Noutăți

Acesta este „cel mai luxos tren din lume” și circulă prin Japonia. Nu ai mai văzut așa ceva! Cum arată la interior? GALERIE FOTO

„Cel mai luxos tren din lume” circulă în țara în care trenurile nu întârzie (aproape) niciodată și unde „Mersul trenurilor” este literă de lege, fiind respectat cu sfințenie: Țara Soarelui Răsare! Noul tren japonez este proiectat de Ken Okuyama, designer cunoscut pentru activitatea sa în beneficiul unor producători auto precum Porsche, Ferrari și Maserati.

b

A

Ferestrele vagoanelor trenului sunt deosebit de largi, pentru a oferi călătorilor posibilitatea de a se delecta cu privliștile de vis ale pădurilor, câmpiilor și litoralului estic al Japoniei. Meniul oferit călătorilor din trenul-hotel, ce au posibilitatea de a efectua călătorii cu durata de 2-4 zile în zona de est a Japoniei, se modifică frecvent, pentru a reflecta ingredientele și stilul culinar al regiunilor pe care le străbate ultraluxosul tren.

w

tren luxos 3

Originalul tren japonez dispune de… 17 „apartamente” private. Cele mai luxoase „apartamente” – pe două niveluri, cu două paturi, un living și o cadă – sunt mult mai spațioase decât o mare parte dintre locuințele din blocurile existente în Tokyo.

d

s

e

tren luxos

q

f

h

g

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: cnn.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Acesta este „cel mai luxos tren din lume” și circulă prin Japonia. Nu ai mai văzut așa ceva! Cum arată la interior? GALERIE FOTO

  1. Veris gamng ro // 5 mai 2017 at 17:12 // Răspunde

    Lol,ce smecher

  2. Sunt fenomenali! Un popor deosebit.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii