Noutăți

Asta înseamnă să fii un șef bun! Un patron chinez și-a dus 6.400 dintre angajați într-o vacanță de 9 zile în Franța. A intrat în Cartea Recordurilor

  •  
  •  
  •  

Un miliardar chinez poate fi numit, pe bună dreptate, cel mai bun șef din lume, asta după ce le-a oferit unui număr de 6400 de angajați o vacanță gratuită de nouă zile în Franța, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a companiei sale. Călătoria epică a costat 33 de milioane de euro, din care 13 milioane au fost cheltuite pe cazare și masă la Paris și alte 20 de milioane la Nisa.

Li Jinyuan, președintele companiei Tiens Group, a rezervat camere în 140 de hoteluri de trei, patru și cinci stele, în Paris, și a închiriat pentru o zi Muzeul Louvre (!!!) asta petnru ca toți angajații veniți în vacanța cu el să îl poată vizita în tihnă.

După Paris, chinezii, rușii și kenyenii angajați la Li Jinyuan, au mers în Riviera franceză unde, pentru cazare, compania chineză a rezervat 4.760 de camere în 79 de hoteluri din Cannes și Monaco. Călătoria prin Franța a fost asigurată de 147 de autobuze iar în semn de respect fața de compania la care lucrează, angajații au format un lanț uman pe Promenade des Anglais din Nisa. Directorii de la Guinness World Records care au fost prezenți la acest eveniment au confirmat că a fost cel mai mare lanț uman de acest tip creat vreodată. Grupul a vizitat, de asemenea, magazinul de lux Galeries Lafayette, care a fost deschis exclusiv angajaților Tiens pentru această zi.

7.si Tiens-employees-France2-550x297 Tiens-employees-France-550x289

sursa: http://www.odditycentral.com/news/chinese-boss-takes-6400-employees-on-holiday-to-france-books-hundreds-of-hotels.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii