Noutăți

Adevăruri transcendente și codurile secrete din fenomenele biologice

  •  
  •  
  •  

Astăzi vă invit într-o călătorie cu adevărat surprinzătoare. Deși mulți se așteaptă, poate, să vorbim despre proporția de aur și celebrul șir al lui Fibonacci, vă anunț de pe acum că nu va fi așa și că vom merge în zone chiar mai misterioase, alături de invitata acestui episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, Lect. Univ. Dr. Mihaela Gheorghiu – profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie CAROL DAVILA din București.

Atunci când, într-o discuție privată avută cu domnia sa, mi-a dezvăluit lucrurile pe care le prezintă și în această emisiune, mi s-a părut că mi se deschide o ușă către un tărâm magic. Pentru că, bazându-se pe ceea ce s-a descoperit în profunzimile biologicului uman, anumite lucruri pot fi puse în corespondență cu o serie de adevăruri transcendente ascunse în miturile umanității. Ideea este că unele evenimente din miturile antice se petrec aproape identic la nivel celular, dovedindu-ne, parcă, că ceea ce este sus este și jos, așa cum spune un aforism spiritual foarte cunoscut. Mai multe veți putea descoperi în emisiunea de mai jos. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Adevăruri transcendente și codurile secrete din fenomenele biologice

  1. Interesanta emisiune . De vazut si : http.// codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/ ( postarile incepand cu 26 nov. 2017 , dar si restul ). Recomandarea este si pentru Dr. Mihaela Gheorghiu .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii