Noutăți

BIBLIA îi lovește năprasnic pe adepții teoriei PĂMÂNTULUI PLAT. Iată cât de rotundă este Terra, conform lui Isaia…

 •  
 •  
 •  

Preluând tema acestei controverse absurde de la colegul meu Daniel Roxin, care se declara stupefiat de mulțimea adepților teoriei Pământului Plat, într-un alt articol, le semnalez cititorilor un pasaj din Biblie care îi contrazize pe cei care, invocând chiar Biblia, resping cu un crâncen fanatism realitatea: aceea că locuim pe o planetă cât se poate de rotundă…

Probabil că marea aberație a Pământului Plat a plecat de la interpretarea în cheie de Ev Mediu a acestui pasaj din Iov, 28:24: “Caci El vede până la marginile pământului, zărește totul sub ceruri.”

Plecând de aici, un om cu minte mai puțină presupune faptul că nici măcar Dumnezeu (chiar dacă este omnipotent!!!) nu poate vedea din mai multe directii simultan. În consecință, dacă a zărit dintr-o singură privire totul sub ceruri, e clar că Pământul este plat, altfel nu ar fi putut vedea totul, chiar dacă e Dumnezeu.

Acum, desigur, unii fanatici religioși o să se lege de sintagma Marginile Pământului care, după mintea lor, nu poate avea legătură cu un Pământ Rotund. Doar că cei cu ceva mai multă inteligență înțeleg că este o exprimare metaforică, așa cum sunt foarte multe în Biblie.

Dar dacă tot vor să ia la propriu textul biblic, atunci îi invit să facă acest lucru cu următorul pasaj din Biblie…

Isaia, 40:22 – “El (adică Dumnezeu – n.m.) stă în scaun deasupra cercului pământului…

Și cu asta am încheiat discuția! Conform lui Isaia, Pământul este cât se poate de rotund, cât se poate de sferic! Cine vrea cu orice preț să îl facă plat, să nu uite să își ia rudotelul înainte. Cică ajută…

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

48 Comments on BIBLIA îi lovește năprasnic pe adepții teoriei PĂMÂNTULUI PLAT. Iată cât de rotundă este Terra, conform lui Isaia…

 1. Este suficient sa se citeasca Revelatiile transmise prin Jakob Lorber (“Marea Evanghelie a lui Ioan” si alte scrieri) ca sa vdata toti acesti adepti ce ii invata Iisus pe oameni acum 2000 de ani. Adica exact modelul cosmic care a fost descoperit de stiinta moderna, dar cu informatii mult mai profunde.

  • Problema este ca “deasupra cercului pământului” nu indica necesar ca pamantul este sferic…
   Nu ca sant proponent al pamantului Flat or Sferic. Gravitatea si distanta razei pamantului are fii mai doua conditii in a determina o teorie sau alta . Rotund Plat or Rodund Sferic. (Mare diferenta)

 2. stiati ca Biblia are un cod ? iata un site romanesc despre acest subiect : codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/ (pentru a fi inteles , site-ul trebuie citit tot!); dar si “ivan panin”

 3. DOMNULE ALBU,EU NU SUNT SI NICI NU AM FOST VREODATA ADEPTUL TEORIEI PAMANTULUI PLAT,DAR VENITI CU O EXPLICATIE LA CARE SI UN COPIL AR ZAMBI. CAND SE VORBESTE CA PAMANTUL AR FI PLAT POATE FI SI ROTUND SI E NORMAL CA DIN SPATIU SA SE VADA UN CERC ( CERCUL PAMANTULUI). DE ALTFEL,DIN SPATIU SE VEDE UN CERC,NU O SFERA,ASA CA…

 4. Se ignoră total semnificatia cuvintelor . Nu cunosc domnul care a dat verdictul aici , dar este verdictul dânsului .
  Marginile spune clar că pământul este mărginit . Că este rotund e clar și asta . Deasupra cercului pamântului nu înseamnă că este sferic . Dacă acel domn tot dă citate biblice , să mai citească de câteva ori Biblia deoarece tot in biblie scrie ca Dumnezeu a creat și un dom deasupra pamântului care are formă arcuită . Deci ca a unui cerc . O zi bună . Un articol slab prezentat .

  • mai mult decat slab si as adauga ca cel care a scris articolul nu a cercetat prea mult, doar a dat copy paste din anume locuri.
   acel cerc reprezinta firmamentul, in rest ma retrag din discutie si sper sa faceti singuri cercetari, dar nu la tv unde se face un brain wash masiv.
   va salut cu drag!

 5. Lasind la o parte teoria cu “pamintul este plat” (teorie care mie personal mi se pare o timpenie pentru ca este contarzisa de o serie de realitati),presupunind ca Dumnezeu este pozitioant fata de pamint intr-un punct in spatiu, perpendicular pe “dicul plat al pamintului” atunci expresia din Biblie”:„El (adică Dumnezeu – n.m.) stă în scaun deasupra cercului pământului…„ ,ar fi pe deplin justificata iar in acest caz BIBLIA “NU” îi lovește năprasnic pe adepții teoriei PĂMÂNTULUI PLAT 🙂
  Bineinteles,este o parere personala 🙂

  In alta ordine de idei,ii multumesc domnului Roxin pentru munca deosebita si pentru patriotismul pe care il insufla Romanilor care au mai ramas Romani.
  Toata stima pentru munca deosebita pe care domnul Daniel Roxin o face

 6. Fără inteligență, omul nu poate atinge înțelepciunea și nici sfințenia. Iisus ne-a spus că omul este creat după chipul și asemăbarea lui Dumnezeu. Mai exact se referă la principii și la anumiți parametri. Dacă vrem să deslușim taina universului, trebuie să căutăm în noi. „Caută în tine și vei găsi”. Dacă studiem corpul uman se vede clar că celulele care-l compun sunt sferice. În coprpul uman sunt cam 100 de miliarde de celule sferice. Cam așaeste și universul. Părerea mea, repet, aici este doar părerea mea, de fapt noi trebuie să vorbim de multiversuri. Cam 100 de miliarde. Și asta nu e totul, Dumnezeu, Creatorul, este infinit de mare, El este infinit mai mare decât toate aceste constante, acești parametri. Te înfioară când te gândești la dimensiunea dumnezeiască!

 7. Dumnezeu, printre altele si nu printre cele din urma, este si logic, pentru ca de-aia se numeste Dumnezeu Logosul sau Cuvantul Lui Dumnezeu.
  Desigur ca este vorba despre Dumnezeu in ipostaza de Fiu, adica Iisus Hristos.

  • A! Stati asa ca mai am ceva de spus!
   E absurd sa nu crezi in Dumnezeu!
   Dragilor, vine adevarata stiinta peste noi, curand, si…
   vine cu un abis de ridicol peste cei ce sunt partasi a-i absurdului, in cel mai bun caz.

 8. cetățeanul tulburat // 15 ianuarie 2017 at 0:11 // Răspunde

  Un câine cât de mult l-ai dresa, nu-l poți face să vorbească, cel mult el pricepe ce îi spui și Îți arată în felul lui anumite lucruri.
  Acum în ceea ce privește oamenii care au fost duși de mici la biserică și învățați să citească biblia și să respecte și să creadă tot ce scrie în ea…e complicat să le schimbi opinia.
  Că unii cred că pământul este plat iar ceilalți cred că e un glob atunci cei care știu că pământul e un glob, nu le rămâne decât să îi numere pe cei manipulați de biblie! Biblie care nu ne-a fost scrisă de Jesus în persoană…ne-a fost scrisă de manipulatori anonimi.

 9. Jucând pe rotocolul pamantului sau.Proverbe 8/31

  • DEX: Rotocol = “Imagine, contur, figură sau corp în formă de disc, de cerc sau de inel.”

   Asadar, rotocol nu inseamna neaparat conturul unei sfere, ci mai degraba este ca un inel, care inconjoara o suprafata plana. Asadar, textul mentionat nu distruge, ci intareste teoria pamantului plat.

 10. cristian c. n. // 15 ianuarie 2017 at 10:22 // Răspunde

  Si prin basme se face vorbire de marginea sau capatul pamantului,dar fireste,asta se refera la lumea cunoscuta de creatorii acelor povesti.

 11. Bai fratilor, cei din vechime care au scris biblia stiau cum arata o sfera ? Daca da, de ce n-au scris ca pamantul e o sfera si ne-a lasat sa ne spargem capetele acum ? Asa cum am comentat si la precedentul articol despre pamantul plat…cred ca cine stie adevarul nu-l spune iar ceilalti(stiinta) se bazeaza pe teorii,supozitii etc.pentru ca NIMENI nu a ajuns destul de sus ca sa vada ralitatea. Daca ar fi ajuns cei de la NASA sau oricare altii ar fi dat publicitatii o fotgrafie nefotoshopata. Asa ca SUNTEM INCHISI AICI SI NIMENI NU POATE PLECA ! De fapt asta vor agentiile spatiale…sa plece de aici…sa ajunga in imparatia lui Dumnezeu…sa treaca de DOM sa treaca de apele de sus dar nu stiu cum.

 12. Pentateucul (si nu numai), nu are variante de text de la Moise incoace , nici macar o litera gresita ! In text se afla un cod . Daca schimbam o litera numai = dispare codul ! Scrierea nu este o simpla “istorioara” scrisa de un neavenit . Textul poarta insusi semnatura Lui Dumnezeu , iar acest text a fost decodat doar dupa inventarea calculatorului . Pentru ca generatiile de acum (de I T -isti) sa realizeze cat de Mare este Dumnezeu . Nici o fiinta umana nu ar fi putut incifra un asemenea cod intro asa scriere .

 13. A zis cerc, nu sfera, si cercul e cam plat.

 14. Din nou articol ingust, cu parere de rau trebuie sa ma declar neplacut surprins. Macar, fata de articolul precedent, avem o “dovada” … din care fiecare intelege ce vrea (sfera sau cerc), deci nu este ceea ce trebuie. Fiecare intelege in functie de nivelul lui de cunoastere si constienta a lucrurilor, deci fanatismele sunt doar o dovada a limitarii. Fiecare are lumea lui in conjunctie cu lumea tuturor celorlalti. Daca ar fi simplu (plat sau rotund), nu ar fi. Mai studiem si poate o sa ajungem la cunoastere, dar atunci nu o sa ne mai pese…

 15. teoria pamantului plat nu este noua si este o teorie adevarat , intrun fel. adica pamantul este rotund desi suprafata ei ar fi plana daca timpul nu ar face ca pamantul sa devina o sfera datorita dimensiunii sale. teoria provine din alta teorie conform careia daca se ia un bat lung de un an lumina lungime acest bat va incepe sa se curbeze si sa devina un arc de cerc sau o spirala asemenea unei galaxy ale carei brate sunt spiralate . daca aprindeti o raza de lumina puternica si luminati cerul acesta ar trebui sa fie drept insa daca miscati sursa de lumina raza se va curba . timpul face ca raza sa se curbeze. din aceste teorii provine si teoria pamantului plat. nu pamantul este plat si surprafata sa ar fi curbata datorita actiunii timpului datorita dimensiunilor mari ale pamantului. cei care insa au citit doar titlurile teoriilor si nu au intrat in detaliu , au reusit sa deturneze inspre alt ceva sensul teoriilor

 16. Majoritatea dintre voi, inclusiv autorul, ati abordat acest subiect dintr-o perspectiva gresita.
  IN PRIMUL RAND,nu biblia este cea care sta la baza
  teoriei “pamantului plat” pe care o sustin adeptii respectivi…La baza acestei teorii stau legile fizicii (ex:propulsia de orice natura, intr-un spatiu vid este 0 ), matematicii (cu ajutorul unghiurilor pe care le formeaza doua raze de soare ce se strecoara printer nori si a distantei dintre cele 2 puncte unde ating pamantul, se poate afla distanta pana la soare, care nu e cat ne zice sistemul), logiicii (daca pamantul e usor turtit la poli din cauza fortei centrifuge – desi eu nu am vazut nicio imagine in acest sens – atunci, poate ca la poli, nu ar mai fi trebuit sa avem uscat, ci apa….muuultaa aapaa ), bunului simt etc. Restul argumentelor urmeaza sa le descoperiti voi…
  In momentul in care va veti documenta la modul cel mai serios despre acest subiect, la finele studiului va veti afla in fata unei dileme: BUNUL SIMT. Bunul simt de a recunoaste ca sistemul te-a dus de nas.
  Eh, si daca reusesti sa treci si de aceasta granita, care este si cel mai dificil moment , atunci ti se va descoperi o taina…acea ca, de fapt, IN PRIMUL RAND fundamentul “teoriei” Pamantului Plat este…BIBLIA.
  Succes in cautarea adevarului…macar unora dintre voi.

  • Robert la poli avem muuultaaa aaapaa,numai ca e inghetata:))…Si stii de ce? Pentru ca Pamantul in functie de zone si felul de a se roti in jurul unei axe specifice absoarbe de la Soare diferite temperaturi,ma rog exprimarea e cam poate gresita. In fine din cauza asta avem deserturi si zone cu diferite clime, temperaturi foarte schimbatoare si extreme si anotimpuri ce se manifesta diferit in functie de zona.

  • Bravii sunt de aceeași părere , la fel și mulți alții care vad minciună și o miroasă de la distanță.

 17. Revin cu o rectificare la comentariul pe care l-am postat mai sus:
  “…legile logiicii (daca pamantul e usor turtit la poli din cauza fortei centrifuge – desi eu nu am vazut nicio imagine in acest sens – atunci, poate ca la ECUATOR, nu ar mai fi trebuit sa avem uscat, ci apa….muuultaa aaapaaa ).” – scuze pentru gerseala –

  • Ok nu am vazut comentariul corectat…dar cred ca forta centrifuga (adica de rotatie) face ca un corp aflat pe o suprafata ce se roteste sa se duca spre exterior. Daca forta centripeta o forta opusa ca sens nu e destul de mare atat de mare ca si cea centrifuga adica egale pentru ca acel corp sa nu paraseasca suprafata ce se roteste atunci acel corp paraseste suprafata nu sta pe ea…Asta face gravitatia un fenomen complex.

  • Tu citești ce ai scris? :)))

 18. Ai spus:
  Dar dacă tot vor să ia la propriu textul biblic, atunci îi invit să facă acest lucru cu următorul pasaj din Biblie…

  Isaia, 40:22 – „El (adică Dumnezeu – n.m.) stă în scaun deasupra cercului pământului…„

  Și cu asta am încheiat discuția! Conform lui Isaia, Pământul este cât se poate de rotund, cât se poate de sferic! Cine vrea cu orice preț să îl facă plat, să nu uite să își ia rudotelul înainte. Cică ajută…
  ………………………….
  …N’ajuta, poate tie,… Nu mai fi atat de categoric… Cerc este un loc geometric plat, asadar o suprafata plana iar denumirea sferic defineste un volum geometric determinat de pivotarea folosind ca axa de rotatie 360 grade diametrul unui cerc, lucru de care nu se face vorbire in citat,… cercul pamantului este o “planeta”, asadar denumeste ceva plan sau plat. Sferetele sunt sferice. Planetele sunt plate, dupa nume. Tot din vechime se obisnuieste sa se spuna “cer” sau “ceruri”,… cer nu insemna musai, asa cum intelegem noi azi simplist, spatiul gazos al planetei ci amprenta in ceara a unui sigiliu, locul apasarii unui sigiliu pe ceara topita creaza aspectul in miniatura, modelul tuturor planetelor… Se zice, din vechime:… al noulea cer,… Tatal Nostru care esti in ceruri… Aspectul planetei este dupa modelul acestei amprente. Cititi la Iov… …”like a seal… ” …Toate acestea au aspect multiplu pe verticala. Aici lucrurile se complica. Ne oprim aici deocamdata.
  … Modelul reprezentarii plate il gasim in efigia ONU,… Asa spun “platistii” iar “sferistii” sustin ca este doar un tip de cartografiere in vedere simultana, conica, de tip polar a unei suprafete sferice. Biblia nu este o gluma, cititi-o cu atentie fratilor, fara prejudecati…

  • Voi cu teoria pământului plat, mai bine incercati să descoperiți ce probleme psihice aveți si pe urmă faceți investigații despre pământul plat.Nu aveti nici măcar1% logică în explicații, si pe alea care le aveți le spuneți de parcă si voi incercati să le înțelegeți.
   – razele soarelui printre nori
   – cum sta apa pe pământ
   – poze trucate
   – cum zboară un avion
   – cum înoată peștii
   – etc.
   Serios, pe bune? …voi acum ati aterizat pe pământ?
   Apropo, să stiti ca v-a adus barza…asta cu burtica mamei este o făcătură menită să vă spele creierul.

  • Tu esti unul din eretici sugur deoarece versutul din SFANTA EVANGHELIE nu e la fel .

   • Serios si cum sta apa curbata la suprafata ? Ca legile fizicii descoperita de oamenii de stiinta spn ca ea este pplata la suprafata ei . doar nu o fi gravitatia voastra diferita in mijocul oceanelor adica mai mica si pe margin mai mare ca apa sa ia forma sferica . Apa devine sferica doar in vid atat .

 19. Rotund nu inseamna sferic! Si daca noi suntem asa… redusi, as vrea sa-mi explice si mie cineva care este marginea unei sfere.

 20. Nu a as fi crezut ca voi avea nesansa sa intilnesc astfel de idei imbecile cum ar fi faptul ca pamintul este plat si nu rotund asa cum de fapt este si daca il analizezi cu ochii inchisi!. O mare dovada este ca daca te indepartezi de o localitate mai mult de 30 40 de km nu o mai poti vedea pentru ca este acoperita de linia orizontului si este de fapt curbura pamintului care nu permite vizualizarea in linie curba a unor obiecte sau obiective dupa o distanta considerabila in care se evidentiaza curbura pamintului ca si cum ar fi o coasta sau un deal care nu permite ce este in vale daca nu se escaladeaza cuasta pina in virf.Motivul care a aratat ca bolobocul nu se inclina in timpul zborului acelui avion este faptul ca pamintul fiind rotund gravitatia va face ca bula de apa din boloboc sa nu se incline in nicio parte daca avionul zboara paralel cu suprafata pamintului mai multe minute. acest lucru nu e poate intimpla findca gravitatia va atrage orice lucru de pe pamint sau din preajma cimpului sau de gravitatie catre centrul pamintului unde se afla miezul macnetic al pamintului. dar aceasta proba nu este cea mai potrivita ca sa demonstreze ca pamintul este rotund sau plat.in varianta pamintului plat experienta va fi aceiasi , deci aceasta experienta nu este de folos ca sa demonstreze ca pamintul este un glob si nu un disc.!fara indoiala ca in univers sint sisteme galactice globulare cit si discoidale sau si de alte forme care nu sint tocmai sferice si care se intind in spatiu pe durata a mi de ani lumina !

 21. sfericitatea este forma prezenta in continuumul spatio-temporal atat in micro- cat si-n macro-univers – de la celule pana la stele si galaxii toate sunt sferice, dispuse dupa o forma spiralata (toroidala) si se afla intr-o continua miscare (daca spunem ca Dumnezeu e viatza = mobilitatea); toate intr-o interdependenta

  este si reprezentare a divinitatii

 22. Pace la toti ma numesc Silviu
  Am citit si eu ce se spune pe acest forum si nu ma ascund deloc de la inceput ca sustin realitatea si nu teoria unui

  pamant plat. Ceea ce pe mine personal ma lasa fara cuvinte este faptul ca oameni care nu au nimic deaface cu

  Dumnezeu se refera la Biblia noastra ca si punct de referinta pentru a demonstra asta, in timp ce multi crestini pusi

  fata in fata cu biblia nici nu vor sa o deschida ci se rezuma doar la a cita tot felul de explicatii stiintifice si daca

  totusi raman fara cuvinte se multumesc sa spuna ca la urma urmei lucrul asta nu e esential pentru mantuire si

  este inutil. Asa sa fie oare? Eu cred ca Dumnezeu a vrut ca noi sa fim siguri de acest lucru din Cuvantul Sau altfel

  de ce credeti ca a mai ajuns la noi Geneza unde ni se spune cum El a creat lumea.
  Dar e mai comod ca crezi ca pamantul este sferic pentru ca am fost invatati de mici la scoala si este bine

  implementat in mintea noastra si daca cineva doar se indoieste de acest lucru e luat in ras si considerat imediat

  innapoiat si ca nu cunoaste legile fizicii. As vrea sa va intreb unde erau legile astea cand Petru mergea pe apa? Dar

  cand au fost despartite apele marii in doua? Dar cand Isus a inviat? si cate exemple nu sunt daca se pot crede

  bineinteles pentru ca indepartand pe Dumnezeu si Cuvantul Lui dintr-o data sunt posibile si imposibile multe lucruri

  care stiinta le afirma.
  Cred ca pamantul este plat pentru ca cred ca Dumnezeu este chiar deasupra noastra cu picioarele pe firmament

  cum scrie in Isaia 40:22. Nu prea as crede ca a creat pamantul ca apoi sa il arunce la miliarde de ani lumina prin

  univers sa se invarta la nesfarsit cu mii de kilometri in jurul axei si in jurul soarelui si in jurul galaxiei.
  Apoi in Geneza citesc ca luna este un luminator propriu.. ce fel de crestini sunteti de inchideti biblia si deschideti

  ochii la ce va spune stiinta ca luna primeste lumina de la soare.
  Dar cand in lumea noastra in care traim nu putem intelege anumite lucruri pe care Creatorul nostru le-a creat

  stiinta pare sa aiba raspunsuri la toate chiar daca neverificate si astfel negasind un raspuns direct in biblie tindem sa

  credem de multe ori ca biblia este poetica sau metaforica si stiinta adevarata.

 23. Pentru Silviu,
  Înainte de a transforma această discuție într-una cu accente obsedant-creștine, trebuie să ne reamintim că indienii când au fost descoperiți de Columb habar n-aveau de existența vreunui Dumnezeu sau, cu atât mai mult, a lui Cristos. Nu aveau pentru că nu le spusese nimeni. La fel s-a întâmplat și cu civilizațiile, izolate, de pe insulele din Pacific. Nici acei oameni nu știau de Dumnezeu și de Cristos. La fel se poate întâmpla cu oricine dacă nu primește o educație religioasă. Deci Biblia este creația oamenilor.
  Apoi să nu uităm că orice episod important din istoria Egiptului antic a fost consemnat de scribi, inclusiv revărsările Nilului. De asemenea nici un nume de faraon nu apare scris atunci când evreii au plecat. Apare numai cuvântul FARAON. Se presupune că faraonul ar fi Tutankamon, dar nicăieri nu apare scris, în istoria Egiptului, vreun exod, moartea faraonului sau dispariția armatei sale la Marea Moartă, acolo unde se spune în biblie că apele s-au despărțit.

 24. Toate cartile antice inclusiv Biblia scriu despre pamantul care nu este o sfera ci rotund si plat! Nu mai interpretati un cerc ca fiind o sfera !

  Va invit sa urmariti cu atentie aceste doua videoclipuri de pe youtube apoi sa va puneti singuri intrebari:

  https://www.youtube.com/watch?v=fDBRhxryfZM

  https://www.youtube.com/watch?v=ez1Ym_y432o

 25. Din Isaia 19:1 CE SĂ ÎNȚELEG, INTELIJENTULE?

 26. Psalm 19:1-6 The heavens declare the glory of God ; and the firmament shows his handiwork

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1575907569174859&set=p.1575907569174859&type=3&theater&ifg=1

 27. pentru Lucian
  Asa si? ce legatura are ce ai scris mai sus cu teoria pamantului sferic?
  acum ca esti destul de solid documentat in aceasta tema asi vrea sa imi zici si mie numele unui pilot ce a zburat deasupra Antarcticii (unul macar)

  de ce noaptea se vede luna intre nori adica atat in fata ei cat si in spatele ei? asta in cazul in care luna este la asa mare distanta.

  de ce avioanele au rute asa de aiurea cand vine vorba de polul sud?

  de ce nu e reala curbura pamantului pe care atatia oameni o sustin si care eu personal am vazut ca nu este.

  de ce satelitii care cica sunt in jurul ”PLANETEI” nu se vad niciodata cu toate ca avem imagini din satelit cu pamantul? adica cu planeta noastra draga.

  asi mai avea multe dece-uri dar ma opresc aici si daca vrei sa imi scrii iti las un email silviuignat30@gmail.com

 28. imi pare rau daca uni se inpiedica de niste argumente simple fara a le cerceta insa biblia nu afirma deloc ca pamantul este plat ,,,din contra…proverbe 8,27
  iov 26,10
  isaia 40,22
  nimic nu este plat in aceste descrieri..cat despre biblie ..ea nu a fost scrisa pt oricine …ca sa intelegi biblia trebuie sati doresti asta …biblia este cuvantul lui DUMNEZEU pt. cine acepta asta,citind biblia in mod repetat de mai multe ori cap coada si nu ca pe o poezie incepi al cunoaste pe dumnezeu si sa intelegi ca ea a fost scrisa in folosul nostru,ea ne invata cum sa ne imbracamn cum sa ne ingrijim cat sa bem cum sa ne comportam ..este un abecedar al vieti…acolo sunt instructiuni despre cum sa utilizam pamantul animalele viata in folosul nostru,dar ca sa intelegi asta trtebuie sa ai o inima sincera si sati doresti cu adevarat sal cunosti pe dumnezeu si el se va face cunoscut

 29. Și iată ce spune Biblia în Daniel 4:10-11 – „Mă uitam și iată că în mijlocul pământului era un copac foarte înalt. Copacul acesta s-a făcut mare și puternic, vârful lui se înălţa până la ceruri și se vedea de la marginile întregului pământ.” Pe un Pământ sferic nu ar fi posibil ca un asemenea copac să fie vizibil de oriunde. Deci, spune acest verset biblic că Pământul este plat. O minge nu are margini. Sistemul ne minte cu nerușinare. Mai nou nu mincinoșii de la NASA spun că nu m-ai au tehnologia să meargă pe luna ,au pierdut-o 🤣🤣🤣🤣

  • Sa stiti ca in Biblie nu se vorbeste despre hipopotami si nici despre canguri. Asta inseamna ca nu exista? 🙂 Deci sa o lamurim: pamantul este sferic! Desigur, aveti dreptul sa traiti in Evul Mediu si sa credeti ca este plat, pt ca asa aveti impresia ca ar spune Biblia. Desi nu spune ca e plat. Doar ca pentru asta ar trebui sa intelegeti EXPRIMAREA SIMBOLICA a Bibliei. Pt ca fiti sigura ca lumea nu a fost creata in 7 zile a 24 de ore. Chiar daca unii asa isi imagineaza…

 30. Un articol cat se poate de plat. Am studiat filmarile nasa si ca un om care ma ocup cu asa ceva de multi ani va pot spune 100% ca sunt montaje slabe facute pe Pamant. O alta dovada ca asa este, e faptul ca toate materialele video care sustin ca Pamantul ar fi plat, au fost sterse de pe youtube si google, pentru ca ataca interesele….

 31. Nu a facut Dumnezeu Universul ? Dacă da , nu are El grijă de tot ? Devi cumva un om mai bun pin faptul că pământul este plat sau rotund ? Schimbă teoria asta omul din tine ? Este mai important să știm dacă plământul este plat sau rotund , decât sau să facem Voia lui Dumnezeu și să-i lăsăm grijile astea celui Prea înalt ! Multe Lucruri s-au ascuns de om , din cauza inimii înșelătoare care o are ! Slavă lui Dumnezeu , fiindcă el a făcut pe Om , nu omul pe Dumnezeu ! Gândește omul Lucrarea lui Dumnezeu! Pe câmp !!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii