Noutăți

Când opulența nu are limite. “Conacul” de 1 miliard de dolari în care trăiește una dintre cele mai bogate familii din lume. Extravagant sau kitsch?

 •  
 •  
 •  

Cel mai bogat om din India, și al patrulea cel mai bogat din lume, Mukesh Ambani împreună cu soția sa și cu cei trei dintre copii s-au mutat în noua lor casă, un conac care a costat 1 miliard de dolari în Mumbai. Denumită Anitlla, după insula mitică, întreaga structură are o înălțime de 27 de etaje, conține un club, un centru spa, o sală de gimnastică, un studio de dans, o sală de bal, camere, o serie de saloane pentru primirea invatațiilor și un cinematograf cu 50 de locuri. Toate acestea pentru o familie cu cinci membri. Desigur, există 600 de slujitori care îi răsfață zilnic și au grijă de această cosntrucție imensă.

Acoperisul are heliport și există și o parcare subterană pentru 160 de masini. De la etajele superioare ale proprietății de 173 de metri înălțime se poate vedea întreg Mumbaiul, Marea Arabiei și mahalalele din jur! Ambani, care deține o mare parte din Reliance Industries, concern care se ocupă de petrol, retail și biotehnologie, este o companie care valoarează circa 18 miliarde de lire sterline.

mukesh-ambani_650x400_71436514913

antilia 2

antilia 3

antilia 1

ambani-house (6)[3] ambani-house (7)[3] ambani-house (2)[3]

antilia 6

antilia 7

antilia 8

antilia 9

antilia 5

ambani-house (4)[3]

sursa: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1320426/Mukesh-Ambani-Indias-richest-man-builds-home-valued-630m.html

sursa: https://www.vanityfair.com/style/2012/06/ambani-residence-photos-inside-architecture

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Când opulența nu are limite. “Conacul” de 1 miliard de dolari în care trăiește una dintre cele mai bogate familii din lume. Extravagant sau kitsch?

 1. cetățeanul tulburat // 8 octombrie 2017 at 17:28 // Răspunde

  Asta-i treaba când ai monopolul puterii…Cum ar fi dacă toată populimea ar ignora banii?! Ce-ar mai face bancherii cu depozitele lor de maculatură? Cei ce sunt miliardari ce vor mai face când toată lumea i-ar ignora? Ce se va întâmpla cu umanitatea dacă deodată ar refuza să mai trăiască în minciuna de societate care este controlată de acești bani?!
  Ne trebuie o nouă paradigmă pe planetă, noi nu putem progresa ca specie în acest fel…doar trăim în minciună.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii