Noutăți

Cartofi “crescuți pe Marte” – vânduți în Anglia și SUA!

Compania de cartofi Albert Bartlett din Marea Britanie a semnat un contract cu Compania de filme Twentieth Century Fox și acum vând împreună… cartofi “crescuți pe planeta Marte”. Ideea este a celor de la Alberta Bartlett care au vrut să-și mediatizeze producția de cartofi ca fiind crescută precum în filmul american „Marțianul”.

Așadar, pentru cei care au văzut filmul mai sus menționat, nu li se mai pare o ciudățenie să vadă lângă galantarul de cartofi și un DVD al filmului! Mai ceva ca la cinematograf!

Surprizele nu se opresc aici. Cei care se ocupă de vânzare vin și cu un concurs, o șansă de a câștiga o excursie la una din renumitele facilități NASA, unde “vei fi pus la încercare în programul de formare a astronauților, pentru a afla dacă ai ingeniozitate, spirit și puterea de a supraviețui în spațiu!”

tout
Tipul de cartofi folosiți în această campanie este cel numit “Cocoș”! Au un gust unic de nucă untoasă. Sunt perfecți pentru copt, fierbere, zdrobire sau prăjire. Sunt recomandați a se consuma cu rosmarin și cu unt.

Albert Bartlett este o afacere de familie, cu 60 de ani de experiență în creșterea cartofilor în Marea Britanie. De la înființare și până în prezent au deschis reprezentanțe în SUA, Franța, Olanda și Canada.

the-martian-potatoes-advertisement-guerrilla-marketing-albert-bartlett-13foto credit: phelix808

the-martian-potatoes-advertisement-guerrilla-marketing-albert-bartlett-5imagine cu creșterea cartofilor în filmul Marțianul (foto credit: Twentieth Century Fox)

traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: boredpanda.com, albertbartlett.com, usscpromotions.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii