AIM radionica curs online

Noutăți

Cât de probabil e ca pandemia să ne lase fără internet?

În plină pandemie, petrecem mai mult timp acasă și, implicit, stăm mai mult pe internet, iar asta i-a îndemnat pe unii să creadă că vor exista probleme. Pentru a evita răspândirea virusului care a ucis deja peste 5.000 de persoane în toată lumea, autoritățile ne recomandă tuturor să stăm cât de mult putem în case.

Partea proastă în izolarea la domiciliu e că activitățile distractive sunt destul de limitate, așa că pierderea timpului pe internet este, pentru mulți, o soluție excelentă pentru plictiseală.

Potrivit Cloudfare, companie care oferă infrastructură pentru mult companii online la nivel global, cantitatea de trafic pe rețelele din toată a lumea a crescut odată cu răspândirea cazurilor de COVID-19.

În afara Chinei, cel mai mare trafic s-a înregistrat în țara cu al doilea cel mai mare număr de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. În statul italian, situația este destul de gravă: întreaga țară se află în carantină…

E clar că traficul crește și oamenii stau mai mult online decât înainte. Totuși, experții spun că nu avem motive să credem că vom avea probleme cu internetul cât suntem nevoiți să rămânem în izolare. Cloudfare spune că această creștere în trafic nu e nici pe departe la fel de mare ca acela care se înregistrază în timpul evenimentelor mari.

Citește mai mult: Playtech


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii