Noutăți

Ce capcană i-a întins un român unui arab din Iași care vrea să aducă mii de “refugiați” în România. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Site-ul CunoasteLumea.ro a publicat în ultimii doi ani mai multe articole avertisment cu privire la pericolul colonizării României cu “refugiați” sirieni (majoritatea fiind, în realitate, migranți economici din vreo 10 țări africane și arabe, printre ei mulți islamiști radicali), ca plan al destructurării generale a Europei, din punct de vedere etnic și cultural. Acest plan e vechi, de pe la începutul secolului XX, și este cunoscut sub numele de Planul Kalergi…

Acest plan se aplică de mai multe decenii în țările occidentale – Germania, Franța, Marea Britanie și alte țări aducând deja pe teritoriile lor, în ultimii 40 de ani, în total, zeci de milioane de imigranți musulmani. Datorită intrării târzii în UE, țările din centrul și Estul Europei au scăpat până acum de acest tip modern de “multiculturalism” al cărui scop este metisarea populației europene cu arabi și africani… Doar că acum suntem pe lista acestor păpușari și, sub pretextul umanismului, se încearcă, mai ales cu ajutorul rețelei de ONG-uri finanțate de SOROS, să se creeze breșe pentru colonizarea musulmană a țărilor noastre

Și dacă în Ungaria, Polonia sau Slovacia, există o conducere responsabilă, care se opune  acestei acțiuni de tip neomarxist, conducătorii noștri se fac că plouă și mimează o opoziție doar pentru impresia artistică față de cetățenii români. Discret, însă, crearea centrelor de primire și manevrele de aducere a imigranților se desfășoară nestingherite. Nestingherite de autorități! Pentru că avem totuși de strajă mai mulți activiști patrioți care, cu riscuri semnificative, se iau de piept cu autoritățile și cu cei care lucrează în spiritul filozofiei lui George Soros.

Astfel, cunoscutul deja Călin Gheorghe Mărincuș i-a întins o capcană unui musulman egiptean stabilit în Iași, medic ginecolog, care își petrece timpul liber alături de Ana Ludușan, președinta ONG-ului – Liga Apararii Drepturilor Omului (cu parfum de George Soros) –  și care, împreună, vor să aducă în mai multe orașe din țară mii de imigranți musulmani. Planul lor a fost făcut public într-un mod original, prin întinderea unei capcane lui Alex Mohamed Daoud.

Acesta este cuplul de luptători pentru dreptul imigranților… de a coloniza România:

ladodaoud

Iată înregistrarea video și audio:

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

14 Comments on Ce capcană i-a întins un român unui arab din Iași care vrea să aducă mii de “refugiați” în România. VIDEO

 1. egipteanul este din Iasi!!!
  a facut facultatea in Iasi, locuieste in Iasi, lucreaza in Iasi!

  • Nu inteleg // 28 iulie 2017 at 8:11 // Răspunde

   Si ce daca e din Iasi? Conteaza ce intentii are! Teroristii musulmani din tarile arabe sunt fiii sau nepotii imigrantilor de acum cateva decenii = dovada ca musulmanii de fapt nu s-au integrat niciodata in tarile care i-au primit.

 2. CONSTITUTIA ROMANIEI ARTICOLUL 3 PUNCTUL 4 :Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

  • Sa-i spuna cineva si lui K.W.I., de articolul cu pricina, dar cred ca nu-l intereseaza, daca nu-i ordin de la frau merkel

  • Apreciez ca ati citit Constitutia pana la art. 3 alin. 4, dar sugestia mea ar fi sa continuati lectura (care va asigur, e foarte placuta), pana la art. 148 alin. 2, care prevede ca orice prevederi UE obligatorii se aplica cu prioritate fata de prevederile contrare din Constitutia Romaniei si alte legi interne.

 3. Karmapolice // 27 iulie 2017 at 22:48 // Răspunde

  Genial

 4. corneliunechifor // 27 iulie 2017 at 23:19 // Răspunde

  Respectarea CONSTITUȚIEI României . Cei care nu respectă litera LEGII sunt bolnavi.Au ”orbul găinilor”.Trebuiesc tratați ca atare.

 5. Buna ziua stimate doamne si stimati domni ,
  Locuiesc in Londra de aproape 3 ani si va spun cu mana pe suflet si cat se poate de CLAR SI RASPICAT , aceasta tara , UK , apartine deja asiaticilor , musulmanilor , ca sa fiu mai explicit…
  Peste tot in primarii ,banci , administratii locale , ghisee posta ( Royal Mail ) , gen ” Posta Romana ” , vezi doar astfel de figuri. Femeile musulmane au cate 5-6 chiar 8 copii , pe cand un englez de rand un maxim de 2-3 , iar alte familii europene cel mult 1-2 copii. Asadar , la un simplu calcul matematic de clasa a 4 a , in cateva decenii , ghici cine va fi populatia majoritara ? Pe strada , peste tot numai indieni , pakistanezi , arabi , musulmani de toate felurile , femei acoperite in totalitate , doar ochii se mai vad .Este trist … Europa, candva in continent frumos plin de viata , va deveni un desert musulmanizat DACA NU NE TREZIM PANA NU ESTE PREA TARZIU. Nu spun ca in anumite privinte nu ii respect pe musulmani pentru ca nu consuma alcool si sunt in general oameni cumsecade ,pasnici , dar imi este teama oarecum ca aceste actiuni ale lor de a parea cuminti si la locul lor ,nu este cumva ” LINISTEA DINAINTEA FURTUNII “… Din pacate , ei nu vor putea fi integrati in valorile europene deoarece au creierele spalate de propria lor viziune si credinta , asadar , in caz de CEVA… se vor sacrifica marea majoritate din ei * In the name of God … * si nu vor ezita sa se arunce in aer ,unul din ei , impreuna cu alti 100 de europeni din jur…
  Trebuie oprita cumva aceasta ” CUCERIRE SILENTIOASA… ” a noastra pana nu este prea tarziu…
  Nu imi doresc ca fiica mea , copiii nostrii sa ajunga sa le fie teama sa mai iasa pe strada , sa mearga la un film cu prietenii , etc… de teama ca vor fi batjocoriti la ei acasa , in tara lor.
  *EUROPA , TREZESTE-TE !!! *
  Nu imi vine sa cred cum Merkel poate fi atat de naiva !!! Aceste manifestatii in Europa au un singur scop meschin si asta stiu toti aceia care au un pic de cultura generala-politica…
  Noi , multimea (” prostimea”..) suntem manipulati de televiziune , mass media in general. Nu mai plecati urechile la ce vor televiziunile sa auziti , patroni de televiziuni cumparati de asiatici pe bani grei sa dezinformeze opinia publica.
  DOAMNE , UNDE ESTE EL VLAD TEPES SI TUDOR VLADIMIRESCU !!???
  Imi iubesc tara , am fost patriot de mic copil ,mi-a placut istoria REALA , nu mizeriile ce au aparut in ultimii ani in manualele de gimnaziu si liceu… Chiar daca am 30+ de ani , nu pot sta sa asist la * Macelul * asa zis ” religios ” ce va avea loc mai devreme sau mai tarziu daca Europa nu se trezeste ACUM LA REALITATE !!!

 6. Durneanu Florentina // 28 iulie 2017 at 15:28 // Răspunde

  Felicitari!

 7. @VLADTEPES……Cesa inteleg ca lumea araba ne cucereste cu ,,DORMITORUL”????Intra in o tara 2 si in 8 ani ajung sunt 10…..am intes bine?

 8. Iar in 30 de ani or sa fie ppe ppuutin 80

 9. Bravoo ,fereasca sfantul sa se infurie romanii ca vor fii ca lupii si nimeni nu va mai putea sa ai opreasca!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Sau sa scriem un citat de la Marasesti,,PE AICI NU SE TRECE”!!!!!poate spune ceva?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii