Noutăți

Austria ar putea DEZINTEGRA Uniunea Europeană. Cancelarul Kurz este ÎMPOTRIVA planului de redistribuire a migranților

 •  
 •  
 •  

Evz.ro: Obligarea țărilor UE să primească migranți, nu este un lucru corect față de popoare. Să obligi țările să primească refugiați nu va ajuta Europa. Sunt cuvintele cancelarului austriac Sebastian Kurz într-un interviu pentru cotidianul german Bild. Liderul austriac cere sfârșitul „tentativelor eșuate” din partea Bruxellesului de a repartiza migranți, îndemnând Europa la noi eforturi pentru a ajuta pe cei care cer azil în țările lor de origine.

Discuțiile despre cote sunt în mare parte lipsite de sens, a explicat cancelarul Kurz, aflat în fruntea unei coaliții de dreapta și ultradreapta, fiindcă „migranții care intenționează să vină în Europa nu vor să ajungă în Bulgaria, România sau Ungaria, ci în Germania, Austria sau Suedia”.

Ba, mai mult: în loc să investească în ceea ce numește „o politică falimentară”, cancelarul austriac a cerut UE să susțină „și militar” ulterioare eforturi pentru a ajuta migranții chiar în țările lor de origine sau în Statele vecine.

„Dacă aceasta nu e posibil, atunci ar trebui ajutați în spații sigure ale propriului lor continent”, a adăugat Kurz potrivit căruia „UE ar trebui să susțină toate aceste chestiuni, chiar organizându-le și sprijinindu-le militar”.

Sursa: Evz.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Austria ar putea DEZINTEGRA Uniunea Europeană. Cancelarul Kurz este ÎMPOTRIVA planului de redistribuire a migranților

 1. Daca cineva vrea sa te otraveasca iti da un amestec de 95-99% mancare buna, chiar foarte buna, iar restul de 5-1% otrava.

  Ce crezi ca vei pati? Vei fi satul si te vei ingrasa sau te vei otravi si vei muri?

  He-he!…
  Mare grija la de unde vine darul si la procente!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii