Cunoaste lumea

Noutăți

Atentat grav la MEMORIA POPORULUI ROMÂN: Ce lucruri incredibile au început să se petreacă AZI?

 •  
 •  
 •  

Urmașii genetici sau ideologici ai criminalilor bolșevici care au sosit în anii 40 ai secolului trecut pe tancurile sovietice, fac din nou legea în România. Nimeni nu credea că este posibil să se reinstaureze politica criminală de ștergere a memoriei poporului român, politica cenzurii dreptului la opinie, dar acest lucru se petrece chiar acum, sub oblăduirea unei clase politice inconștiente sau ticăloase, coruptă până în măduva oaselor.

Legea așa zis anti-legionară, ale cărei aberații au fost puse clar în evidență de o serie de istorici și juriști este, de fapt, așa după cum spunea Radu Preda, Președintele Instititului pentru Cercetarea Crimelor comunismului (ICCMER) “o lege PRO COMUNISTĂ”; o lege concepută în laboratoarele urmașilor vechilor bolșevici, la a cărei elaborare și-au adus principalul aport reprezentanții Institutului Elie Wiesel, în frunte cu Alexandru Florian, numit de jurnaliștii de la ziarul Cotidianul “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian.

Cine sunt Elie Wiesel și “supraveghetorii” antisemitismului de la acest Institut ne spune Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60: „Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti. Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. Comunitatea evreiască vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.”

Ei bine, după ce aberațiile acestei legi au trecut, FĂRĂ UN SINGUR VOT ÎMPOTRIVĂ, prin Parlamentul de doi bani al României, s-a dat undă verde pentru prigonirea luptătorilor ANTI-COMUNIȘTI, pentru eliminarea din conștiința publică a unor mari intelectuali și eroi. Pe lista neagră a celor care TREBUIE INTERZIȘI se află Mircea Eliade, Emil Cioran, Mircea Vulcănecu, Petre Țuțea dar și Arsenie Boca sau Iustin Pârvu!!! Este incredibil că s-a putut ajunge aici, într-un stat considerat democratic, într-o Europă a anului 2015!…

Pentru a înțelege TICĂLOȘIA EXTREMĂ a acestei legi, imaginați-vă că legea nu îl va pedepsi cu închisoarea pe cel care va vorbi pozitiv despre criminala bolșevică Ana Pauker dar îl va pedepsi pe cel care va cita din Eliade sau Petre Țuțea. De ce? Pentru că, așa cum spuneam, această lege este una pro comunistă și pregătește reistalarea politicilor bolșevice de ștergere a memoriei și a identității poporului român. Și să nu uităm că autorii ei sunt urmașii ideologici ai Anei Pauker, așa după cum avertiza cu onestitate Rabinul Eli Caufman.

Prima victimă a legii anti-legionare: un EROU din cel de-al Doilea Război Mondial

După cum ne spune Flux24, prima victimă a legii este “Ion SOREANU-ŞIUGARIU, poet, care a murit pentru eliberarea Cehoslovaciei, fiind decorat cu Ordinul „Coroana României cu Spade, în gradul de Cavaler”, şi cu „Panglică de Virtutea Militară”, adică un erou asumat de Armata României și azi. Anterior, Ion SOREANU-ŞIUGARIU a participat la eliberarea Ungariei de sub ocupația hitleristă.”

piatra de mormant

Datorită eroismului său, primăria din Brezno (Slovacia) “intenţiona, cu ocazia Zilei insurecţiei slovace, să dea numele podului din oraș „Ion Şiugariu”, întrucît acolo şi-a pierdut viaţa poetul-erou, iar pe o clădire aflată în imediata vecinătate să fie pusă o placă comemorativă.” (Flux24)

Răspunsul Ambasadei României a fost năucitor: cei din Brezno să caute alt militar român mort acolo pentru eliberarea Cehoslovaciei, pretinzând că poetul-erou Ion Șoreanu a fost legionar!!! (Vezi aici corespondența Ambasadei României)

După cum reiese din ancheta făcută de ziarul Cotidianul, Ion Soreanu Șiugariu nu a fost niciodată condamnat pentru legionarism, singura legătură care se poate face între el și mișcarea legionară fiind un articol publicat de acesta în anul 1940.

Cu alte cuvinte, pentru supraveghetorii antisemitismului de la Institutul Elie Wiesel, eroismul și sacrificiul suprem al acestui om în lupta împotriva NAZISMULUI, faptele lui de arme din cel de-al Doilea Război Mondial, recunoscute de Armata Română prin cele două decorări militare, nu mai au nicio valoare dacă acesta a scris un articol pro-legionar cândva. Trebuie interzis, trebuie șters din memoria noastră, trebuie să acceptăm să se scuipe pe amintirea lui, așa cum Alexandru Florian, “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian”, dorește să scuipăm pe Arsenie Boca, Iustin Pârvu, Mircea Eliade, Mircea Vulcănescu, Nechifor Crainic, Emil Cioran, Petre Țuțea și alte valori ale neamului românesc.

Oameni buni, dacă poporul român va permite ca această lege anti-românească să-și producă efectele, atunci POPORUL ROMÂN MERITĂ SĂ DISPARĂ DIN ISTORIE pentru lașitate și prostie!

Daniel Roxin

P.S. Am informații că în anumite instituții media de stat s-a dat deja dispoziție ca numele lui Eliade, Cioran sau Țuțea să nu mai apară în materialele media oferite publiului!!!!!!!!!!!!!! Parcă ne-am afla din nou în perioada prigoanei comuniste din secolul trecut când acești oameni au fost interziși de bolșevici!!! Acei bolșevici pe care politicienii români de doi bani nu au curajul astăzi să îi interzică… Politicienii noștri le spun și astăzi urmașilor acestora “sărumâna”! Mizerabilii!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

29 Comments on Atentat grav la MEMORIA POPORULUI ROMÂN: Ce lucruri incredibile au început să se petreacă AZI?

 1. Gabriel Sandu // 15 august 2015 at 10:12 // Răspunde

  Nu imi este rusine ca sunt roman, imi este rusine ca altii se numesc romani…

 2. Imi vine efectiv sa vomit cand ma gandesc cat sange a curs pentru ca noi sa fim liberi… liberi sa ne oferim libertatea, liberi sa ne abandonam valorile, liberi sa ne distrugem cultura

 3. Legea asta-i o glumă macabră.

  O să-şi ridice oamenii de ştiinţă străini în cap.
  Când vor afla că, în Ţara sa, numele lui Mircea Eliade, cel citat de toţi antropologii şi istoricii religiilor, este interzis, aceştia vor înţelege spre ce prăpastie întunecată merg şi neamurile lor.

  La fel şi marele Cioran. Franţa l-a onorat sub toţi preşedinţii, iar legea epocii lui Iohanes îl interzice în România.
  Suntem ,,Pe culmile disperării”!

  Ruşine celor care au propus şi celor care au votat asemenea lege!

 4. Nu putem strange semnaturi sa modifice legea?

 5. Se pare ca avea dreptate Tutea cand a zis ca a „facut puscarie pentru un popor de idioti”.

  • Avea dreptate in totalitate!!!!!

   • Da,chiar avea dreptate.Mereu spun acest lucru.Sa speram ca romanul se va trezi din somnul cel de moarte si va iesi in strada pentru a inlatura de la putere acesti paraziti ai societatii romanesti

 6. De ce va mirati si va isterizati?
  Israelul a sters din istorie si poporul filistinilor.
  Stie cineva din istoria ce ni se preda ceva despre ei?

 7. Începem să trăim deja viitorul macabru, prevăzut de scriitorul american Ray Bradbery, în 1953, în ,,Fahrenheit 451″, unde cărţile erau interzise iar pompierii ,,speciali” ardeau bibliotecile personale ale cetăţenilor, ceea ce era egal cu interzicerea de a gândi şi a avea memorie culturală. Conform legii, fireşte!

  Dar nu mor caii, când vor câinii!

  Vom învăţa ,,Istoria credinţelor şi a ideilor religioase” pe de rost. Şi ,,De la Zalmoxis la Genghis Han”.
  Sau ,,Pe culmile disperării” şi ,,Ţara mea”.
  Şi când vom vorbi de autori, nu le vom pronunţa numele. Conform legii, fireşte!
  Ci vom zice Marele Român din Chicago.
  Şi Marele Român din Cartierul Latin din Paris.
  Care sunt condamnaţi la Damnatio Memoriae în Ţara lor!

  Şi cu cât vor fi mai tare condamnaţi, cu atât mai mult ne vom aminti de ei şi le vom reciti lucrările.
  Într-o ediţie românească, ,,Istoria credinţelor…” are aproximativ 1400 de pagini. Se vor găsi 1400 de români inteligenţi care să înveţe pe de rost câte o pagină din această mare carte a Marelui Român din Chicago.
  Apropo, de mult n-am mai citit capitolul ,,Tracii. <> ai Istoriei”, unde marele antropolog de faimă mondială, Mircea Eliade, arată în mod clar legătura spirituală a românilor cu vechii traci: ,,…moştenirea religioasă a tracilor s-a conservat, cu inevitabile modificări în obiceiurile populare şi folclorul popoarelor balcanice şi ale românilor” (p.169).

 8. Corect: Tracii. ,,Marii Anonimi ai Istoriei”.

 9. Niculae Radulescu-Dobrogea // 15 august 2015 at 15:39 // Răspunde

  Revenirea la Roler ? Ce blasfemie !

 10. Si toate astea pentru ca suportam rahatii ce conduc tara. Pentru ca da…ii suportam in continuare. Ii lasam sa-si faca nevoile in capul nostru, si daca ii lasam…ei o vor face in continuare. Simplu.

 11. De citeva zile imi bat capul…d-le Roxin,poate gresesc eu,dar se pare ca astia tocmai au votat si promulgat o lege cu caracter fascist!…nu pot sa spun altceva…sunt pur si simplu interzis!

 12. Oprea Neculai // 15 august 2015 at 21:02 // Răspunde

  Am trăit s-o văd și pe aceasta.Nu valorile românești,VALORILE ROMÂNEȘTI U N I V E R S A L E sunt atacate !!!.Măi dobitocilor care conduceți această țară furată de 3000(nu 2000)de ani,măi cretinilor,voi cu ce vă ocupați ?.Nu vă este rușine să se cace toate spurcăciunile străine în capul nostru ?Măi dobitocilor,asta nu e UE,este colhoz condus după legi naziste.De ce în țara mea,dacă vreau să fac ceva trebuie să cer aprobarea de la Bruxelles ?Măi dobitocilor,cotizăm cu un miliard pe an,și primim câteva sute de milioane de euro !Chiar sunteți bolnavi ?,sau trădători ? .

 13. Valentin Furnica // 15 august 2015 at 22:30 // Răspunde

  Epigoniometrii !
  Fara filozofia stiintei nu facem nimic. Se pare ca toate tipurile de socitate umana sfarsesc prin sminteala pe numere mari. Sunt unii care se opun si astfel dipar. Suntem intr-o astfel de criza in fizica, cel putin.

 14. Vreau să cred că această lege a fost gândită pentru a preveni acţiunile celor care tot plănuiesc scindarea ţării. Oare o lege care ar fi vorbit numai de xenofobie ar fi trecut de parlament?

  Mediafax (24 martie 2015): …Ministerul Afacerilor Interne a supus dezbaterii publice proiectul Strategiei Naţionale de Ordine şi Siguranţă publică pentru următorii cinci ani. În documentul postat pe site-ul MAI se arată că „dinamica fenomenului infracţional rămâne o ameninţare permanentă asupra climatului de siguranţă şi bunăstării cetăţenilor, prin posibile ameninţări precum: manifestări de rasism, xenofobie, extremism şi alte forme de intoleranţă, având drept scop obţinerea autonomiei unor zone/regiuni pe criterii etnice”.

  Vor fi interpretări eronate ori din exces de zel, cum este şi exemplul din articol, dar sper ca la primele tentative de manifestări separatiste să apară şi primele condamnări în baza acestei legi. Probabil, vor fi iniţiative de modificare a textului dar partea cu xenofobia sper să rămână şi să se aplice.

 15. Ce evrei,ce atâta mizerie ce legi votati în parlament comuniști jegosi,pe evrei ai doare in fund de noi…..crezi ca le pasa ca rușii au facut atâtea în țara asta???au violat,furat si omorât, iar voi comuniști jegosi care ați facut atâtea voi vreți să schimbați istoria țării?????vouă va pasa ce zic alții….voi trădători de neam si tara ați distrus tara asta ati merita să fiti trasi in teapa!!!!!!schimbam istoria ca așa vrea un evreu si un comunist mars afara din România!

 16. alexandra popescu // 16 august 2015 at 9:50 // Răspunde

  Rusine parlamentului!!! ar trebui dizolvat!!!
  Rusine initiatorilor Crin Antonescu,Stroe,Gerea!!!
  De ce nu sunt blamati si ei „cozi de topor”??? Sunt ocoliti in toate
  comentariile televizate;la fel ca in anii 50 niste vinduti ne vind
  tara!!!

 17. Romanii nu ii mai pot cinsti pe sfintii inchisorilor dar Clujul il comemoreaza pe dictatorul fascist Horthy pe bani publici

  http://meritocratia.ro/2015/08/romanii-nu-ii-mai-pot-cinsti-pe-sfintii-inchisorilor-dar-clujul-il-comemoreaza-pe-dictatorul-fascist-horthy-pe-bani-publici/

  Miklos Horthy este responsabil de crimele din

  documentarul cutremurator

  A fost odata in Transilvania

  https://www.youtube.com/watch?v=nvMTc_lGXfQ

  Cum este posibil sa se comemoreze calaul martirilor romani?

 18. Termenul de evreu este impropriu pentru khazarii care autrecut la iudaism in sec 9 si apoi au invadat Rusia, Ucraina si restul Europei. Aceasta polpulatie salbatica si barbara traia in Nordul Marii Caspice si este de origine turcica neavand nici o legatura genetica cu evreii lui Moise. Acesti khazari invecinatii teritorial cu hunii au fost infrantii in cateva batalii de persi (de aici ura nemasurata a Israelului fata de Iran). Azi, Khazarii iudei reprezinta peste 85% din populatia mondiala de religie iudaica si domina finantele mondiale prin banci si conduc SUA.Legea ii discutie a trezit curiozitatea tinerilor romani despre eroii neamului care o perioada istorica sunt considerati eroi si in altele nu in functie de politica khazarilor sionisti la nivel mondial. Deabia acum se vor declansa discutii pertinente pentru a ne cunoaste marii eri ai neamului.Fundatia sionista Elie Wiesel face o politica antiromaneasca pe fata ajungad sa ne impuna legi ciudate care vor avea efecte opuse scopurilor pentru care au fost date.Nu iudeo khazarii sau alte natii trebuie sa ne stabilieasca eroii neamului ci numai noi romanii caretraim in acest spatiu de mii de ani, mult inaintea altor natii europene.

 19. Cand popoarele vor intelege principiile cartii religioase a iudeilor numita TALMUD vor sanctiona iudeii. Un prinipiu al talmudului spune ca neevreii trebuie dispretuiti si tratati ca animalele numindu-i goimi. Vi se pare normal, omenesc, drept acest principiu. Si mai sunt multe altele care te lasa fara grai. Cititi: https://www.youtube.com/watch?v=8r1L6YlnesU

 20. Pentru asta chiar ca meritam a disparem din baza genetica a omenirii, un popor care nu isi da seama de pericolul necunoasterii propriei istorii si nu ia atitudine nu mai are dreptul de as duce genele mai departe, devenind chiar o amenintare pentru restul.Probabil toate acestea se datoreaza epurarii prin care a trecut intelectualitatea romana – nu degeaba rusii trimeteau in lagar toata familia unui opozant stiind totusi ca inteligenta este ereditara de multe ori – imediat dupa venirea rusilor, neamul acesta ramanand fara materie cenusie, o lobotomie in toata regula.Rezultatul este ca spre deosebire de vecinii nostri europeni tineretul de la noi nu cunoaste mai nimic despre backgroundul celor ce ne conduc azi, cine a fost sa dau doar un exemplu tatal lui pEtre roman.Pana cand adevaratii romani, cati or mai exista nu vor lua atitudine si nu ma refer la chestii izolate si la orice incercare oricat de mica de acest gen dusmanii trebuie sa primeasca riposta, ei nu se vor opri din aceasta incecare de a dezbina pana la evaporare orice urma de identitate nationala a romanilor.Toate canalele de informare sunt folosite in acest scop de la revolutie incoace, se pune accent pe orice fapta si activitate subumana si se evita de a se discuta de realizari, de olimpici samd.Cu cat acceptam si toleram aceste atacuri cat atat apropriem de prapastie pana cand prostia noastra ne va ajunge din urma.

 21. Sper ca acum toti romanii sa citesca Eliade, Tutea, Cioran samd.
  Cea mai buna riposta cititi oameni buni, cititi!

 22. Niciodata nu o sa mi-l interzica nimeni pe Eliade, am sa-l citesc si am sa cumpar si mai multe carti scrise de acest mare om. Este un model demn de urmat, mai ales ca inca nimic nu s-a schimbat in societatea asta, tot aceleasi lepre ne conduc doar ca au alte masti.

 23. A life lesson: „The fable of the ducks and hens” By George Lincoln Rockwell explica acest proces subversiv de ocupatie si sclavagism.

  They wrote great books & put on shows,
  Of genius they’d no lack.
  It wasn’t long till chickens owned
  The Duckville Daily Quack.
  ….
  To keep them out is bigotry!
  T’would just be ANTI-HEN…!

  http://om-e-in-ia.blogspot.se/2016_07_01_archive.html

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii