prizonierii acestei planete fiind ținuți în minciună de Deep State.

  3. Ce cauta un sarlatan ca Edison in aceasta lista! 90% din inventiile sale sunt furate de la altii, ca Tesla dupa cum se mentiona anterior!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii